YouTube Beauty Event

08:58:00

Saptamana aceasta Beauty District a gazduit un eveniment inedit - intalnirea cu vedete de beauty de pe YouTube .
Recunoasteti pe cineva din imagine? Sorin Stratulat[ hair-stylist si co-fondatorul Beauty District ] , Koko si
Laura .  Da , invitate speciale au fost Koko si Laura care au raspuns la cateva intrebari si au facut demonstratii de make-up , iar Sorin Stratulat a aratat cum poti obtine o coafura cocheta in cateva simpli pasi.
Sunteti abonate la canalele fetelor Koko si Laura? Eu da .  Trebuie sa recunoastem, YouTube a luat o amploare fantastica in ultimul timp, toti ne uitam , cautam, avem preferatii. Fenomenul este destul de bine prezentat si de vloggerii romani . Desigur, in domeniul beauty exista multe, multe canale pe plan mondial, dar iata ca si fetele noastre au foarte mare succes .
YouTube atrage o generatie globala de consumatori de continut care vor sa urmareasca ceea ce vor si cand vor .Videoclipurile inspira milioane de oameni .
Beauty District, salonul care a gazduit evenimentul se afla chiar in piata Victoriei si a fost infiintat in 2009 de catre Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica.Un spatiu al frumusetii complete , servicii personalizate , toate reunite in conceptul Frumusete 360 . Beauty District are si canal pe YouTube .
Revenind la vedetele beauty de pe YouTube , acestia la nivel global au ajuns la cifre impresionante de vizualizari si bucura milioane de oameni. Canale de beauty romanesti au crescut si ele foarte mult in ultimul timp, gasim tutoriale pe diverse teme de beauty. Voi pe cine urmariti pe YouTube?

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Abia aştept să văd şi video-urile fetelor de la eveniment! ♥
    Urmăresc foarte multe youtuberiţe românce, românce stabilite în afara ţării, dar şi fete din America, Spania şi nu numai. Ce-i drept, mă bucur sincer că am avut şansa să le descopăr, tare multe avem de învăţat unele de la altele, la fel şi în cazul blogurilor ♥.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe Koko o urmaream, dar prin postarea ta am descoperit-o si pe Laura :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc asa de multe :D pe Koko,Anda Zelenca, Iguanitza, dar si din afara itsjudytime,Anna Saccone de la stylediet, dulcecandy,heidicupcake,Lorraine Stanick... sunt multe :D

    RăspundețiȘtergere