Gift ideas with OneBeat Fashion

12:48:00

Pentru că se apropie Crăciunul şi cu toţii avem nevoie de cadouri, OneBeat Fashion vă propune un concept cu totul inovator: tricouri unicat, pictate manual, ce beneficiază de un ambalaj nonconformist. În week-end, la INspayer Bistro(Strada Batiştei nr. 24A, Bucureşti), pasionaţii de cadouri "altfel" vor putea cumpăra artă la borcan, cu etichete hand-made gata să fie personalizate cu numele celui care va primi darul.
 
Timp de două zile (13-14 decembrie), OneBeat Fashion participă la Astro#Avanpremiere 2015, un eveniment guvernat de astre, unde vizitatorii pot afla primele predicţii pentru anul viitor. Cu această ocazie, atelierul de creaţie şi design va lansat colecţia de "Artă la borcan", tricourile pictate manual beneficiind de un mod original de ambalare. În fiecare borcan sunt unul sau două tricouri, iar preţurile unui astfel de cadou variază între 70 şi 110 lei.

Înainte de venirea lui Moş Crăciun, OneBeat Fashion te invită să descoperi o prezentare de modă cu influenţe astrale, cu culori specifice fiecărei zodii, dar şi un mod nonconformist de a ambala cadourile.
Fii alături de noi la evenimentul ce are loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 15.00 la INspayer Bistro (Strada Batiştei nr. 24A, Bucureşti).
                                                   Va astept la INspayer!

You Might Also Like

8 comentarii