DOVE- Expert Hair Care

19:34:00






Dragelor , s-a lansat noua gama de ingrijire a parului DOVE , formula inbunatatita , rezultate mai vizibile!

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire, pe care le poate descoperi printr-un ritual de îngrijire zilnică a pielii și a părului.

Importanța părului pentru femei este incontestabilă, motiv pentru care femeile din lumea întreagă asociază părul cu feminitatea și îl consideră o expresie a identității lor.

 
Conform unui nou studiu Dove* 8 din 10 femei susțin că au părul degradat. Studiul arată că părul degradat a ajuns să fie o normalitate, iar acest lucru nu ar trebui să cauzeze stări de anxietate femeilor. Peste jumătate dintre ele resimt sentimentul de vinovăție sau lipsa de încredere în sine când părul lor arată semne de degradare. În plus, această stare a părului le face să se simtă mai puțin frumoase.

Studiul surprinde și aspecte cheie despre degradare și urmărește factorii care contribuie la deteriorarea părului de-a lungul unei zile. Factorii sunt de natură mecanică (precum spălatul părului şi perierea), termică (precum căldura foehnului sau a plăcii de întins părul), factori chimici (vopsirea părului) și cei ce ţin de mediu (razele UV, poluarea), dar chiar și stilul de viață. Astfel, putem spune că dorința noastră de a avea un păr frumos și coafat este cauza principală a degradării părului.

Dove ne încurajează să fim creative cu părul nostru, fără să trăim cu teama că-l vom deteriora. Majoritatea femeilor au părul degradat, dar există o soluție la această problemă: adoptarea unei atitudini mai puțin critice față de propria persoană și continuarea ritualului preferat de coafare alături de folosirea unor game speciale pentru îngrijirea părului deteriorat. 

 
Date cheie din studiul Dove Hair Damage
Degradarea părului este noua normalitate
- De fapt, este cea mai des întâlnită stare a părului în lume, 84% dintre femei descriindu-și părul ca fiind degradat

Dorința noastră de a avea un păr frumos a contribuit la situația în care ne petrecem:
- În medie 92 de minute pe săptămână (echivalentul a 79 ore sau a 3 zile si 7 ½ ore pe an) coafându-ne părul
- În total 10 zile pe an folosind un aparat pe bază de căldură pentru a ne aranja părul

Degradarea părului cauzează stări de anxietate, în parte din cauza faptului că femeile nu văd părul degradat ca fiind o normalitate
- 77% dintre femei, la nivel global, sunt îngrijorate de starea de degradare a părului lor
- Una din cinci femei nu consideră că este normal ca părul ei să fie degradat
- Peste jumătate dintre femei resimt emoții negative precum vinovăție sau lipsă de încredere din cauza degradării părului
- 62% dintre femei, la nivel global, susțin că degradarea părului are un impact asupra încrederii în sine și le face să se simtă mai puțin frumoase
- 45% dintre femei se simt rușinate din cauza stării părului lor

Grija față de cum arată părul și trăirea unor emoții negative este, de asemenea, o normalitate. De fapt, este o parte importantă din felul de a fi a unei femei.


Eu am incercat in aceasta seara doua produse din aceasta gama- sampon si masca 
Din start va spun ca eu iubesc DOVE neconditionat si mie oricum nu lipsesc produse DOVE . Am incredere in acest brand si gata! 
Deci, acum sunt cu parul aproape uscat , scriu si tot duc mana la par. Se simte foarte moale, parca mai neted , l-am pieptanat  usor chiar umed , imi place cum imi simt parul.Imi place sa-l am matasos , viu. Si va spun inca ceva - aceasta masca este dementiala! 
Voi folositi produse DOVE? 

You Might Also Like

1 comentarii