BH Cosmetics review

09:02:00

Dragele mele , astazi vorbim despre un brand de cosmetice recent descoperit de mine - BH Cosmetics
BH Cosmetics este un brand originar din USA , se pozitioneaza ca un brand profesional si are in portofoliu gama completa de make-up si accesorii de make-up . Nu sunt testate pe animale!
Eu l-am descoperit aici  , un site unde gasiti produse de make-up BH Cosmetics , dar si alte categorii de produse .

Din colectia mea personala de machiaje cele mai multe am fonduri de ten , nu stiu , mereu vreau sa descopar minuni [ si chiar am descoperit] , dar tot ma tenteaza alte si alte fonduri de ten. Eu am ales acest  fond de ten, am poftit la acest blush minunat si un creion de buze .

Fondul de ten ales in nuanta sand  e putin mai inchis pentru mine , dar dupa ce ma voi intoarce din vacanta va fi perfect. Totusi l-am testat si l-am folosit .
Ambalajul este foarte comod , cu pompita in dotare . Textura este foarte cremoasa , o pompita e suficienta pentru acoperi toata fata , se aplica si aluneca perfect. Este foarte pigmentat , asa ca uniformizeaza superb tenul . Acopera super tot, tot ce aveti de acoperit, dar nu are aspect de ten incarcat. Nu evidentiaza porii, chiar le micsoreaza printr-o minune . Aspectul final dupa aplicare este de  very beautiful skin, o perfectiune.
Abia astept sa ma mai bronzez  ca sa-l folosesc la capacitatea maxima. E tare greu de ales culoarea de pe site , nici swatch-uri nu am gasit pe net , asa ca orientati-va dupa culoarea mea .
Fondul de ten mi-a placut tare mult , il recomand pentru machiaje profesionale si nu numai , doar sa fiti atente la nuanta.
Al doilea produs - Blush in nuanta Daisy .
Blushul este superb! Totul, de la ambalaj la culoare si textura imi place la nebunie! Ambalajul este din carton cu oglinda mare incorporata . Se inchide perfect, cred ca are ceva magnet in interior. Blushul este impartit in doua - o nuanta de baza si un iluminator. Se pot aplica separat sau amesteca intre ele.
Nuanta de baza este mata , un roz-piersica superb , nuanta deschisa eu o percep ca iluminator care functioneaza minunat, l-am folosit chiar in machiajului ochilor. Foarte pigmentat si rezistent! La asa pret.. este must have!!
Si mi-am mai luat un creion de buze.De multe ori folosesc creion de buze pe post de ruj, adica il aplic pe toata suprafata buzelor, mai ales cand creionuleste rezistent nu ai treaba, nu se sterge nimic
Asa si in cazul asta. Am dorit o culoare mai aprinsa , exact ce v-am spus, sa-l folosesc pe post de ruj.

Acest creion are o textura gel care aluneca  perfect pe buze , ador asa texturi . Culoarea este foarte frumoasa , un roz aprins, dar nu tipator. Creionul este foarte rezistent!!! Nu se ia doar daca folosesti un demachiant special si tot trebuiesa insisti, am umblat cu inimoarea desenata pe mana ... oho
Produsele intradevar , dupa parerea mea , sunt profesionale, intrucat sunt foarte pigmentate si rezistente. Si la preturile astea, chiar sunt o minune. Sunt perfecte pentru make-up artisti profesionali , dar si pentru toate pasionate de beauty Mai multe produse BH Cosmetics gasiti aici  si pe pagina lor de FB. 
Pe site veti gasi deasemenea palete mari , seturi de pensule si multe altele.
Ce va atrage cel mai mult?

You Might Also Like

10 comentarii

  1. au nuante dragute si blushul si lip linerul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai , dar cum arata blushul, este o minune. m-am uitat pe site, preturile sunt super ok. va pup, Magda

    RăspundețiȘtergere
  3. Que productos tan geniales, me encantan!!
    besos de susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  4. ce nuanta frumoasa are blushul,pup
    http://loving-evelyn.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Chair ai cel mai mult fond de ten ? Eu cred ca am rujuri, FDT nu am nici unul mare, numai mostre sau miniaturi, nu prea folosesc. Creionul arata super, la fel si blush-ul, nu auzisem de brand-ul asta. Pupicei draga mea Stella.

    RăspundețiȘtergere
  6. Creionul ma tenteaza cel mai mult, mai folosesc si eu creon dar peste care dau cu un balsam pentru ca buzele tind sa se usuce. xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, ce bine arata, si pe mine ma tenteaza fondurile de ten foarte mult ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest brand m-a convins pe deplin in momentul in care am citit propozitia "nu sunt testate pe animale". In ultima vreme am inceput sa folosesc astfel de produse, acolo unde este cazul, pentru ca sunt foarte rare. Ca sa nu mai spun faptul ca nu toate recipientele contin informatia asta si treaba asta ma supara si mai tare.
    Blush-ul arata super, imi place mult!
    http://justmealejandra.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Am pus ochii pe aceste produse si acum trebuie sa-mi fac "curaj" sa le cumpar :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere