All about moroccan natural . Longeviv.ro

12:13:00

Dragele mele, aici v-am prezentat un produs din gama moroccan natural , un produs minunat care in continuare il folosesc cu mare placere. Aici v-am scris despre buretele konjac , l-am luat din Spania , pe atunci cred ca nici nu erau prezente aceste produse in Romania. Dar acum avem o varietate mare , pentru orice problema a tenului , toate le gasiti aici
Saptamana asta  am petrecut o dupa amiaza frumoasa intr-un stil marocan , organizat de Longeviv.ro si atelierul Soniei Trifan 
 
MOROCCAN NATURAL – ÎNGRIJIRE NATURALĂ, 100% ORGANICĂ

Cu produse cosmetice 100% organice, certificate și provenind din surse naturale, Moroccan Natural aduce pe piața românescă o gamă de îngrijire a pielii și a părului ce are la bază ingrediente de cea mai înaltă calitate precum uleiul de argan și argila Rhassoul. Compania de origine londoneză vă propune folosirea unor cosmetice lipsite de adaosuri chimice, ingrediente sintetice sau de parabeni. Produsele Moroccan Natural sunt importate exclusiv de www.longeviv.ro.
 
Uleiul de argan ce stă la baza produselor Moroccan Natural este unul dintre cele mai scumpe din lume și provine din sud-vestul Marocului, unde copacii de argan sălbatic cresc pe un sol semi-deșertic, protejați de UNESCO. Pentru obținerea unui singur litru de ulei, sunt necesare 32 de kilograme de fructe ale copacului.
Uleiul de argan presat la rece are numeroase proprietăți benefice pielii, datorită conținutului mare de vitamina A, vitamina E, vitamina F și antioxidanți. Are o acțiune antirid, regenerantă și emolientă, fiind indicat atât pentru tenul îmbătrânit, cât și pentru pielea cu predispoziție la eczeme sau acneică.
Celălalt ingredient cheie din produsele Moroccan Natural, Argila Rhassoul provine tot din Maroc. Ea curăță și absoarbe impuritățile, reglează excesul de sebum și mineralizează pielea, datorită nivelului ridicat de potasiu, magneziu și calciu. Poate fi utilizată atât pentru față, cât și pentru corp sau păr, ca mască. 
 
Moroccan Natural are în portofoliu o gamă de produse diversificată: masca de argilă Rhassoul, săpun organic cu argilă, săpun lichid african cu lemongrass, serum de față cu ulei de argan și extract de trandafir, tratament pentru păr pe bază de ulei de argan, ulei de argan virgin, ulei de argan cu efect de strălucire, ulei de argan pentru corp, ulei de argan pentru ten radios (cu alb de bismut și ulei de cătină în compoziție), ulei de semințe de cactus Prickley Pear și ulei hidratant pentru zona ochilor.
Produsele Moroccan Natural se găsesc în ambalaje reciclabile, ce susțin politicile de protejare și respectare a mediului. 
Dragelor , va invit sa descoperiti mai multe produse minunate, exclusiv pe Longeviv 

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Обожаю натуральную косметику! Целую)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de aceste produse, dar par interesante. Multumim! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buretii aceia...ma tot gandesc la ei! :)Ii voi studia si tot imi voi lua unul, ma indoiesc ca mai rezist mult! :)

    Multumim pentru recomandare, Stella!
    Pupici, prietena draga!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Ilda , incearca, sunt minunate produsele. buretii sunt o alternativa la clarisonic, pentru o curatare mai eficienta.pup

    RăspundețiȘtergere
  5. gasim noi ceva interesant acolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buretii sunt primii pe care mi-i doresc! xo

    RăspundețiȘtergere