Make-Up Fest

15:16:00

Dragelor, chiar daca e foarte frig afara [ brrr..] , mergeti la Make-Up Fest! Astazi si maine , numai doua zile, la Palatul Copiilor ! Merita sa mergeti pentru Make-Up Shop ! Gasiti produse Nyx , Sleek, Real Techniques  , EcoTools  , Lioele  ! Mai ales ca toate produsele au reducere de 20% .
Mai gasiti cateva standuri interesante- Melkior , Paese [ multe produse sunt la reduceri]  , gasiti si Tangle Teezer numai la 20 de lei si inca cateva standuri interesante.

V-am facut cateva swatch-uri la creioanele Sleek , ruj Nyx [Tea Rose] si ruj Sleek [ Mystic] . Creioanele sunt waterproof, foarte, foarte pigmentate si rezistente .
Mai gasiti si toata gama Lioele , machiaje si ingrijire. Cine a fost?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Ce bine arata swatchurile, in special cel al rujului Tea Rose. Ma tenteaza si Tangle Teezer la pretul asta, chiar daca mai am o perie de la ei.
    Nu stiu daca ma indur sa ma deplasez tocmai pana acolo pe frigul asta. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dragoste pentru rujurile Nyx, pentru blush cream-ul de la ei... Daca as putea, as merge mancand vant (vorba ceea)!

    Pupiiici, draga mea Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca ceva: arata perfect creioanele Sleek, me want it!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost si eu de dimineata si intr-adevar standul MakeUp Shop a fost surpriza cea mai faina, mi-au placut cel mai tare.Insa mare, mare pacat ca nu aveau in stoc toate produsele expuse, abia asteptam sa-mi iau cate ceva de la ei si tocmai ce-mi doream lipsea. In rest, jos palaria pentru cum au organizat si expus produsele. La polul opus, standul Sephora m-a surprins negativ..poate n-am zarit eu tot spatiul alocat lor?! ca acele doua masute cu pensule m-au mirat foarte tare, ditamai brandul, participant la un targ de profil, cu atat sa vina?!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Creioanele arata tare bine, multumim de swatch. pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Miha Ela, Sephora a participat doar in sco[p informativ, nu ca vanzator. Tocmai caera targul de makeup, Sephora a vrut sa faca cunoscute pensulele brandului, doar atat. nu era scopul vanzarea. si nici nu vand nicaieri in afara de magazinul lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Great items! Many kisses! Have a successful weekend!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de bunatati acolo,imi pare rau ca nu ajung.Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Off, de ce nu sunt astfel de evenimente si in alte orase?:(

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vrut si eu sa ajung, dar vremea de afara m-a facut sa renunt pana la urma :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata bine swatch-urile, insa cel mai tare ma atrag pensulele! :)Pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Unele produse de la make-up shop erau mai scumpe decat pe site. De exemplu paletele de rujuri sleek costau la targ 55 ron fara reducere, pe site sunt la 49. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. O nunta ce mi-a ocupat toata ziua si noaptea de sambata + frigul de afara = inamici imbatabili! Desi chiar voiam, nu m-am putut mobiliza sa ajung ...

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim Urmeaza sa fie modificate si preturile de pe site. Cresterea preturilor pentru anumite este o hotarare luata de catre producator, si anume Sleek Makeup UK.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Makeup Shop Romania Multumesc pentru raspuns! Inteleg modificarea de pret, este un business in fond si nu vad de ce sa fiti nevoiti sa dati explicatii pentru asta. Ceea ce este deranjant, pentru mine ca si client este faptul ca vindeti acelasi produs cu 2 preturi diferite. Puteti sa spuneti ca unele sunt dintr-o comanda anterioara, luate cu alt pret, insa corect si cinstit mi s-ar fi parut sa aveti acelasi pret si pe site, si la stand. Multumesc!

    Georgiana

    RăspundețiȘtergere