My morning

09:04:00

Ador diminetile! De multe ori cand adorm , ma gandesc sa vina mai repede dimineata. Nu imi place sa dorm, nu dorm mult , poate de aceia organismul meu se trezeste mai devreme de a suna alarma de trezire la 6,30.
Mi se pare ca  asa cum incepi dimineata , asa te vei simti toata ziua. Orele diminetii sunt cele mai valoroase, pentru ca atunci creierul nostru este cel mai activ , iar corpul mai relaxat. Foarte importanta este starea noastra fizica si psihica . Daca suntem veseli, relaxati - energia noastra pozitiva atrage o multime de lucruri pozitive , oameni si evenimente placute. Iata ce simplu lucreaza mecanismul .
Inainte de a iesi din casa , ai posibilitatea sa savurezi o ceasca de cafea si sa - ti pui gandurile in ordine, sa te gandesti la toate lucrurile bune ce sa  petrec cu tine. Multumeste Universului pentru tot ce ai deja!
Voi ce ganduri aveti dimineata?
Va doresc un week-end minunat!



You Might Also Like

8 comentarii

  1. Nici eu nu dorm mult si imi plac diminetile, sunt asa pline de speranta...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ma trezesc, ma gandesc sa fac cate putin din toate...sa nu mai las grijile sa ma ingroape......sa nu uit ca sunt de fapt un om.....iar oamenii nu traiesc vesnic.
    Te pup, iti admir frumusetea si imi place ceea ce transmiti tu cu fiecare postare.
    Daniela Hainarosie

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand ma gandesc ce sa ii mai pregatesc la micul dejun bebelusului :)), e cel mai mare stres ale meu.
    Apoi vreau neaparat o cafea sau cereale cu lapte daca mi-e foame. Si cam in fiecare zi stau dupa el penteu ca dimineata e foarte energic de la prima ora si face ravagii peste tot. Am cele mai frumoase dimineti :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aproape in toti anii am fost pasare de noapte, nu stiu cum energia mea era la cote maxime dupa ora 6-7 ale amiezii si miezul noptii ma prindea misunand prin casa si dimineata ma trezeam singura dupa 8. Organismul mai incetineste, cu program impus am ajuns si eu sa ma trezesc dis de dimineata fara ceas ghidata de treburile ce stau la rand a fi rezolvate. Eu am nevoie de minim 8 ore pentru a fi complet functionala. xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Так мило и уютно ты встречаешь утро!Целую!

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu mă trezesc devreme, pentru școală, deși stau aproape de ea. Ora de sculare e 6:15 :D. În weekend-uri dorm cu câteva ore în plus, dar în ultima vreme tot ocupată am fost...Nu lipsește niciodată rutina de îngrijire și nici micul-dejun.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)si eu ma trezesc la ce ora doresc!!! Singura, fara alarma!!
    Dimineti minunate sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere