BENEFIT Instant Comeback

17:54:00

Dragelor, astazi vorbim despre  serum Benefit Instant Comeback .
Stiti ca in afara de produse de make-up Benefit are si o gama de ingrijire a tenului. Apropo, ati incercat ceva? De la inceput va dezvalui un secret, toata gama de ingrijire Benefit se produce in laboratoarele Dior!
Ce ziceti acum?
Imi plac tare mult ambalajele Benefit ! Toate . Si cele pentru make-up si cele de ingrijire. Aici e cazul cand ambalajul si calitatea se completeaza perfect. Cel mai cool si girlish concept .
Iata descrierea oficiala:
 Hey tired, dehydrated skin…this is your chance to start over! Instant comeback boosts the youthful look of skin. The fast-absorbing formula with tri-radiance complex helps protect against visible signs of aging. Tired skin looks plumped and hydrated and feels firmer, smoother…energized. Dramatically boosts the effectiveness of any skincare routine.
Stiti ce e mai placut cand testezi un produs ? Ca nu te-a dezamagit.Cand il vezi prima data  ai asteptari mari , reclama suna bine  si tu chiar crezi ca asta e panacea.
Asa cum am spus, nu m-a dezamagit! Este un serum transparent cu o textura usoara care se absoarbe repede in piele. Nu pot sa ma pronunt despre rezultate pe termen lung , pot sa spun doar de actiune imediata.
Imi place ca se absoarbe imediat , imi place ca lasa tenul foarte fin si moale. L-am folosit si ca baza de machiaj - nu ingrasa tenul deloc. Daca un produs face anumite promisiuni si macar pe jumatate le-a respectat - este un mare plus. Eu sper ca pe viitor , Instant Comeback imi va sterge macar un ridulet cat de mic, il voi folosi in continuare cu placere.
Daca aveti un ten obosit, deshidratat - 100% este produsul vostru!


               Saptamana viitoare va astept la un concurs inedit marca BENEFIT! Stati pe aproape!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Great review...Thx for sharing..:-)Kisses dear, have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Parece muy interesante. Un beso y me encanta tu país, Bucarest es sorprendente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare miraculos produsul asta. Pe mine m-ati convins sa il incerc. Abia astept urmatorul drum la Sephora.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am propus de mult sa incerc si ceva de ingrijire de la Benefit, dar inca nu s-a intamplat. Ce tentant este acest produs, mai ales ca eu iubesc serumurile...Pupici Stella!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant acest serum, ai dreptate, daca reuseste sa indeparteze chiar si o linie subtire de rid merita efortul. Multumesc pentru review ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iubesc taaareee mult Benefit!!!

    RăspundețiȘtergere