Beauty board

19:00:00

Dragelor, demult nu am prezentat rubrica asta. Mie personal imi plac astfel de postari unde poti include mai multe produse cu un scurt review. Sper ca si voua sa va fie pe plac ,poate descoperiti ceva interesant. Enjoy!
Tocmai astazi am primit un set din noua gama DOVE  cu aroma de rodie si verbena . Mmm, stiti cum e, delicioasa! Atat de bine miroase , nici nu va imaginati. Incercati, este dementiala!


La capitolul ingrijire va prezint  doar cateva din multe produse folosite de mine . Va dati seama ca sunt multe si mereu le alternez .
Cleansing cream MURAD
In general imi plac produsele MURAD , merita toata atentia si chiar dau rezultate. Folosesc acest cleanser de ceva vreme, este sub forma de crema care se transforma in spuma in contact cu apa . Este un produs foarte spornic, foarte bland, fin, curata excelent. Il folosesc impreuna cu Clarisonic.
StriVectin SD 
Mereu am produse StriVectin , le alternez cu alte creme . Se considera ca StriVectin este cea mai avansata gama anti-aging si nu numai. Secretul consta intr-o molecula speciala [ nu intru acum in detalii, o sa va prezint in curand] si rezultatele chiar sa vad [ de aia arat eu asa bine.. hihi]  .Un alt secret , cremele StriVectin trebuie aplicate neaparat de 2 ori pe zi, dimineata si seara , intrucat au un efect cumulativ si doar asa se obtin efecte vizibile. Imi place tare mult aceasta crema , are o textura lejera,imediat intra in piele, nu ingrasa tenul si daca mai vad si rezultate cu atat mai bine. Ati incercat?
Noul primer SEPHORA pore&fine line filler este o noua dragoste. V-am mai prezentat acest produs in noutatile Sephora , trebuie sa apara in magazine cat de curand. Foarte , foarte fain produsul! Seamana sau e o copie perfecta  [ cu Benefit porefessional si DrBrandt pore refiner]sau e chiar mai bun . Love it!
Lotiunea de corp DOUGLAS cu lamaie si ghimbir este chiar din magazinul Douglas, brand propriu Douglas. Pentru vara e perfecta! Foarte lejera , se absoarbe imediat , cu o aroma de lamaiesi ghimbir adevarata , revigoranta, chiar racoreste . In plus, are si pompita - usor de aplicat , o placere de folosit!


Trecem la arteleria grea- fonduri de ten. Am milioane de fonduri de ten si iata ce folosesc sa zic mai des.
Revlon Colorstay for normal/dry skin 
Stiti deja probabil, ca Revlon s-a retras din Romania si e mare pacat. La standuri au mai ramas doua-trei produse care nu mai trebuiesc la nimeni. Dat noroc ca putem gasi Revlon de exemplu aici , de unde il am si eu. Deci, eu personal am ajuns la concluzia ca nu conteaza varianta acestui fdt[dry ,oily], acest fond de ten este potrivit pentru orice tip de ten, este foarte rezistent si pur si simplu trebuie sa-l ai. Este bun si gata.
Shiseido Sun Protection spf 30, waterproof fondation  este genial! Eu il am mereu , pentru vara[dar nu numai] este perfect. Il gasiti la Douglas , la Sephora nu am vazut. Este foarte rezistent , la apa, caldura, etc,are spf . Textura luieste apoasa, curge, dar printr-o minune uniformizeaza perfect tenul, nu va trebui nici concealer, nimic. Acopera, uniformizeaza,protejeaza, rezistent- ce mai trebuie? Must have!
MUFE Mat Velvet
Un alt fdt ce merita atentia. Are o textura cremoasa, dar usoara, acopera totul, uniformizeaza, este destul de rezistent, matifiaza , dar nu are aspect de masca. Il folosesc din cand in cand.
Ati incercat ceva din aceste fonduri de ten? Voi ce folositi vara?

Pentru ochi de obicei folosesc mascara si liner si un picde fard.
Fard de ochi Flormar din noua colectie imi place tare mult! Are o textura satinata, este super pigmentat, rezistent si culoarea ... e de vis , un bordo cu reflexe.Ati vazut noua colectie? Mai am un ruj din aceasta colectie, twist lipstick , love it!
Noua mascara Rimmel London Wonderfull cu ulei de argan
Stiti ca sunt big fan a volumului de gene. Aceasta mascara nu ofera volum , dar totusi mi-a placut si o folosesc de zi cu zi. Are o periuta din silicon si separa, lungeste frumos genele. Look-ul obtinut este natural[in cazul meu] , dar parca iti face gene de papusa. In plus, uleiul de argan ingrijeste genele, un mare plus! Incercati!
Benefit they're real oush-up liner nu mai are nevoie de prezentare[l-am prezentat de mai multe ori]
Eu folosesc in machiaj linerul zilnic,imi place acea codita neagra la ochi si cred ca ma avantajeaza. Fie cu creionul negru , fie cuacest liner, codita pe ochi este prezenta! Acest liner este foarte usor de folosit, este negru-negru-celmainegru si  rezistentttttttt ! L-ati incercat?
Pudra MUFE HD in varianta pressed . Imi place,o aplic cu pensula, este comoda, compacta , matifiaza,ofera un aspect natural. Pentru vara super.
Blush duo Daisy este noua mea iubire, vi l-am prezentat nu demult. Diafan, superb, doua culori pot fi combinate sau folosite separat, este minunat. Il gasiti aici
Pentru buze cel maides folosesc
Essense Road Trip Lipstick, rujulet din colectia Road Trip, un roz prafuit tare dragut. Perfect.
L'Oreal Extraordinaire color rich , un ruj-gloss cu o textura cremoasa , netezeste buzele, ofera un pic de volum, se simte foarte placut.
Si iubitul meu Sephora color adapt gloss , super gloss , transparent , dar care ofera o culoare rozalie buzelor, miroase yumi-yumi, il iubesc pur si simplu.
Cred ca ajunge pentru data asta, data viitoare voi prezenta alte produse interesante. Ceva va face cu ochiul?

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Toate produsele sună bine, dar tentaţia mea cea mai mare e gama de la DOVE cu rodie şi verbenă. Abia aştept să le încerc pe toate trei!
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Gama cu rodie e prea tentanta ca sa ramana scapata de mainile mele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Great items! Kisses dear, have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult astfel de postari, Stella! :)
    Utile, inspirationale...
    Am avut si eu pasiune mare cu Revlon ColorStay pana la inlocuit Natural Fix de la Radiant. Pe acesta il folosesc in continuare. Cand vreau ceva mai usor, BB Cream-ul Marionnaud de la tine! :)

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata bine toate! Sigur ca le vrem :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi imaginez cât de bine miros produsele Dove din noua gamă. Iubesc aroma de rodie, abia aştept să le găsesc la raft! ♥
    Fondul de ten de la Shiseido îmi pare a fi produsul perfect, îmi doresc să-l încerc şi eu la un moment dat! ♥
    Iar nuanţa fardului de la Flormar e superbă, acele irizaţii îl fac şi mai interesant! ♥
    Mulţumim pentru toate cele împărtăşite, cu preţuire! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Fondul ala de la makeup forever ma tenteaza de ceva timp dar nu l-am incercat inca ;)

    RăspundețiȘtergere