Magic place in town

21:44:00

Probabil nu e o descoperire, dar e o locatie destul de noua in Bucuresti. O cafenea unde te simti ca acasa, unde poti savura cele mai bune sortimente de cafea si deserturi absolut delicioase. Un concept 100% moldovenesc, adica din Republica Moldova . Toate deserturile si mancarea se prepara in laborator propriu , sunt oameni specializati care creaza in adevaratul sens al cuvantului. Acum, in prag de vara, Tucano ne surprinde cu noile sortimente delicioase-  bauturi racoroase si deserturi ce pur si simplu sa topesc in gura ..
Daca veti urmari pagina oficiala Tucano Coffee Romania , veti vedea ca aici se organizeaza fregvent concerte, diverse cursuri, degustari si multe  alte evenimente de socializare . Este un loc minunat , cu un decor de vis si savoarea cafelei deosebite. Ati descoperit Tucano Cafe? Ne vedem la o cafea maine?



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Wow, chiar pare un loc in care trebuie sa ajung! Minunat! Merci de pont Stella,pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Great post dear...lovely pics..:-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. You have a wonderful blog! :)

    Well I was wondering if we could follow each other via bloglovin, gfc, instagram, twitter, facebook and g+? Do visit my blogs and let me know in comments where you follow and I will follow back from both my blogs!! :)

    Kisses
    Charu
    http://www.myglossyaffair.com/
    http://www.myfashionfootprints.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata totul! neaparat vom merge! multumim. Anca S

    RăspundețiȘtergere