Review Max Factor Lipfinity & promotii

08:01:00

Dragele , aici v-am prezentat cateva noutati Max Factor . Am privilegiu , in calitate de blogger , sa testez in premiera toate noutatile . Bineinteles ca am testat si am revenit cu parerea mea .
Odata cu noile nuante Lipfinity , s-au lansat si noile nuante a ojelor Max Factor Max Effect . Noile mini oje sunt atat in nuante delicate cat si nuante puternice, colorate . Usor de folosit , efect maxim!


Noua nuanta Lipfinity - 006 always delicate este o nuanta perfecta pentru zi de zi. Un roz prafuit foarte delicat  creeaza un aspect natural al buzelor si rezista intreaga zi. Nu vei fi nevoita sa retusezi rujul pe parcursul zilei , vei arata impecabil intreaga zi . Secretul consta in hidratare , buzele trebuie hidratate bine inaintea aplicarii culorii de baza si dupa. Odata ce culoarea s-a imprimat pe buze, ea va sta neclintita, credeti-ma. Pentru a evita o uscaciune excesiva a buzelor, trebuie reaplicat balsamul ce vine impreuna cu baza.


                            Deci, daca vreti efecte maxime , nu uitati de hidratare! Rujul e genial !
In perioada asta Max Factor ne-a pregatit si cateva promotii tentante , astfel puteti incearca mai multe produse la preturi atractive.



You Might Also Like

4 comentarii

  1. Mie personal imi plac produsele de la Max Factor.Preferatul meu ramane insa mascaara Wild pe care o ador si mereu imi face genele curbate si pline de volum cand ale mele sunt firave si blondine :))
    Va pup doamna Stella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuanţa rujului e tare frumoasă ♥
    Dar nici oja nu-i cu nimic mai prejos ♥

    RăspundețiȘtergere