Beauty board

16:20:00

Fetelor, astazi va arat cateva produse cosmetice pe care le folosesc si ca de obicei , un scurt review. Sper ca fiecare sa gaseasca informatie utila. Daca as putea , v-as face zilnic cate un beauty board, pentru ca zilnic folosesc alte si alte produse. Unele imi plac, altele nu prea sau deloc, toate trebuie testate.
Sunt curioasa , ce parere aveti, conteaza pentru voi sau in general imaginea unui blogger? Nu conteaza , beauty blogger sau fashion blogger , cat de important sa aiba o imagine ca cititorii lui sa aiba incredere in acest blogger ? Ma gandeam eu asa ca s-au inmultit bloggerii pe mapamond , unii scriu din placere , altii pe interes .. Daca un blogger beauty scrie  un review despre un sampon sau o crema si nu are ten sau par ingrijit , mai aveti incredere in ce scrie? As spune atat de multe ,imi sta pe limba de nu mai pot, dar lasa, fiecare cu treaba lui . Sau asa zisi fashion bloggeri care nu au pur si simplu simtul esteticii  si culmea[ ! ] primesc o mie si unu de comentarii cat de superba e ... Desigur , toti suntem liberi, facem ce vrem , doar asta am vrut sa stiu, daca pentru voi conteaza imaginea unui blogger si cata incredere aveti .
 1.BBCream Marionnaud


V-am mai scris despre acest BB Cream, il folosesc cand vreau o acoperire mai light. Este ca o crema hidratanta care uniformizeaza culoarea tenului. Nu este chiar rezistent , dar ofera un aspect placut tenului.Mi-a placut tare mult cand l-am descoperit.
2. Paleta de farduri HM , luata din Grecia. Imi plac culorile , fardurile sunt foarte pigmentate si rezistente
3. Smart liner Sephora , foarte pigmentat , rezistent si usor de folosit
4. Mascara Chanel Le Volume , una din preferatele mele. Periuta este siliconata , ofera volum din doua miscari . Nu se usuca  repede.
5.Blush Make-Up Studio [ disponibil in Marionnaud] . Nuanta mea este soft peach , imi place ca are o usoara stralucire , tot caut dupe dupa Milani luminoso , seamana, dar nu e 100% . E dragut blushul ,imi place. Daca stie cineva ce ar putea seamana cu Milani, nu tineti secret
6. Gimme Brow Benefit , este preferatul meu pentru sprancene. Periuta mica este  usor de folositi , culoarea se potrivestse perfect si este rezistenta
7 . Lipstick Benefit [nuanta juicy details] , un roz natural , perfect de purtat in fiecare zi. Este un ruj extrem de cremos si hidratant, ca un balsam de buze. Love!
Ati folosit ceva ?

1. Shiseido Sun Protection liquid foundation
Iubitul meu fond de ten, il consider cel mai bun din ce am folosit . V-am mai scris despre el si il recomand cu drag! Face totul-acopera,uniformizeaza, este foarte usor , apos , extrem de rezistent! Love!
2. Fard de pleoape MUFE din noua colectie . Un mov intens , rezistent. Ce pot sa spun mai mult despre MUFE?
3. Pudra SKIN 79 , comandata de pe SASA. com  Pudra nu are acoperire , contine foarte mici particule stralucitoare , ofera tenului un aspect glowly .
4. Blush JOrdana , l-am luat din curiozitate de pe cosmeticaverde.ro . Nu , nu seamana cu Milani [ haha, o sa cumpar toate blush-urile de pe lume ] . Este chiar foarte pigmentat , imi place, dar fara fanatism
5. GimmeBrow Benefit , da, il folosesc cam zilnic
6. Lip Cream INGLOT , il ador, este super-puper superb si confortabil pe buze. Love!
De aici ce va place?
Daca vreti sa stiti mai multe despre un produs cosmetic pe care l-ati vazut aici sau  nu l-ati vazut si poate eu il am, spuneti-mi si eu voi scri review. Si daca are cineva Milani baked luminoso , schimb cu orice.
Mersi, fetele , pentru rabdare ca m-ati citit. Sper ca am fost utila. Va imbratisez!
Apropo, va plac postarile de genul asta?
Nu uitati de concursuri , toate trei dureaza pana la 10 noiembrie.

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Uuu ce de produse frumoase Stella,multumim pentru postare si referitor la intrebarea ta,bineinteles ca imaginea conteaza foarte mult.....cel putin pentru mine.Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. mare adevar ai grait la inceputul articolului...
    si uitandu-ma la sumedenia de produse pe care ai insirat-o aici am ajuns la concluzia ca nu am testat/incercat nici un produs mentionat :D..o fi de bine, o fi de rau... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Me encanta la paleta de sombras.

    Un besazo

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de lucruri frumoase!
    Nu am vazut in realitate Milani Luminoso, dar din pozele gasite pe net, mi se pare ca seamana cu The Balm Hot Mama. L-ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
  5. ELLE, am vazut hot mama, dar nu l-am incercat.uite, asa seamana toate. deja o sa am toate blushurile de pe lume. mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. The eyeshadow palette by H&M looks great
    xx

    RăspundețiȘtergere
  7. Great review dear...Thx for sharing..:-) kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. mereu ne arati produse interesante,as vrea sa incerc gimmebrow. cu increderea ai dreptate, nu o pot avea cand beauty bloggerita nu este ingrijita. te pup, Alina

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine ai scris la inceput..si ar mai mai fi multe de zis..
    Si eu sunt foarte curioasa cum este Gimme Brow de la Benefit, dar nu m-am indurat sa mi-l cumpar inca. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Me encantan los productos, la paleta es genial!!
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  11. Hola, yo no conocía BB cream Marinaud. Hace años viajé por Rumanía, y me compré una crema llamada Gerovital.¿Todavía se vende? Un post muy interesante.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca este foarte importanta imaginea unui blogger, pana la urma daca ai o pasiune pentru frumusete e normal sa o aplici mai intai pe propria persoana si apoi sa dai sfaturi altora. Multumim pentru review ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Milani L. gasesti pe beautyjoint. E tare fain, intr-adevar, si eu il folosesc aproape zilnic :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Bineinteles ca are importanta si contezi tu! Adica...esti.pasionata..ok, un.lucru bun! Dar cred ca inainte de a arata altora produsele pe care le folosesti/testezi e clar ca trebuie sa folosesti produsul si conteaza sa ai grija de tine! Capeti incredere in tine iar apoi in cititorii tai! Asta nu inseamna ca tot ce vezi trebuie sa si cumperi! Nu?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. PS: Stella, sper sa preiei acest TAG tare dragut! Te pup
    http://loredanamanciu.blogspot.ro/2014/10/tag-would-you-rather.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Și eu merg pe principiul că imaginea celui care scrie trebuie să fie în concordanță cu recomandările sale, indiferent de conjunctură.
    Cât despre informațiile oferite cu privire la aceste produse interesante, vă mulțumesc tare mult, toate sunt noutăți pentru mine și mă bucur să aflu câte ceva despre ele ♥

    RăspundețiȘtergere
  17. As vrea sa incerc si eu Milani :), o sa caut!

    RăspundețiȘtergere