Daruieste frumusetea! Idei de cadouri

19:31:00

Se apropie sarbatorile , goana dupa cadouri va fi inevitabila . Iata cateva idei de cadouri pentru cei dragi  .
Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. Iarna aceasta. Dove îți oferă ocazia să te răsfeți și să dăruiești frumusețe celor dragi cu pachete-cadou speciale. Alege seturile cadou Dove cu produsele preferate, pentru EA sau pentru EL, și descoperă frumusețea adevărată! 
 
Parfumează fiecare clipă cu noua colecție de parfumuri romantice Impulse, îmbinate cochet de renumiți parfumieri. Descoperă aroma care ți se potrivește și radiază de fericire cu Impulse Glamour Gift, Impulse Romance Gift sau Impulse Very Pink Gift.

 
 
Iarna aceasta alege seturile cadou AXE Excite sau AXE Gold Temptation, pentru o atracție absolut irezistibilă. Parfumurile masculine și sofisticate AXE, create de parfumieri celebri, te ajută să cucerești fata visurilor tale! 
 
Sezonul rece își poate pune amprenta asupra stării de sănătate și aspectului părului nostru. Însă tot sezonul rece este cel care aduce perioada sărbătorilor și a cadourilor special pregătite atât pentru a ne răsfăța pe noi, cât și pentru a dărui frumusețe celor dragi. Alege seturile cadou Dove, Dove Men + Care sau CLEAR care includ produsele tale preferate pentru îngrijirea părului.
In magazine veti descoperi mult mai multe seturi de cadouri si oferte , pentru orice buzunar , pentru toate gusturile!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Si eu incep deja sa ma gandesc la cadourile de Craciun.Multumim pentru idei.Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. This is such a great idea!...Thx for sharing..:-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu incep deja sa ma gandesc la cadourile de Craciun.Multumim pentru idei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele Dove si mama se bucura de fiecare data cand ii aduc un asemenea set pentru ca si ei ii plac foarte mult si merg la sigur cu acest cadou. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Le foloseam si eu odata.
    Acum nici nu mai stiu din ce firme sa aleg.
    Capitalismul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aleg cadourile Impulse :)...doaaamneee, cum dormeam in masina o noapte intreaga pentru ele :)))... Aduceau la un magazin al unul hotel din Eforie si era o coada dimineataaa :))

    RăspundețiȘtergere