Breakfast at Gargantua d'oro

08:24:00

Cat de mult imi place sa ma rasfat la o masa in oras , e un ritual intreg si sunt in continua descoperire de locuri frumoase in Bucuresti ....
GARGANTUA d'oro cunosc de cand s-a deshis si iata a implinit un an! Calitatea este cea mai buna reteta , de aceia are succes !

Aici pot lua micul dejun perfect , poti sa discuti afaceri in timp ce savurezi un pranz delicios sau sa te relaxezi seara impreuna cu prieteni.
Imi place ca se afla pe o strada linistita , imi place atmosfera si personalul amabil , imi place ca au o varietate de fresh-uri [ sfecla , morcov si mar e preferatul meu ] - totul e placut .
La Gargantua d'oro vei descoperi cel mai delicios burger home made , sushi bar sau paste cu adevarata savoare italiana . O recomandare din suflet!






                                                            Va spun eu,este un loc minunat!




You Might Also Like

4 comentarii

  1. It looks so delicious. :)Have a successful day dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost de ziua mea la restaurantul asta si a fost un fiasco. Nu mi-a placut deloc mancarea nici mie, nici persoanei cu care eram. Cea mai proasta friptura de vita pe care-am mancat-o in viata mea. O bucata de cauciuc la un pret fabulos. Nici 10 lei n-as fi dat pe friptura aia :(

    RăspundețiȘtergere