Flormar skin care

15:17:00

V-am prezentat aici noua colectie de make-up Flormar , dar am avut posibilitatea sa testez si cateva produse de skin care . Poate nu e relevant un review , dar doresc totusi sa impartasesc cateva impresii.
Daca nu stiati, Flormar are in portofoliu si produse de ingrijire. O gama completa de la pasii de curatarea tenului, tonifiere pana la creme destinate diverselor probleme ale tenului .


Eu personal am incercat tot sistemul de curatare, tonifiere , dar si creme de zi si noapte din gama Advice .
Surprinzator , mi-a lasat o impresie foarte buna !
Usor de folosit , produsele de curatare s-au dovedit a fi eficiente si fara efecte secundare . Curata , tonifiaza foarte bine , nu au provocat niciun fel de neplaceri pe ten.
Si da, m-au impresionat si cremele . Tehnologia skin geometry promite rejuvenarea tenului, sinteza de colagen , reducerea ridurilor fine . Cremele contin extracte vegetale din seminte de mar si  floarea de rodie,SPF 15
De ce m-au impresionat atat de mult? Pentru ca am vazut efectul imediat! Sincer! Nu mi s-a parut ca hidrateaza super bine, dar efectul de lifting , netezirea tenului este uimitor. Si in plus, imediat se absoarbe in piele si chiar ofera o matifiere. Vreau sa spun ca si machiajul se aseaza impecabil .Deci da, chiar m-a impresionat . Am incercat gama Advice Skin Geometry [ crema de zi si noapte ] Voi ati folosit ceva din gama de ingrijire Flormar?


You Might Also Like

4 comentarii

  1. Nu am folosit, nici nu stiam ca au dezvoltat o astfel de gama, dar e bine de stiut, voi urmari produsele si le voi incerca. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Beautiful post, really interesting! kisses dear)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place mult ambalajul produselor :)) De incercat, nu am incercat nimic pana acum, dar sunt si destul de sensibila la produsele pentru ten si incerc sa ma abtin de la a testa anumite creme/lotiuni :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi sunt din ce in ce mai dragi produsele lor!

    RăspundețiȘtergere