Get WOW brows now!

09:01:00

Dragele mele , nu stiu daca multe dintre voi stiti de serviciu Brow Bar oferit de BENEFIT
Este un serviciu profesional si personalul care se ocupa de asta este bine instruit la nivel international . Eu sunt demult clienta acestui serviciu si va spun cu mana pe inima , este the best!
Conceptul Benefit Brow Bar este la fel in toata lumea , astfel ca si   noi, in Romania , ne putem bucura de acest privilegiu. In magazinele Sephora , in cornere Benefit Cosmetics , veti gasi un spatiu frumos amenajat, gandit pana la cele mai mici detalii , ca noi sa ne simtim printese rasfatate. Semnatura barului este o ceara speciala ce ofera instant o privire mai luminoasa . Dar asta nu e tot , aici puteti beneficia si de alte servicii de infrumusetare precum epilat mustata , vopsit sprancene, dar si aplicare de gene false. Un serviciu rapid [ nu necesita programarea] , dupa care sigur te vei simti fabulos!
In plus, la bar puteti testa toate cosmetice  Benefit si sa alegeti ce vi se potriveste mai bine. Pentru sprancene Benefit are o multime de produse dedicate, deja consacrate in toata lumea.
De ce aleg eu Benefit Brow Bar? 
Pentru ca realmente sunt dependenta [da, creeaza dependenta] , pentru ca e rapid , pentru ca sprancenele mele nu au aratat mai bine niciodata.
Voi ati incercat acest serviciu?

You Might Also Like

5 comentarii