BABOR Reversive - youth recaptured

18:12:00

                      BABOR lanseaza noua gama de tratament revolutionar - ReVersive
Ce-ar fi sa putem intoarce timpul ?
BABOR ReVersive – Linie cosmetica de RE -INTINERIRE cu revolutionarul RE-YOUTH COMPLEX
Ti-ar placea sa ai iar 20 de ani? Nu, multumesc! Experienta ne face viata mai frumoasa. Dar e pacat doar ca, uneori experienta de viata lasa urme pe tenul nostru. Odata cu trecerea timpului, mecanismul natural de protectie a pielii si procesele de regenerare a acesteia incetinesc. Totusi, vestea buna pentru tenul nostru este ca linia de ingrijire BABOR ReVersive poate azi “sa intoarca putin timpul”.
 
RE-YOUTH COMPLEX – Complex de RE-INTINERIRE
Departamentul BABOR pentru Cercetare si Dezvoltare a creat o formula precisa si exclusiva pentru linia ReVersive. Formula contine 4 ingredienti activi de inalta performanta ce lucreaza in perfecta sinergie. Pentru a crea ReVersive, BABOR a contat pe cercetari medicale premiate, bazate pe efectul protectiv al celulelor stem din extracte de plante si puterea ingredientilor activi de origine marina – ce au o singura tinta: sa reactiveze si sa mentina frumusetea fiecarei femei. 

 
Telovitin: mentine tineretea celulelor pentru mai mult timp
Telovitin, un ingredient activ bazat pe studiii care au castigat premiul Nobel pentru cercetare, este un ingredient ce combate imbatranirea de la sursa primara: activitatea celulara. Protejeaza telomerii (secventa finala a cromozomilor) si prin urmare prelungeste viata celulelor.
 
Agicyl: activeaza mecanismele de protectie anti-aging
Acest ingredient activ multifunctional este extras din celulele stem ale plantei de origine Alpina “Globularia cordifolia” si previne eficient glicatia fibrelor de colagen, prelungind elasticitatea pielii. De asemenea stimuleaza longevitatea SIRT-1, ajutand-o sa performeze maxim, si impulsioneaza sistemul de detoxifiere al pielii. Prin urmare, neutralizeaza radicalii liberi si efectele agresive ale mediului extern.
 
Lumicol: reda luminozitatea si aspectul radios al tenului
Cand pistruii nu mai sunt “amuzanti” si devin pete pigmentare, sunt de vina depozitele de proteine din tesuturi. Ingredientul activ Lumicol care reda luminozitatea, este extras din microalgae, si este capabil sa activeze o proteina care distruge aceste pete inestetice.Tentul este uniform, luminos si isi recapata sanatatea si radianta. 
 De la bun inceput compania BABOR a stabilit standartul frumusetii- piele sanatoasa si luminoasa , de fiecare data a respectat promisiunile . Tu trebuie sa fii fabuloasa , frumoasa si iubita si meriti tot ce e mai bun! 
                       Tratamente disponibile in saloane-partenere Top Line  

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Beautiful post, really interesting! Kisses dear, have a good evening! xo


    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos....da normal ca mi-ar placea sa am iar douazeci de ani :)))))).Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. This looks great!

    xoxo
    Stella

    www.jadore-fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  4. No conozco la marca pero parecen unos productos geniales! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit un singur produs de la ei, nici nu mai stiu ce, de mult...

    RăspundețiȘtergere