Beauty review - MARIONNAUD

21:10:00

Dragele mele , totusi cat de privilegiate suntem noi, femeile , avem atatea produse de infrumusetare la dispozitie , o industrie intreaga de beauty - totul ca fiecare dintre noi sa fim multumite si sa ne simtim frumoase .

MARIONNAUD  a luat nastere in 1984  , cand s-a deschis un boutique in Franta  cu branduri exclusive de cosmetice si parfumerie pentru femei si barbati . In 2005 Marionnaud a fost cumparat si s-a rebranduit , astfel a devenit unul din cele mai importante retele de distributie de cosmetice si parfumerie.
In afara de marci exclusive prezentate in magazine, Marionnaud are si linia propria de cosmetice si ingrijire.
Exista o gama completa de produse pentru baie , ingrijirea pielii si machiaj. Deasemenea , Marionnaud are o gama de ingrijire NATURA , dezvoltata in stransa legatura cu mediul si natura
MARIONNAUD are propria retea de institute de frumusete , 249 in Franta  , unde se pot experimenta tratamente corporale si faciale exclusiviste.
Va prezint doua produse Marionnaud , unul de ingrijire si altul de machiaj







Am vrut sa incerc altceva decat apa micelara care majoritatea dintre noi o folosim . Sa precizez , am ochi sensibili si nu suport in niciun fel demachiate uleioase, bifazice sau laptisor. In general folosesc apa micelara de la toate brandurile , toate sunt la fel pentru mine , nu mi se pare ca ar fi diferente intre ele , doar pretul..

Asadar, Fresh Cleansing Water Nature , Marionnaud
 Recipientul are 200 ml si pretul aproximativ de 30 de lei , imi inspira ceva pur, curat, imi place
Imi place si faptul ca accesul [ gaura] nu este mare si nu curge produsul pur si simplu, dar cumva controlat si astfel nu se risipeste deloc



Nu are niciun miros . Nu imi irita ochii deloc , demachiaza perfect [ mai bine decat apa micelara] chiar si produse waterproof. Ce altceva trebuiesa faca un demachiant? Pentru mine e perfect!
Recomand cu drag - pentru ca este un demachiant bun, destinat si tenului sensibil , nu produce iritatii , nu usuca tenul . Il gasiti la MARIONNAUD
Alt produs ce vreau sa va prezint- ruj Marionnaud 
 V-am mai spus, Marionnaud are si linie de produse cosmetice . Nu sunt multe, dar sunt demne de luat in seama. Am mai folosit pana acum  ojele lor si BB Cream care mi-au placut mult.
Acum a aparut noua colectie si rujul meu face parte din aceasta colectie.
Ambalajul e foarte elegant, metalic ,placut, luxury



Rujul este foarte pigmentat , rezistent [ nu e gen stain , dar rezista multe ore] si totodata hidratant si cremos.Am ramas placut surprinsa de calitatea lui . In colectie sunt 4 nuante , toate sunt frumoase. Eu am ales o nuanta destul de puternica, tomnatica. Arata excelent pe buze, chiar luxury.
Pretul este aproximativ 40 de lei . Merita , merita, este foarte frumos si calitativ.
Ati incercat ceva produse marca proprie Marionnaud?
Acum in magazinele Marionnaud exista o promotie aniversara pana pe 2 noiembrie , la orice cumparatura primesti un talon razuibil si sigur castigi ceva .
Va invit sa ma urmariti si pe instagram [ @dentistella] , unde veti gasi mai multe review-uri si diverse noutati
Nu uitati nici de concursuri aniversare active pe blog! 




You Might Also Like

7 comentarii