NATURAL NUTRITION Cosmetics review

09:03:00

Fetele dragi , a trecut o luna si ceva de la lansarea noului brand cosmetic, natural si romanesc - NATURAL NUTRITION . Am avut privilegiu sa testez doua creme din gama si iata revin cu un review.



 Produsele Natural Nutrition sunt create de un specialist in domeniu farmaceutic , doamna Maria Ardelean, o farmacista cu multa experienta si pasiune . Toata gama o puteti gasi in farmaciile Sensi Blu , in concept stor-uri si targuri specializate



Crema nutritiva regeneranta cu ulei de calendula si coenzima Q 10

 Textura acestei creme e bogata, onctuoasa , ca o smantana grasa . Mirosul ... mirosul este absolut minunat , miroase a portocale! Iubesc mirosul de portocale ,pur si simplu ma binedispune! Crema contine ulei de portocale, ulei de calendula , ulei de Rosa mosqueta si Q 10 . Crema este indicata pentru ten normal si uscat si asa este , pentru ca pentru tenul meu mixt este prea grasa . Dar am gasit o solutie si o folosesc pentru gat si decolteu .Cred ca pentru ten uscat va fi minunata !
 Crema hidratanta matifianta cu ulei de chimen negru si aloe vera


 Aceasta crema matifianta mi s-a potrivit pentru ten perfect . Intrucat am tenul mixt si chiar iarna trebuie sa-l tin sub control , crema matifianta ma ajuta mult. Contine ulei de chimen negru, extract de alge, extract de castravete , gel de aloe vera . Textura este cremoasa, dar mai lejera decat cea precedenta . Va spun sincer, matifiaza perfect si sa preteaza foarte bine ca o baza de machiaj. Are un miros destul de puternic de chimen , dar mirosul dispare dupa ce e aplicata. Nu ma deranjeaza atat de mult mirosul, s-ar putea sa deranjeze unele persoane mai sensibile. Trebuie sa luam in considerare ca , totusi , este un produs hand made cu ingrediente naturale si nu are cum sa nu miroase . O recomand pentru persoanele cu ten mixt, gras, chiar isi face treaba foarte bine.
Gama contine in total 6 creme pentru ten, una pentru ochi si un unt de corp, fiecare cu siguranta va gasi ceva potrivit tenului. Mie mi-au placut aceste produse si le folosesc in continuare.










You Might Also Like

16 comentarii

  1. Hai ca m-ai facut curiasa. O sa desfac si eu crema mea matifianta sa vad ce stie sa faca. Initial am spus ca astept sa termin ce am acum, dar nu cred ca mai rezist dupa ce ai spus tu ca tine sebumul sub control.
    Te pup Stella

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai tentat!
    Toate sunt "apetisante"!
    Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. E interesanta crema matifianta, eu am mai incercat diverse dar am asa o teama pe creieras...ma gandesc cum poate o crema sa matifieze cand insasi denumirea de crema te duce cu gandul la luciu. Dar intr-adevar unele creme chiar matifiaza, multumim pt review ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. I love natural cosmetics :)
    Thank you a lot for your last comment!
    xx

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmm, mi-ai trezit si mie curiozitatea ^_^

    Pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  6. Par niste creme minunate! Si eu sunt tare curioasa de ele. Iar mie imi place mirosul de ingrediente naturale, ca in bucataria bunicii! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Untul de corp l-as incerca! Trebuie sa ma interesez de ingrediente la produsele pentru ten :).
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. purtroppo da noi non ci sono questi prodotti

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar nu știam de această marcă. Utilă postarea ta, așadar :). Să folosești produsele cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  10. Great review...Thx for sharing dear..:-)kisses

    RăspundețiȘtergere
  11. Am apelat si eu la solutia de a aplica pe decolteu o crema ce era prea grasa pentru tenul meu (de asemenea,mixt). Crema aceea matifianta suna tentant!

    Multumesc pentru review, Stella!
    Pupici, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Am mai folosit produse cu ulei de chimen negru si mi-au placut, asa ca cred ca crema matifianta ar fi pe placul tenului meu :) Frumoase produse si ma bucur ca am aflat ceva nou :)

    RăspundețiȘtergere
  13. O crema matifianta suna bine pt viitorul apropiat :)

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar ca sunt apetisante! si chiar isi fac treaba ;)

    RăspundețiȘtergere