MARIONNAUD 10 eyeshadows palette

20:00:00

Dragelor, aici v-am prezentat noua colectie MARIONNAUD , colectie dedicata sarbatorilor . Ati descoperit-o deja in magazine? Astazi vreau sa va prezint o paleta din noua colectie brandului propriu MARIONNAUD  , o paleta cu 10 farduri de zi .

Ambalajul este festiv , auriu , cu oglinda mare incorporata . Nu are pensula sau buretel pentru aplicare. Simplu, dar rafinat. Este foarte placut sa-o tii in mana si chiar comod sa -o porti cu tine in geanta.
Contine 10 farduri - 5 satinate si 5 mate. Cele mate sa preteaza foarte bine a fi aplicate ca eyeliner impreuna cu duraline . Gama de culori este variata si poti realiza diverse machiaje de zi , dar as spune si de seara.
Fardurile sunt foarte pigmentate , le-am folosit impreuna cu primerul de ochi Too Faced si nu a fost nicio problema , au rezistat cat a trebuit. Din aceasta paleta nu folosesc toate culorile , dar mai mult de jumatate sunt pe placul meu. Este o paleta frumoasa , ce merita toata atentia. Atrageti atentia si catre alte produse din colectie , eu m-am indragostit si de ruj . Mai vreau neaparat sa incerc farduri cremoase despre care am auzit numai de bine.








You Might Also Like

13 comentarii

  1. superba paleta :) sa o folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos arata,perfecta pentru cadourile de Craciun <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult combinatia de culori pe care o are aceasta paleta. Am sa ma uit dupa ea data viitoare cand voi mai intra intr-un magazin de-al lor. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. O paleta tare frumoasa, e foarte speciala gama de culori. Am vazut-o si eu in magazine, trebuie mentionat ca e in jur de 40 lei, ceea ce mi se pare un super pret. Am fost surprinsa de cat de pigmentate sunt fardurile!
    In general sunt placut suprinsa de calitatea produselor Marionnaud: cele cateva oje incercate de mine sunt de foarte buna calitate (pigmentate, culori deosebite, rezistente), iar uleiul demachiant cu galbenele e minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da intr-adevar fardurile sunt extrem de pigmentate. Eu o am pe cea cu mai mult roz asa..
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Que maravilla de paleta de sombras!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oo, ce bine arata, foarte pigmentata!
    Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. verdele albastru e foarte frumos si caramiziul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. So natural colors...Thx for sharing..:-) xx

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am incercat nicio paleta, niciun fard, nici BB-ul de care vorbeati si despre toate spuneti ca sunt bune; data viitoare cand o sa intru untr-un magazin M o sa dau o mai mare atentie produselor de machiaj.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa fie tare frumoase culorile la cata grija a fost pentru acest ambalaj, super!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place paleta foarte mult, mai ales nuantele sidefate Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere