Big Style Rollers

19:27:00

     Fetelor, vreau sa va prezint ultima inovatie Remington - trusa de bigudiuri electrice Big Style .

Sunt foarte incantata de acest produs , deja l-am folosit de doua ori . Acum o sa fac doar prezentarea generala, dar cu siguranta voi face si poze cu coafura realizata .
De ce este atat de bun acest produs?
In primul rand , eu as zice ca e 3-in-1 . Intr-un singur produs avem uscator, perie si bigudiuri.
Functioneaza perfect ca si un uscator . Cu peria din dotare [ nu este rotativa] poti obtine un volum la radacina sau un par cu volum pe toata lungimea [ seamana cu asta ] . Bigudiurile sunt pentru bucle .
Este incredibila aceasta perie!
Parul cu volum este din nou la moda, iar Big Style Air Rollers sunt calea cea mai simpla de a avea un look glam in cel mai scurt timp. Fie ca vrei sa-ti retusezi coafura sau sa-ti aranjezi parul dupa ce l-ai spalat, vei obtine volumul ideal in cateva minute, exact ca atunci cand mergi la salon.

Big Style este alternativa perfecta atat pentru bigudiurile incalzile, cat si pentru peria rotativa. Aparatul dispune de 15 bigudiuri aderente, care nu neceseta clipsuri. Alegi marimea potrivita pentru parul tau, atasezi bigudiul si cu ajutorul aparatului, rotesti bigudiul pana la radacina, in timp ce usuci parul din interior, pentru cele mai bune rezultate. Recomandarea hair stylistilor este sa folosesti bigudiurile mari la radacina, pentru mai mult volum, si bigudiurile mai mici pe lungimea parului si la varfuri, pentru bucle mai stranse si valuri.

Poti sa optezi pentru bucle luxuriante sau pentru coafuri sofisticate cu extra volum la radacina, iar peria atasata aparatului te ajuta sa-ti finisezi look-ul prin conturarea varfurilor si stimularea facila a volumului de la radacina. Daca folosesti Big Styler pe parul ud, foloseste concentratorul inainte sa incepi sa te coafezi
Totul vine ambalat intr-o gentuta cocheta , foarte comod de transportat si depozitat .
Iata cum arata trusa in interior . Avem in dotare placa cu aer cald , accesoriul pentru bigudiuri, peria si 15 bigudiuri de diferite dimensiuni . Desigur, as vrea eu sa fie mai multe bigudiuri [am par mult si des], dar si asa m-am descurcat perfect ! Cele mari le-am aplicat in crestet , medii si mici pe lungimea parului .
Prima data am folosit aceasta trusa intr-o seara , dupa ce am spalat parul . Nu aveam mult timp la dispozitie , nici chef, asa ca prima folosire a fost rapida, bigudiurile le-am tinut in par maxim 10 minute. Totusi, rezultatul a fost wow ! Fetelor, mult volum, mult! Bucle au iesit lejere, dar au tinut 2 zile!
A doua oara am tinut bigudiuri cam 20 de minute, bucle au iesit stranse , frumoase si acelasi volum ametitor.
Sincer! Accesoriul de bigudiuri este foarte usor de manevrat - invarti bigudiul, pac ,ai apasat chestia pe maner - bigudiul e in par , urmatorul.. Procedura e foarte rapida. Uimitor de rapida. Deci , cine isi doreste volum , bucle de orice fel, par natural valvoi, trusa asta e perfecta!
Aici puteti urmari filmuletul cu instructiuni de utilizare si totodata comanda, daca credeti ca vi se potriveste. Merita!!!

You Might Also Like

5 comentarii