Beauty news- BABOR

09:01:00





Dragele mele , astazi vorbim despre BABOR , BABOR  una din putinele companii care se poate lauda cu produse de ingrijire la fel de sigure ca si natura , toate studiile si cercetarile companiei se efectueaza de catre personal medical si garanteaza siguranta
Absolut toate produse NU contin ulei mineral , sunt optimizate pentru PH pielii si NU sunt testate pe animale! Mai bine de 50 de ani cercetarile medicilor dermatologi au dus cu succes la tot mai multe inovatii in domeniu , produsele BABOR sunt folosite in cele mai renumite saloane din lume , dar acum sunt disponibile si pentru ingrijire la domiciliu .
Acum , in prag de toamna, compania lanseaza noile fiole  care sunt pur si simplu legendare si a declarat anul 2014 anul fiolei. Totul pentru frumusetea femeii , o piele mai ferma, mai luminoasa!

 
Eu am testat toata gama de fiole si am ramas uimita de efectul imediat- pielea devine neteda, intinsa , luminoasa. Si asta imediat. Desigur, beneficiile pe termen lung sunt evidente. Trebuie sa le incercati , sunt minunate! Pentru tratamentul de acasa le gasiti la TopLine .
Si nu uitati, anulacesta, TopLine NU participa la expo beauty , dar in perioada targului organizeaza evenimentul special dedicat frumusetii la sediul lor din bd Regina Maria nr 14 , asadar, nu uitati sa treceti pragul pentru multe oferte tentante!

You Might Also Like

3 comentarii