Curly hair

12:45:00

Imi plac tot felul de beauty-gadget-uri si nu numai de beauty . Sunt fan tehnologie noua si in bucatarie, in casa , dar si la servici. Dar aici vorbim despre beauty si va marturesc ca sunt dependenta de tot felul de aparate pentru coafat. Nu e niciun ''fruct interzis'' atata timp cat ai grija de par. Da, calitatea parului meu nu e in cele mai bune conditii , dar ma straduiesc si nu as putea sa nu il coafezi aproape zilnic.Am un adevarat antrenament in ceea ce priveste coafatul , fie cu uscator, placa, peria - nu conteaza . Nici manele nu ma dor , ba chiar imi place mult .
Este o adevarata magie cand dupa zece minute parul drept se transforma in bucle blande , se schimba infatisarea, starea de spirit.
Remington nu nunai are grija de parul nostru, dar se pricepe cel mai bine la nevoile femeilor. Femeia e schimbatoare.. azi vrea una , maine alta, azi vrea par perfect drept , dar maine bucle..
Asa sunt si eu, de fapt toate suntem la fel..

Azi mi-am dorit bucle , sa le mangaie soarele si sa le atinga vantul . Pentru mine e foarte simplu,
doar am cu ce. Foarte important sa cititi bine instructiunile , sa aveti rabdare si in scurt timp veti capata o dexteritate extraordinarasi da, ca prin minune odata cu buclele aparute se va schimba si starea de spirit. Garantez!
Eu va propun cateva aparate de ondulat , aparate ce unesc tehnologia avansata si dorinta femeii de a fi frumoasa. Usor de utilizat , usor de obtinut bucle! Desigur, nu uitati sa va ingrijiti parul .
O masca buna poate face minuni, va recomand din tot sufletul produse Keune si Nioxin, protectia termica , un pieptene de calitate si sigur nu veti avea probleme in utilizarea aparatelor de coafat prea des.
Am selectat pe  acesta , acesta si acesta ,  toate trei se descurca de minune si numai voi puteti decide ce vi se potriveste. Dar va garantez ca si pe cel mai moale par buclele vor fi stranse si rezistente. Voi cu ce va faceti buclele?



You Might Also Like

3 comentarii

  1. Doamneee ce dureri de cap ne-a dat ultima chestie mie si prietenei mele pana am prins smecheria :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Great review sweetheart...Thx for sharing..:-)kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul ondulator e pe lista mea de wishlist de mult, mult timp si intre timp mi-a facut cu ochiul si al doilea :)

    RăspundețiȘtergere