Beauty board

12:41:00

                       Dragelor, astazi doar doua produse , imi place alaturarea lor all black .
   Vedetele sunt noul parfum Eau de Gaga Lady Gaga si Sheen Supreme Lipstick MAC
Incepem cu parfumul , acest parfum captivant , esenta pura ,  periculos de indrazneata . Designul sticlutei uneste estetica masculina si feminina , liniile simple si elegante emit declaratia curajoasa de dragoste .
Parfumul e declarat ca unisex . Lady Gaga a declarat ca notele de baza sunt ''apa minerala , lime si piele''-trei ingrediente pe care ea le utilizeaza zilnic. Nu stiu ce sa zic despre asta, dar nota de varf clar e LIME , apoi Violeta alba . Deci , e un miros citric-floral foarte, foarte placut. Chiar consider acest parfum un succes , este foarte reusit in comparatie cu primul ei parfum FAME care mie nu mi-a placut deloc. In curand va aparea exclusiv in SEPHORA .

Al doilea produs - ruj MAC din gama Sheen Supreme , ruj extrem de hidratant , lucios , placut. Chiar daca pare foarte pigmentat in ambalaj, nu e chiar asa , culoarea nu iese puternic pe buze, e mai mult glossy , asa cum spune si denumirea lui. Totusi pot sa spun ca e destul de rezistent chiar daca e glossy. Ambalaj elegant, luxury , perfect . Ce gama de rujuri MAC preferata aveti?


You Might Also Like

14 comentarii

  1. Sunt tare curioasa de aroma parfumului. Nici mie nu mi-a placut primul Lady Gaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa vis a vis de aroma parfumului. Ma tenteaza! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curioasa sa miros noua aroma Lady Gaga , mie prima mi-a placut cum mirosea in sticluta, insa pe piele nu eram la fel de incantata.
    Culoarea rujului etse foarte frumoasa :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curioasa de parfum, desi nu-mi place muzica ei, imi place excentricitatea :) O sa ma duc sa-l miros cand va aparea. Puuup!

    RăspundețiȘtergere
  5. poate suna a cliseu dar tot ceea ce-mi doresc de la MAC e Russian Red. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  6. Parfumul îmi pare cel puţin interesant... ♥
    Pupici, seară frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmm trebuie sa-mi placa si mie daca zici ca e citric-floral,asta e genul de parfum preferat al meu.pe primul l-am mirosit si nu mi-a placut .....era prea greu pentru mine.Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Recunosc ca n-am incercat nici un ruj din gama MAC. Trebuie sa mai citesc despre ele, sa vad raport calitate/pret... si-apoi pana termin eu un ruj, trece un an. Am 10 si folosesc mereu doua si aceleasi :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Parfumurile unisex nu sunt pe gustul meu, insa cand am vazut nota de "piele" mi-am zis ca trebuie urgent sa il testez. Ma intreb de unde si pana unde nota de apa minerala, de cand apa minerala are miros?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiam de parfum, o sa-l... amusin :)), daca este citric sigur e pe gustul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este interesant parfumul ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere