New shop online . #Sofiaman #Shopsofiaman

08:23:00

Fetele dragi , saptamana trecuta am primit o surpriza , prin care se anunta lansarea noului magazin online
SOFIAMAN ! Ati vazut si pe FB  si pe Instagram ce surpriza a fost , cine nu stie - o pernuta personalizata cu puf de gasca , care imediat a devenit preferata mea. Tocmai m-am intors in tara , am fost plecata in Germania 4 zile si am calatorit cu pernuta! Mereu calatoresc cu perna mea , acum chiar nu am nicio grija.
A doua zi am facut comanda de pe site , am ales ceva din  lenjerie , extrem de fin si frumos, totul marca Lisca .
Comanda a sosit foarte repede, in urmatoarea dimineata dupa ce am facut comanda, totul a fost ambalat cu grija si respect .
SOFIAMAN este o afacere de familie , de peste 18 ani .Totul a inceput cu o pijama simpla din bumbac si usor a devenit cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania.


Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinţe, şi inovaţie, valori care inspiră fiecare colecţie. Tocmai aceste principii simple au clădit o afacere de familie de succes, fiind păstrate de-a lungul timpului în fiecare etapă a evoluţie companiei, de la prima pijama creată, la primul magazin deschis şi până la colaborări cu cei mai mari retaileri din ţară. Astfel, în fiecare sezon, o echipă de designeri specializaţi pe câte un segment de produs, împreună cu peste 150 de angajaţi, lucrează pentru a dezvolta peste 300 modele în concordanţă cu misiunea Sofiaman. Dorim să oferim o experienţă de cumpărături gândită astfel încât să vină în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor clienţilor noştri.


În magazinele Sofiaman găseşti pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.



         Asadar, va invit sadescoperiti SOFIAMAN , un magazin online pentru intreaga familie!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. These are all so gorgeous!Many kisses! Have a great week!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo...ce lenjerie sexy...par de calitate si faptul ca liuvreaza atat de repede este clar un avantaj ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa lenjeria, o sa ma uit pe acolo!

    RăspundețiȘtergere