MAX FACTOR . Beauty News!!!

16:02:00

Dragelor , MAX FACTOR a lansat noi produse minunate si ca de fiecare data , calitate excelenta la preturi foarte bune!
Stiati ca Max Factor s-a nascut in Rusia si in 1914 a emigrat in America? S-a stabilit in Los Angeles ,pentru a fi mai aproape de industria filmului . Talentul lui ii aduce rapid faima la Hollywood , asa a inceput sa creeze propria linia de cosmetice si sa lucreze cu cele mai mari vedete .
Cosmetice si secretele aplicarii machiajului , inventate de Max Factor au castigat si Oscar . Cu toate acestea, pozitia sa de principiu mereu a fost ca fiecare femeie trebuie sa arate de milioane si pentru asta sa foloseasca cosmetice de cea mai buna calitate- MAX FACTOR !
Max Factor a creat pentru femei tot arsenalul de machiaj , pentru ca fiecare femeie sa aiba o imagine unica, fermecatoare .



La aproape 90 de ani de cand Dl Max Factor a inventat Supreme Nail Polish – o pudra de nuanta bej care era pulverizata pe unghii si apoi lustruita pentru a da stralucire si culoare – Max Factor va prezinta cea mai recenta inovatie: NEW Gel Shine Lacquer.
 
Special creat pentru femeile dezamagite de lacurile de unghii obisnuite care fac compromisuri la culoare, rezistenta sau stralucire, noul Gel Shine Lacquer va asigura de indeplinirea tuturor cerintelor de mai sus. Asigurand o culoare intensa, grad ridicat de stralucire si rezistenta pana la 7 zile, va puteti face acasa o manichiura ca la salon.
                       Dragelor, descoperiti noile produse Max Factor , cu adevarat fabuloase!

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Great items!...Thx for sharing..:-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce interesant! Arata foarte bine produsele, si promit multe se pare.
    Sunt curioasa de Eye Luminizer si Skin Luminizer, de CC Higlither si de oja aceea rooz, sper sa imi cumpar ceva.

    Daca le aveti sau le primiti, poate ni le prezentati putin ca sa le vedem si noi.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela, desigur, voi prezenta. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur, vreau neaparat Cc -urile acelea!!!

    RăspundețiȘtergere