Fashion Bloggers Night Out #fbno

11:25:00

Vineri seara ne-am distrat de minune la un eveniment tare, tare dragut , organizat de Pink Touch Media in spatele caruia stau trei fete - Dorina , Cristina si Julie . Este primul lor eveniment si a fost super reusit.
A fost un inceput frumos , felicitari , fetelor , asteptam alte proiecte interesante.


Atmosfera petrecerii a fost exact ca in familie si m-am bucurat mult sa fiu in preajma oamenilor dragi mie.
O atmosfera ca la o petrecere de familie, tinute colorate si stylish, lume frumoasa si multa veselie. Cam asa ar putea fi descris evenimentul Fashion Bloggers Night Out Christmas Edition organizat de Pink Touch Media (https://www.facebook.com/pages/Pink-Touch-Media/). Scopul acestui eveniment a fost socializarea si oportunitatea de a cunoaste bloggeri noi si de a colabora impreuna pentru crearea unei comunitati unite. Evenimentul nu a fost unul clasic si formal, atmosfera a fost destinsa si la finalul serii toata lumea a plecat cu zambetul pe buze, spunand ca a cunoscut bloggeri noi si ca s-a simtit foarte bine.



Fashion Bloggers Night Out a debutat cu prezentarea colectiei de debut “My Juliette ”a designerului Roxana Sanda . Colectia “My Juliette” e una destinata fetelor visatoare, indragostite de culori pastelate si rochii cu volum si detalii deosebite.

Dupa acest moment, experimentata bloggerita Elena Sandor de la Eileen Cuisine (http://www.eileen-cuisine.com) a impartasit cu participantele detalii din culisele vietii de blogger din Londra si a dat sfaturi din experienta personala despre cum ar trebui sa decurga colaborarile cu brandurile si a vorbit despre diferentele dintre blogging-ul din strainatate si cel din Romania. 


 
Evenimentul a continuat cu o tombola unde doua dintre participante au castigat un voucher Meli Melo de 150 de lei si o carte destinata fashionistelor- “La shopping si nu regret”.Si cine credeti ca a castigat ? Eu !
Si pentru ca Fashion Bloggers Night Out a fost un eveniment de networking, seara s-a incheiat cu socializare intre bloggeri, unde s-au nascut noi prietenii frumoase, s-au impartasit opinii despre acest domeniu minunat al blogging-ului, fiecare avand de invatat din experienta celorlalti.

Mancarea delicioasa si deserturile apetisante ne-au fost oferite de Marie’s Cuisinette, (https://www.facebook.com/mariescuisinette).
Cu ocazia evenimentului Fashion Bloggers Night Out a fost inaugurat si 360 HUB (https://www.facebook.com/360hub.ro), un nou spatiu destinat evenimentelor si petrecerilor private.
Multumiri sponsorilor care au fost alaturi de noi:

Tinuta mea : Rochita [ Poema.ro] , cardigan[ New Look] , Colier[ Meli Melo] , botine[La Redoute]
                       Inca odata felicitari organizatorilor ! A fost o seara foarte draguta!

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Ce frumos <3,ai fost foarte eleganta ca de obicei <3.Puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. numai evenimente frumoase! bravos!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incredere in potentialul celor trei fete! :) Am citit cu placere despre eveniment!
    Te felicit pentru premiu, Stella!
    Puuuppp, cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim frumos ca ai fost alaturi de noi si cu siguranta o mai urmeze si alte evenimente la care ne-ar placea sa ni te alaturi :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Beautiful post, really interesting! You look fab. :)kisses! Have a great week!!!


    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim inca o data pentru ca ai acceptat invitatia, Stella, dar si pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris.
    Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere