Natura Siberica Detox Soap review

08:48:00

Dragele mele , cred ca majoritatea dintre voi cunoasteti bine produsele Cosmetica Verde , pe care in mod normal le gasim la expozitii de beauty . In general , Cosmetica Verde distribuie si vinde produse cosmetice rusesti de ingrijire pentru par, corp, ten, igiena dentara , dar sunt si singurii distribuitori din tara cosmeticelor
Milani . La fiecare expozitie petrec destul de mult timp la standul lor . Am incercat si cunosc bine produsele lor , sunt organice, naturale , delicioase. Am cumparat mereu top-coat Milani pentru uscare rapida , blush-ul Milani [Luminoso] si multe alte produse de ingrijire care niciodata nu m-au dezamagit.
Acum am ramas brusc fara top-coat fara de care chiar nu pot trai , cat de multe produse de genul nu am incercat, tot asta e cel mai bun. Si cum pana la expozitia de beauty in septembrie mai e mult timp , m-am gandit sa comand la ei pe site . Dar pe site nu sunt afisate produsele Milani, asa ca am scris mesaj direct de pe site , mi-au raspuns a doua zi . Am facut comanda telefonic si peste o zi am primit comanda prin curier.
Vroiam cu ardoare top-coat-ul, dar am mai luat inca ceva interesant , un sapun - detox nordic pentru curatarea profunda a tenului Natura Siberica , despre care vreau neaparat sa va povestesc .

Aici v-am mai povestit despre top-coat Milani , dar acum e o alta poveste .......
Despre acest sapun am auzit si am citit multe review-uri pe bloguri rusesti , toate erau pozitive si pur si simplu ridicau in slavi acest minunat produs . Eu nici nu stiam de existenta lui pe site , am intrat in sectiunea de reduceri si mi-a sarit in ochi , in secunda doi am decis sa-l iau .

Nu o sa fac descrieri complicate , doar spun ca e un produs 100% natural , organic. Ingredientul de baza este carbune activat  [ de aceia este negru] obtinut din materie prima ecologica -lemn de mesteacan , o tehnologie complicata cu vapori de apa la temperatura ridicata . Structura extrem de microporoasa permite
sa absoarbe toxine la cel mai profund nivel . In plus , contine uleiuri , o adevarata colectie siberiana [ stiti deja ca eu am copilarit acolo, langa lacul Baical] - ulei de catina , schisandra, cedru siberian, in, muguri de mesteacan, mur pitic, merisoare, zmeura.
Are proprietati excelente de curatare profunda , curata extraordinar porii , este emolient, hidratant, antioxidant, regenerant. Ce sa mai , un produs minune




Sapunul vine in ambalaj elegant intr-o cutie, unde gasim si un burete special[gen konjac, dur , dar care devine moale cand il inmoi si o carticica-ghid de instructiune
Borcanul are 120 gr , dar sigur va ajunge pentru muuult timp.
Textura sapunului este ca si o crema-jele , are un miros placut, aromat, discret .
Va spun sincer, buretele din dotare nu mi-e de folos si nici nu simt nevoia sa-l folosesc. Aplic sapunul direct pe fata si ma spal cu miscari circulare . Nu face spuma , dar se uniformizeaza foarte bine pe fata si la fel de bine sa clateste . Se recomanda folosirea lui de doua ori pe saptamana.
Ce sa va spun, sunt foarte incantata. Usor de folosit, placut , chiar curata fata foarte bine, dupa ce aplic tonic, pe discheta nu ramane nicio urma de impuritati. Ce e foarte important, nu usuca fata deloc! Senzatia
de ten curat, neted ,  dar in acelasi simt fata elastica si hidratata . Nu mai simt nevoia sa aplic crema .
Parerea mea e ca poate fi folosit pentru orice tip de ten. Recomand cu incredere!
Il gasiti aici la pretul de 39 de lei . Apropo, top coat-ul costa 15 lei .
Pe site-ul cosmeticaverde.ro veti gasi si alte sapunuri de genul asta , dar si alte produse interesante.
In prima poza ati vazut si pasta de dinti organica , foarte placuta la gust si miros ,pretul este de 20 de lei si blush-ul Milani -20 lei. Ati folosit ceva de la Cosmetica Verde?


You Might Also Like

12 comentarii

  1. Знакомые названия! Спасибо за подробности! Целую!

    RăspundețiȘtergere
  2. Знакомые названия! Спасибо за подробности! Целую!

    RăspundețiȘtergere
  3. Great products!!!
    Happy wed!!!
    Kisses darling!!!
    http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  4. Продукцию Натуры Сиберики покупаю уже не один год, все таки интересные у них есть средства! Такое мыло-детокс еще не пробовала, но только от того, что не видела в продаже.
    Хорошего дня и отличного настроения:)

    RăspundețiȘtergere
  5. daaa, tare mult le iubesc...nu prea inteleg eu ce scrie pe acolo, dar le folosesc! de multe ori, nu au explicatii in romaneste, eu le gasesc la targuri!

    RăspundețiȘtergere
  6. lovely review! thanks for following me on GFC, following you back! :)

    floralconstellation.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Look nice that products
    kiss from
    http://maysesmodamour.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai vazut sapun cu o astfel de textura, sapun cu carbune am incercat, dar tinea o idee fata fiind astringent. Multumesc de review. xo

    RăspundețiȘtergere