DOVE Mirrors . Zambeste ! Concurs- INCHIS

12:23:00

Dragele mele , DOVE  a lansat o noua campanie minunata . Prin intermediu acesteia DOVE incurajeaza femeile sa-si descopere frumusetea si sa zambeasca atunci cand se privesc in oglinda .
Campania are la baza cel mai recent studiu Dove conform caruia una din trei femei recunoaste ca se simte incomod si isi zambeste foarte rar atunci cand se priveste in oglinda. Femeile sunt cel mai aprig critic al felului in care arata, atunci cand se privesc concentrandu-si mai degraba atentia asupra defectelor.
 
Atunci când femeile privesc în oglindă văd dincolo de înfățișarea lor. De cele mai multe ori femeile își percep emoțiile negative, născute din nemulţumirea legată de felul în care arată. 60% dintre femei își percep starea de spirit, nu doar imaginea reflectată în oglindă, iar una din trei femei descrie ceea ce vede printr-un atribut negativ. Încurajarea femeilor să-și descopere frumuseţea, în primul rând în faţa oglinzii, le poate ajuta să-și îmbunătățească încrederea de sine și să-și atingă potențialul maxim de frumusețe. Dove crede că atunci când femeile arată și se simt bine, sunt mai fericite.
Fetele „oglindesc” comportamentul mamelor lor
Fetele copiază comportamentul mamelor lor în ceea ce privește frumusețea și încrederea de sine. Este important ca mamele să-și recunoască propria frumusețe și să dea exemple pozitive fiicelor lor. Dove invită toate femeile să retrăiască bucuria pe care o simțeau în perioada copilăriei, atunci când se priveau în oglinda, și să transmită sentimentul următoarei generații.
Cu cât privești mai mult, cu atât îți place mai puțin
Deși femeile se simt incomod atunci când se privesc, simt nevoia să se uite în oglindă foarte des. În medie, femeile se privesc în oglindă de aproximativ șase ori pe zi, ajungând la 50 de minute în decursul a 24 de ore. 15% dintre femei admit că nu au fost niciodată mulțumite de propria imagine în oglindă, considerând oglinda ca fiind cel mai aprig critic al lor. Deși nu le place reflexia lor, femeile își alimentează nemulțumirea legată de felul în care arată de-a lungul întregii zile, folosind diverse ocazii pentru a se privi în oglindă: în cea retrovizoare (50%), în geamurile magazinelor (48%) sau în oglinzile din lifturi (44%).
Dove invită toate femeile să-și admire frumusețea naturală atunci când se privesc în oglindă și să zâmbească. 


Tu ce vezi in oglinda?
Eu recunosc ca ma uit foarte des in oglinda , am multe , peste tot in casa si la servici. Dimineata imi zambesc mie insumi in oglinda si ma incurajez , imi doresc o zi buna . Cand sunt trista si plang , ma uit in oglinda si vad riduri , dar asta sunt eu, o femeie reala. 
Mi-as dori sa  avem toate numai bucurii in viata si motive de a zambi . Totul sta in puterea noastra , sa zambim, fetelor! 
Vizionati acest clip , va recunoasteti?

SI ACUM CONCURS! 
DOVE va ofera 5 premii - 5 seturi de produse , fiecare format din 6 produse 

·         Săpunul-cremă DoveOriginal cu ¼ cremă hidratantă şi pH neutru este mult mai delicat decât un săpun obişnuit şi nu usucă pielea aşa cum fac săpunurile obişnuite.
·         Gelul de duş nutritiv Dove Deeply Nourishingare la bază tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un amestec unic de agenţi de curăţare delicaţi şi lipide proprii pielii, care în timpul duşului se depun pe suprafaţa pielii şi se absorb în mod natural, ajutând la refacerea barierei de protecţie a pielii.
·         Deodorantele antiperspirante DoveOriginal cu ¼ cremă hidratantă şi vitamina E oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijește delicat a pielea subraţului
·         Laptele de corp Dove Essential Nourishmentbeneficiază de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenți nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi previn descuamarea acesteia.
·         Samponul Dove Intense Repairare la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea keratinei, proteina vitala a firului de par - solutia ideala pentru par degradat

Mi-ar placea tare mult sa deschideti sufletele si sa raspundeti la intrebarea - tu ce vezi cand te privesti in oglinda? 
  Pana pe 23 mai astept gandurile voastre si va doresc cat mai multe motive de bucurie si multe zambete!!!!

 
 Iata ca s-a terminat concursul. Multumesc frumos tuturor care au zambit impreuna cu mine! 
Castigatoarele celor 5 premii sunt:
12-Elena Banu
41-Roxana Timocel
1-Mihaela Mitran
23-Floarea Nedelcu
37-Elena Sin
                                                          Multumesc mult tuturor!
                                 Astept adresele voastre la adamstella2000@yahoo.com
Intrucat 3 din 5 castigatoare nu au dat niciun semn[ scuze, dar asta e , fetelor] , anunt alte 3 castigatoare
- Petruta Cuciarov
- Coco
- Mihaela Grigoras
Astept mailu cu adresele voastre, multumesc!
 

You Might Also Like

55 comentarii

  1. Cand ma uit in oglinda vad o femeie implinita, puternica, increzatoare si cu o vointa de fier. Vad o femeie, ingrijita, cocheta, atractiva, frumoasa, care pe zi ce trece arata din ce in ce mai bine; inaintarea in varsta o face tanara si frumoasa. Pentru a avea incredere in mine, cred ca este foarte important sa imi placa ce vad in oglinda :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am obiceiul sa ma uit destul de des in oglinda . Chiar si atunci cand merg pe strada ma uit in geamurile masinilor si mereu imi place ce vad, chiar daca nu am eu o zi prea buna si parul nu-mi sta bine sau nu sunt bine dispusa eu mereu incerc sa vad partea mea buna si-mi zambesc. De altfel chiar si atunci cand plang ma uit in oglinda dar nu pot sa explic de ce. Poate ca sa-mi dau seama ca nu imi sta bine asa si ca sunt mai frumoasa cand sunt fericita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa scriu ca ma uit in oglinda si tot timpul imi place tot ceea ce vad la chipul reflectat care ma priveste inapoi. Insa... recunosc ca nu e tocmai asa. Poate este de vina firea mea perfectionista sau apucaturile carcotase dobandite in timp, insa oglinda imi raspunde de cele mai multe ori cu semne de intrebare: oare chiar ai atatea kilograme, oare chiar ai cearcane atat de adanci si cand ai fost ultima data la un salon de infrumusetare sau la un coafor? Nu ii raspund nimic, ma uit in fuga la ea si imi promit ca data viitoare voi fi multumita de ceea ce am vazut... Si data viitoare e la fel... Asa ca am invatat sa folosesc drept oglinda starea mea psihica: nu-i oare mai important sa ma simt bine fara sa vad ca o suvita de par este nelalocul ei? Sau un kilogram s-a depus pe solduri dupa o petrecere aniversara? Sau ochii mi-s obositi dupa o zi intreaga de stat la birou? Nu ma mint: stiu ca toate astea sunt cu mine, se vad in oglinda, dar daca le-as aseza in dorinta mea de a fi perfecta, oare m-as simti mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand ma uit in oglinda vad o femeie matura, implinita, care se bucura de tot ce ii ofera bun viata...si cu o mare dragoste pentru oameni:)

    FB https://www.facebook.com/iordanescu.anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!!!
    Multumim pentru concurs! Tema este cu adevarat interesanta, pe mine una ma provoaca sa ma "analizez " ceva mai des si mai atent, iar premiile sunt ispititoare! Mi-e dor de produsele DOVE :)
    Ma privesc in oglinda destul de putin (din pacate); probabil ca ma uit ceva mai mult atunci cand se intampla sa ma duc la coafor, si evident, stau sa vad “cum iese lucrarea” ! Dar in mod obisnuit, recunosc ca sunt prea pe fuga ca sa ma oglindesc excesiv, asa ca mai mult arunc o privire de ansamblu…si gata, merg mai departe! In ultima vreme, in rarele situatii cand mi-am acordat o mai mare atentie si m-am privit in oglinda, mi-am dat seama ca au trecut anii…si se vede destul de tare. Saptamana trecuta am implinit 34 de ani!!!!!!!!!!!! Oare cand au trecut?!
    M-am maturizat rapid dupa ce am nascut; au aparut riduri, de expresie, de care or fi, dar sunt acolo…Nu imi mai place cum se asaza parul si de aceea spuneam ca am nevoie de ajutorul prietenei mele de la salon.Incerc diferite produse pentru ten, mai iese cate un cos, renunt, o iau de la capat. Si tot asa. Recunosc ca imi zambesc in oglinda zilnic; se poate si mai rau si nu e sfarsitul lumii daca nu imi sta mie parul astazi asa cum as vrea sau daca nu radiez intru totul. Important e sa ma simt bine CU MINE. Am nevoie sa ma simt plina de energie, sa simt ca pot sa imi ating tintele pana la finalul zilei.
    Si daca seara tarziu ajung in fata oglinzii si sunt obosita, inseamna ca ziua nu a trecut degeaba! Important e sa fiu multumita de mine, de aceea eu cred ca frumusetea tine si de starea de spirit! Si pana la urma, sunt ferm convinsa ca frumusetea vine din interior si se reflecta, in oglinda :)
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. ungureanu gabriela13 mai 2014 la 14:56

    vad o femeie si o mama fericita si implinita

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. lautarescu adriana13 mai 2014 la 14:57

    vad o femeie de 43 de ani cu cateva riduri ici colo.dar plina de viata si fericita

    RăspundețiȘtergere
  9. ioana alexandrescu13 mai 2014 la 14:58

    vad o femeie ocupata.fericita o mama bucuroasa

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt un tata si un barbat fewricit

    RăspundețiȘtergere
  11. Rodica Constantin13 mai 2014 la 14:59

    In oglinda imi vad viata, imi vad cariera, imi vad copii realizati, imi vad nepotii care ma striga mamaie si alearga in jurul meu. In acelasi timp vad o femeie cu o varsta venerabila, o femeie peste a carei piele anii si-au pus amprenta, insa nu si peste suflet, care este inca tanar. Vad o femeie frumoasa atat la interior cat si la exterior, o femeie implinita, linistita, multumita de ea si de realizarile sale :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Vad cateva riduri de expresie, cateva fire de par albe si cateva kilograme in plus, dar, dincolo de toate acestea, vad o femeie frumoasa si implinita! Am invatat sa ma iubesc si sa ma accept exact asa cum sunt!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce vad cand ma privesc in oglinda? Vad in primul rand anii ce au trecut 36 la nr ma intristeaza normal pentru ca stiu ca mergem inainte si tineretea exterioara o sa dispara,dar asta nu are importanta pentru ca imediat zambesc si gandul imi fuge la minunatele mele fetite,ce ma fac sa intineresc zi de zi.Joaca zilnica alaturi de fetite ma face sa intineresc,sa zambesc sa traiesc sa visez si sa sper pe zi ce trece :)
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/711447678907017

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand ma privesc in oglinda observ un zambet adolescentin (chiar daca anii adolescentei au trecut demuuult) si o privire jucausa! "De vina" pentru acestea sunt atat copiii mei, cat si faptul ca ma simt bine in pielea mea!

    RăspundețiȘtergere
  15. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/303850336406208
    Cand ma privesc in oglinda vad o femeie trecuta de prima tinerete dar care uneori este tot o fetita cu sufletul mereu tanar si fericita alaturi de familia pe care o are ,o femeie peste care au trecut ani dar in urma ei ramane ceva o femeie care spera sa-i faca pe cei dragi fericiti o femeie care nu vrea sa-si arate varsta ei reala si simtinduse mereu tanara .

    RăspundețiȘtergere

  16. Văd în oglindă o femeie puternică, împlinită și fericită, cu ochi veseli, în care se poate oglindi un suflet frumos.

    RăspundețiȘtergere
  17. fb:Nicoleta Agache
    Cand ma uit in oglinda vad o persoana vesela,copiloarasa,cocheta,ingrijita si mereu pregatita pentru noi provocari.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce vad cand ma privesc in oglinda?
    Vad o mamica tanara si plina de viata si ma accept asa cum sunt chiar daca nu am un corp perfect. Energia si stare de bine ,cat si zambetul si voiosia mi se trag de la fetia si sotul meu.Pe scurt sunt multumita de mine ata fizic cat si sufleteste.
    FB: Gabriela Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce vad cand ma uit in oglinda? Ma vad si ma iubesc pe mine asa cum sunt:
    optimista, mereu cu zambetul pe buze, puternica, cateodata vulnerabila,
    frumoasa si plina de viata!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vad o femeie zambitoare si care se bucura de orice

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand ma privesc in oglinda, vad o fata frumoasa, cu ridurile varstei, dar totusi cu un ten curat si luminos; imi vad ochii si in ei toate experientele prin care am trecut, imi vad gura, frumos conturata, care incepe sa schiteze un zambet din ce in ce mai mare si-mi zambesc mie insami, in oglinda, pentru ca imi place ce vad, chiar daca nu sunt perfecta. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand ma uit in oglinda vad o femeie matura, implinita, care se bucura de tot ce ii ofera bun viata...

    RăspundețiȘtergere
  24. Cand ma uit in oglinda vad intreaga lume... intreaga mea viata trezita la realitate, uneori visatoare, vad umbrele care separa un argint de aur, vad lumea de feerie in care dainuie prietenia, vad o lume contemplativa, colorata, uneori dulce, uneori amara, probleme insiruite pe hartii, lacrimi de bucurie, de fericire, dragoste, vad ambitie, vad o lume mai buna, un viitor ce nu a fost inca, o persoana batrana, o persoana tanara, vad imbratisari, primavara, vad alergare catre fericire pe un drum lung , vad o femeie !

    Fb: Cristina Ramona Voinea
    Shared link: https://www.facebook.com/cristina.voinea.33/posts/561998673921508

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Floarea Nedelcu14 mai 2014 la 11:12

    Cand ma uit in oglinda zaresc un chip uneori vesel, alteori trist, dar incerc sa compensez cu un zambat mereu..Viata e frumoasa si merita traita!

    RăspundețiȘtergere
  27. Ma vad mai optimista ca ieri si mai recunoscatoare ca niciodata pentru ca Dumnezeu are grija de mine mereu !

    RăspundețiȘtergere
  28. Cand ma uit in oglinda vad o fata misterioasa, curajoasa, fericita cu un zambet larg pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu obișnuiam să zâmbesc în oglindă prea des, poate doar ca să verific dacă nu am ruj pe dinți :)). Asta din cauză că nu am fost aproape niciodată mulțumită de felul în care arăt per total și lăsam părerea negeativă legată de siluetă să afecteze și fața și părul. Nici acum nu arăt așa cum mi-aș dori, dar am început să zâmbesc mult mai des când mă văd în oglindă. Principalul vinovat este fiul meu, de la el am învățat să mă bucur de orice moment și orice lucru cât de mic. Chiar și de fața mea care arată mai bine de când am descoperit blogurile de frumusețe. Această inițiativă Dove prezentă pe atâtea bloguri m-a făcut să-mi dau seama că zâmbesc din atât de multe motive: când termin o împletitură complicată, când probez o bijuterie abia terminată, când sunt pe fugă și trebuie să ies cu bebe pe afară și nu apuc decât să-mi pun un balsam pe buze.
    Iar în oglindă mă văd mai tânără cu câțiva ani, iar acesta cred că este un semn bun :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Stella, eu nu am complexe...stiu cum sunt, cu bune si rele, cu kilogramele mele in plus cu care ma lupt de cand ma stiu....dar, cand ma uit in oglinda...nu vad nimic ce m-ar deranja...vad o mamica si o bunicuta super fericita care nu-si mai incape in piele :)...care nu are timp de tot ce ar dori sa faca, dar sigur va face...o pasionata de muuulteee lucruri frumoase, o...tanara si nelinistita! :))) pupi!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Hmmmm ... Buna intrebare si greu, in acelasi timp. Ca si atunci cand trebuie sa te descrii in cateva cuvinte. Al naibii de greu. :D Buuuut, I could try.
    Am zile cand ma vad frumoasa sau urata, atat fizic cat si psihic, insa de cele mai multe ori vad o adolescenta [desi am trecut de mult de perioada aceea], energica, optimista [secretul meu numarul 1], ambitioasa, increzatoare, care vrea sa-i molipseasca pe cei din jurul ei cu buna dispozitie, careia i se citesc dezamagirile si esecurile pe chip si-n suflet, dar care are puterea sa se ridice de fiecare data dupa o perioada de genul acesta, puternica, independenta, care zambeste pana si cu ochii atunci cand este fericita [da! zambesc foarte mult – si-n oglinda - , chiar si atunci cand dau de greu; secretul meu numarul 2. :D], entuziasmata de tot ce-o inconjoara ca un copil in dimineata de Craciun, si lista poate continua. Chiar am fost intrebata de-un prieten, acum cateva saptamani, de ce zambesc mereu. :)) I-am raspuns: ”Asa sunt eu. :D”
    Orice stiu si vad referitor la persoana mea, se poate schimba de pe o zi pe alta, in functie de starea mea de spirit, de povestile traite, de persoanele cu care intru in contact, de tot ce ma-nconjoara. Aleg si vreau sa fac in viata doar ce-mi face placere, nu traiesc dupa cum dicteaza societatea si nu plec urechile la ce spun ceilalti despre mine. Un mic rebel, as putea spune, dar aceasta “reteta” imi asigura linistea interioara.

    RăspundețiȘtergere
  32. Frumoasa provocare, draga mea!Raspunsul meu la intrebare este chiar in postarea de mai jos!

    http://www.passionforstylishlife.com/2014/05/in-oglinda.html

    Te imbratisez cu mare drag!

    Cleo

    RăspundețiȘtergere
  33. Popescu Ioana Cristina16 mai 2014 la 16:23

    Atunci cand privesc in oglinda vad o persoana tanara, cu forta de munca si chef de viata!

    RăspundețiȘtergere
  34. Intrebarea pusa de tine mi-a readus in minte poezia "La oglindă" a lui Coșbuc, din care am sa scriu o strofa care-mi place, ca raspuns la intrebare :)
    "Iată-mă! Tot eu cea veche!
    Ochii? hai, ce mai pereche!
    Şi ce cap frumos răsare!
    Nu-i al meu? Al meu e oare?
    Dar al cui! Şi la ureche
    Uite-o floare" :-*

    RăspundețiȘtergere
  35. Draga mea, permite-mi sa incep cu un compliment pentru tine, ce sa fac esti foarte frumoasa, radioasa si asta e nu ma pot abtine sa nu-ti spun!
    Despre ce vad eu in oglinda...hmm...Nu sunt o persona lipsita de incredere in ea, sau in orice caz daca am foast candva, acum nu mai sunt. Stiu exact ce pot, ce vreau, ce imi doresc si aceste lucruri se reflecta si in modul in care ma vad eu. Nu astept de la ceilalti confirmari, pentru ca acestea au tot venit de-a lungul timpului si am ajuns la o impacare cu mine. Nu sunt nici autosuficienta, tot timpul e loc de imbunatatiri, chiaar si exterioare. Ma vad bine, sunt multumita de mine, de felul in care arat. Uneori ma vad obosita, epuizata, de cele mai multe ori atunci cand am fetita bolnava. In rest sunt intr-un echilibru firesc...
    Te pup draga mea si iti doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  36. Cand ma privesc in oglinda, vad un chip vesel, tanar prin prisma sufletului, ce zambeste vietii...

    RăspundețiȘtergere
  37. Oglinda oglinjoara preferata mea! Desi sunt criticul meu cel mai mare consider "oglinda" prietena mea. E sincera! Nu-mi place sa ma laud, prefer s-o faca altii
    Imi place ceea ce vad in oglinda dar nu cad in extrema narcisismului. Consider ca trebuie sa te iubesti ca s-o faca acelasi lucru si cei din jurul tau.
    Pe langa ceea ce se vede, adaug atitudine, respect, iubire pentru a definitiva o persoana placuta nu doar fizic.
    Te pupic si te iubi Stella

    RăspundețiȘtergere
  38. Cand ma uit in oglinda vad o viitoare mamica care radiaza de fericire

    RăspundețiȘtergere
  39. Legrand Andrea19 mai 2014 la 23:19

    Cand ma uit in oglinda vad o fata vesela,zambitoare si copilaroasa.

    RăspundețiȘtergere
  40. CIND MA UIT IN OGLINDA VAD O FEMEIE DRAGUTA,CU INCREDERE IN VIATA CARE INCA NU SI A PIERDUT SPERANTA CA UNDEVA ACOLO SUFLETUL EI PERECHE O ASTEAPTA CA SA I DARUIASCA FERICIREA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMI PARE RAU CAAM PIERDUT PREMIUL ERA UN CADOU FRUMOS PENTRU ZIUA MEA.AZI M A ANUNTAT SI PE MINE O SINGURA PRIETENA DE PE FB RESTUL S AU FACUT CA NU VAD.LA FEL O SA PROCEDEZ SI EU..MAI BINE NU IMI MAI SPUNEA CA ACUM TARE IMI PARE RAU DE UN ASA PREMIU FRUMOS

      Ștergere
  41. cand ma vad in oglinda vad viata mea , trecuta peste fata mea, dar plina de optimism.
    Bazavan Florica

    RăspundețiȘtergere
  42. o fata plina de viata , increzatoare, zambitoare. multumesc Dove!
    Petruta Cuciarov

    RăspundețiȘtergere
  43. Ileana Seran
    Cand ma uit in oglinda vad aceleasi trasaturi pe care le aveam in tinerete,o fata zambitoare,optimista chiar daca anii care au trecut si-au pus amprenta asupra chipului meu.

    RăspundețiȘtergere
  44. Roxana Timocel21 mai 2014 la 19:10

    Cand ma uit in oglinda vad un chip care o zi e trist, alta fericit, dar cu toate astea trece prin toate si merge inante cu capul sus! Si, da, MA IUBESC!! :) Ma bucur, cand, ma alint si spun ca nu sunt draguta, iubitul imi spune ca sunt cea mai frumoasa!! :) Prin cuvintele unor oameni dragi, prind(em) mult mai multa incredere in propria persoana!! Privitul in oglinda nu-mi arata doar frumusetea fizica, ci si cea interioara, si, e ciudat, cum doar privindu-ma in oglinda constientizez faptele care le fac, de unele nefiind mandra deloc! Nu sunt o persoana perfecta, am defectele mele, dar fac tot posibilul pentru a le remedia si a ma putea privi cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Cand ma uit in oglinda vad o femeie tanara ,care are o familie de care este mandra si cei mai scumpi copii…universul meu .
    De asemenea ma vad pe mine,cea zambitoare chiar si in momentele grele,cea care a invatat ca rabdarea este cea mai puternica arma si care nu uita niciodata ca visele trebuiesc implinite :) .
    FB:Denisa Nicolae

    RăspundețiȘtergere
  47. Din fire analizatoare as spune ca vad un om slab si delicat, o mica femeie ce a imbatranit frumos si totusi ce pare foarte tanara. Imi zambesc, ma cert, ma imbarbatez, vorbesc cu mine. Ma vad putin mai matura si sunt mai impacata cu mine, cu trecutul, cu tot ceea ce am pierdut si binecuvantata cu ce mi-a ramas.
    Multumim pentru provocare, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  48. Ma privesc in oglida .Sunt in acelasi timp fericita si suparat , slaba si puternica , blanda si cruda , imprastiata si concentrata, seducatoare si respingatoare , conservatoare si inovatoare , responsabila si iresponsabila.Sunt un teritoriu intreg intre aceste extreme.Au trecut ani buni pana sa reusesc sa ma uit in oglinda si sa vad adevarul gol golut, adevarul meu : eu , cea autentica, sunt o persoana care se schimba de la un moment la altul Toate aceste trairi reprezinta personalitatea mea , mi-am tesut o cochilie din convingeri , ganduri, invataturi si credinte despre ceea ce ar trebui sa fiu , cand de fapt visez nu sa traiesc in aceasta cochilie ci sa ies din ea , sa-mi intind aripile.

    RăspundețiȘtergere
  49. Cand ma uit in oglinda vad o femeie implinita, puternica, increzatoare si cu o vointa de fier chiar daca anii care au trecut si-au pus amprenta asupra chipului meu.
    fb ene maria

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu so o oglinda mica,stralucitoare in bataia lunii, la mine in baie ma contemplu innfasurata-n gandurile lumii, ma privesc , imi zambesc ma privesc ca so can nu as fi altceva decat o umbra plate chair umbra mea de fericire,vad vise ganduri, tristete bucurie implinire neimplinire far mail ales bad speranta si incredere

    RăspundețiȘtergere
  51. Mihaela Grigoras
    Eu .. vad o femeie ce a descoperit ( ca atatia altii inaintea ei ) ca la orice varsta te simti tanar, ca standardele de frumusete ti se upgradeaza automat, fara sa realizezi, pe masura trecerii timpului, ca anii care odata ti se pareau curata "batranete" acum ii simti drept "floarea varstei" ! Nu prea ma analizez in vreun fel, trebuie sa te placi tu insuti asa cum esti iar asta se va vedea pe chipul tau sunt forma unui zambet . O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  52. Roxana Timocel29 mai 2014 la 19:34

    Noile castigatoare si-au revendicat premiul, sau mai avem vreo sansa? :(

    RăspundețiȘtergere
  53. draga Roxana , imi pare rau, dar da, . te astept cu drag si alte concursuri in curand. iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  54. Roxana Timocel30 mai 2014 la 10:52

    Eu doar am intrebat! :) Data viitoare voi fi mai atenta! Multumim pentru concursuri!! Mult spor in ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere