Mos Craciun colaboreaza cu OXETTE

13:12:00

Dragele mele , va invit sa luati parte la un proiect OXETTE Romania in colaborare cu Mos Craciun !  Toti asteptam surprize si minuni de sarbatori si iata OXETTE ne deschide calea spre Mos Craciun si cadourile lui .

In perioada 1-24 decembrie cumpara un produs OXETTE [ in oricare magazin Oxette], anunta-l pe Mosu despre dorinta ta si  participa la tombola .
Toate dorintele si mesajele vor vi premiate si de catre clienti  cu O - uri si de la fiecare client caruia ii place dorinta altui client. Cine strange cele mai multe “O”-uri in perioada 1 decembrie – 24 decembrie 2014 va castiga o sedinta de make-up profesionala de catre Mirela Vescan, o sedinta de styling cu stilistul nostru despre cum sa iti alegi bijuteriile in functie de tinute, evenimente si personalitate si un ceas Oxette.
  Lansat in 1998 in Grecia, Oxette a devenit in scurt timp unul din brandurile internationale de renume in domeniul bijuteriilor si ceasurilor-bijuterie. In timp, brandul s-a impus prin designul modern si inovativ al produselor, cât si prin raportul calitate-pret foarte bun. Oxette este unul dintre cele mai dinamice branduri internationale, fiind prezent in peste 27 de tari, in sute de locatii
Ce cadou poate fi mai minunat decat o bijuterie cu stil ! Nici nu trebuie sa te gandesti mult pentru a face  o surpriza  cuiva drag , in plus poti castiga si tu! 
Deci , nu uitati , in perioada 1-24 decembrie toate magazinele OXETTE va asteapta sa va indeplineasca dorintele!!!

You Might Also Like

4 comentarii