Revlon ColorStay foundation /Comparison

20:36:00

Fetelor , v-am prezentat aici shoppingul meu de pe site-ul Produse Cosmetice si v-am promis o mica surpriza .. Ne tinem de cuvant si la sfarsitul postarii veti descoperi catre cine merge surpriza
V-am povestit despre masca de par Keune [o gasiti aici] si imi mentin parerea - acesta masca este fantastica! Reface firul de par degradat , uscat , parul devine stralucitor, moale, voluminos , superb!
Acum a venit randul sa va povestesc despre fondul de ten Revlon ColorStay  , varianta for normal/dry skin .
Stiati ca acest fond de ten este cel mai popular si cel mai bine vandut in toata lumea ? Cred ca nu exista o femeie care nu a auzit de acest produs. Bineinteles , si eu am , am folosit si folosesc acest fdt. Doar ca pana acum foloseam varianta for oily skin. De data asta am comandat[chiar am fost tare curioasa] varianta for normal/dry skin. Sa vedem totusi ce diferente exista intre ele.

Revlon ColorStay for combination/oily skin 
Acest fond de ten are o textura cremoasa ,putin lipicioasa , dar nu groasa , curge putin , are miros usor , acoperire medie spre full, as spune ca e ca un stain . Se integreaza superb pe piele , uniformizeaza tot , eu nu mai am nevoie de niciun corector .Controleaza excelent secretia de sebum, rezista bine pe ten, chiar in caldura foarte mare. Matifiaza, dar totusi nu ofera aspect plat, chiar ofera si putina luminozitate.Nu blocheaza porii , nu provoaca iritatii sau alte chestii neplacute.  As sublinia ca pensula sau beauty blender se spala tare greu dupa acest fond de ten, ce inca odata indica faptul ca e foarte rezistent si pigmentat


Revlon ColorStay for normal/dry skin
Noutate pentru mine , neaparat vroiam sa-l incerc si sa vad diferente pe pielea mea.
Are o textura cremoasa , aproape la fel ca varianta for oily skin, doar ca parca e putin, putin mai usoara.Acoperire medie, se aseaza la fel de bine pe ten , pigmentat,uniformizeaza excelent tenul.
Promite hidratare pentru ten uscat si normal , chiar o ofera, intrucat se vede foarte luminos pe fata. La fel de rezistent si dupa parerea mea si matifiaza bine .

Ca si concluzie sincer , nu stiu cum sa fac diferenta intre aceste doua variante. Ambele sunt superbe, ambele sunt foarte rezistente, matifiaza, nu usuca tenul, sunt pigmentate, au acoperire cam la fel. Probabil , pentru persoane cu ten uscat totusi cea mai buna alegere va fi varianta for dry skin.



Cred cu tarie ca oricine trebuie sa aiba acest fond de ten indiferent de ce varianta alege. Este un fond de ten -icon , probabil the best in the world!
Vestea buna e ca pe site il gasiti la un pret foarte bun, mult mai mic decat in comert si gama de nuante disponibile .
Pe FB urmariti noutatile si concursuri interesante si va sfatuiesc sa va inscrieti la newsletter pe site , intrucat zilnic sunt oferte si promotii foarte tentante!
 Cine a folosit acest fond de ten si ce parere aveti? Ati comandat vreodata ceva de pe produsecosmetice.ro?

Si acum surpriza!Cine a comentat, a avut de castigat!
                                   Camelia Andrasescu, felicitari ! Astept datele tale de contact!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. merci tare mult de review. chiar aveam nevoie!te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc, cred ca voi lua varianta pentru ten uscat si normal,oricum pretul pe site e cel mai bun.Madalina

    RăspundețiȘtergere
  3. iubesc fondul de ten Colorstay de la Revlon. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tare mult Stella, ce surpriza minunata! Multumim pentru review, ca intotdeauna foarte la obiect. Trimit datele, multumesc inca o data si tie si sponsorului! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  5. iubesc acest fond de ten, pretul pe site e chiar foarte bun, multumesc pentru review.va pup,Claudia

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu iubesc acest fond de ten. Nu m-am gândit până acum să testez şi varianta pentru ten uscat, al meu fiind foarte gras..

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am avut Colorstay pentru ten gras si mi-a placut foarte mult, mai ales rezistenta. L-as cumpara si pentru vara, caci vad ca am numai sticle aproape goale in gentute cu make-up,dar as opta pentru cel pentru ten uscat/normal pentru ca se vede ceva mai bine pe un ten pe care folsoesc BHa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe cel destinat tenului normal intenţionez să-l achiziţionez şi eu. Singurul minus, acesta fiind şi motivul pentru care nu l-am încercat până acum, este sticluţa care nu are sistem de dozare... Dar, fiind un produs bun, se poate trece şi de acest aspect.
    Mulţumim pentru review! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie neaparat sa il incerc si eu! Sunt foarte curioasa sa vad cum e :D Si cat de curand am sa-l iau!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu am comandat de acolo, trebuie cercetat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am folosit fondul asta de ten si nici nu ma tenteaza, nu stiu de ce ...

    RăspundețiȘtergere