MARY KAY Creme Lipstick Apricot Glaze

21:25:00

Dragelor, nu stiu cate dintre voi cunoasteti brandul MARY KAY ,eu il stiu din tinerete , cand cosmeticele nu erau asa accesibile , mai ales ceva strain. Tin minte ca o prietena folosea o gama de ingrijire Mary Kay si vreo trei sticlute cu smackuri costau atunci 100 de dolari . Atat de frumos imi povestea despre aceste produse ca trebuia sa le am si eu.. Ce conteaza 100 de dolari, doar meritam. Acum, sincer, nu mai tin minte efectele  asupra tenului si cu asta cam s-a terminat aventura mea cu Mary Kay.
Pana nu demult , cand am primit propunerea de a testa un produs Mary Kay si anume un ruj. Si sigur nu acceptam, doar ca aveam totusi o nostalgie dupa tineretea  si am acceptat provocarea.
Mary Kay Creme Lipstick  - din descrierea oficiala reiese ca e un ruj hidratant ce ofera culoare intensa si rezistenta . Contine vitamine si uleiuri pretioase.


 Ambalajul e foarte elegant si solid , sigur va fi rezistent in timp . Textura cremoasa , rujul e destul de pigmentat [ cat pot sa-mi dau seama dupa swatch-ul pe mana]
             Am incercat rujul doar o singura data pe mana si pe buze cat sa-mi fac o impresie .






In primul rand, nu mi se potriveste culoarea! Dar nici nu imi place, este o culoare  cu tenta portocalie cu care nu imi sta bine .  Dar asta se refera strict la mine. Am daruit acest ruj unei prietene si ei i-a placut si s-a potrivit perfect si nuanta. 
 Finish-ul este satinat , eu as prefera ceva mai mat. 
Pe site exista o varietate larga de culori si poate alta nuanta mi-ar fi placut mai mult.
        Pretul rujului este de 55 lei, dar acum poate fi cumparat cu doar 30 de lei 
Dar toate suntem diferite si probabil [ cu siguranta] poate sa-i placa altcuiva . Cine poarta rujuri nude sau nuante deschise sigur o sa indrageasca acest produs.
Daca si tu vrei sa testez acest ruj , lasa comentariu la aceasta postare si poti avea aceasta  sansa !
                                                     Si sper sa te bucuri de el!
MARY KAY este un brand american de cosmetice in general distribuit numai prin reprezentanti directi si a fost infiintat in 1963 in America. Dragelor, voi ati testat ceva de la Mary Kay?
                      Asadar, va astept comentariile si puteti castiga rujul Mary Kay !



 

You Might Also Like

19 comentarii

  1. Succes fetelor!

    Din pacate nici mie nu mi se potriveste... :(
    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Pupicei,acum datorita tie ma bucur si eu de acest ruj superb <3.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. da as incerca aceasta culoare de ruj finca imi place

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place nuanta, am un ruj asemanator la nuanta, insa mai inchis (aluna). Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Красивый оттенок, я не пробовала эту марку. Целую

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca nu ai incercat o nuanta potrivita pentru tine, cred ca produsele sunt in general bune din gama aceasta dar trebuie sa ti se si potriveasca nuanta...Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu prea imi plac culorile satinate la rujuri.... Dar apreciez produsele lor si sunt sigura ca este un produs deosebit!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Не думаю, что мой оттенок, но текстура отличная! Спасибо за свотч!

    RăspundețiȘtergere
  9. DA -e o gamă profi !!! se poate vedea în pozele mele - am fost şi eu ...MODEL pentru cele de la Mary KAY ..Chiar şi rujul sidefat mi-a plăcut !!! Rimelul mi s-a părut nemaipomenit...oja foarte rezistentă...fondul de ten - rezistent...fardurile pentru ochi - în nişte culori deosebite !!! De asemenea, creionul pentru sprâncene bun calitativ. Recomand ...deşi nu sunt prea ieftinuţe...

    RăspundețiȘtergere
  10. MARY KAY e o gamă profi!! Am fost MODEL pentru ei ceea ce se poate vedea într-o poză de pe FB. Rezistente...rimelul foarte bun, oja foarte rezistentă...fondul de ten bun calitativ...rujul SIDEFAT - ceea ce e pentru mine - nemaipomenit !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau sa testez si eu acest ruj. Cele cu tenta portocalie mi se potrivesc. Sa incercam. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. am auzit de aceste produse pe blogurile straine , insa nu stiu de unde si daca se pot cumpara si in romania , mi-ar placea sa testez acest ruj

    RăspundețiȘtergere
  13. Dorofte Alexandra, se poate cumpara, despre asta am si scris, vezi linkul direct

    RăspundețiȘtergere
  14. E draguta nuanta! :) stiu de rimelurile Mary Kay! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am avut produse Mary Jay niciodată! Mi -ar plăcea sa le încerc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am tot auzit de ei, dar nu am incercat nimic. E frumos rujul, dar pacat ca nu ti se potriveste. Ma bucur ca se pot cumpara si din Romania :D

    RăspundețiȘtergere