Shakira - noua imagine ACTIVIA

15:02:00

Superstarul columbian este acum imaginea Activia, cel mai mare brand din portofoliul diviziei Danone de Lactate, care lansează prima campanie globală de marketing menită să susțină poziţionarea Activia ca brand care contribuie la un stil de viaţă sănătos.
Campania internațională din care face parte și spotul pe care l-ați urmărit va fi promovată la TV, în mediul digital, în print, outdoor, în magazine și prin acțiuni de relaţii publice.
Spotul publicitar este, de mâine, 16 martie, difuzat concomitent în peste 50 de țări din întreaga lume, iar mesajul pe care îl aduce în prim plan este “Starea de bine vine din interior”, folosind dansul ca modalitate prin care se celebrează sănătatea și starea de bine.
Ca toate lucrurile bune și atât de frumoase, spotul e filmat unde altundeva decât în Barcelona, my dream city… și o prezintă pe Shakira dansând într-o pădure de poveste, sub o ploaie aurie de praf de stele, exprimând astfel bucuria stării de bine.
“Cred că a avea grijă de sănătate este secretul unei stări permanente de bine, iar dansul este una dintre modalităţile de a transmite si a exprima starea de bine interioară şi modul în care aceasta este percepută din exterior”.
Shakira

 2014 este Anul schimbării în bine în România, campanie care a început cu Mihaela Rădulescu desemnată Maestra Stării de Bine. Noua campanie globală va exprima starea de bine prin dans, în timp ce Mihaela va continua să ofere – prin puterea propriului exemplu – inspirație pentru adoptarea de obiceiuri sănătoase, alimentare și de stil de viață.
In alta ordine de idei , sambata voi participa la seminarul starii de bine ACTIVIA sustinut de Mihaela Radulescu !
 Va place Shakira? Dar Activia ?

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Hola!! gracias por escribir en mi blog!! me gusta el tuyo si quieres nos seguimos! lo que sucede que ahora estos días blogger da problemas para hacerse seguidores pero volveré cuando lo arreglen!!
    susana de piñadelys
    http://pinadelys.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  2. Shakira is the sexiest voice :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    RăspundețiȘtergere
  3. Looking beautiful, love your sweater!

    Stai in contatto con me su BLOGLOVIN

    Baci,
    FASHIONHYPNOTISED

    RăspundețiȘtergere
  4. La cum arata Shakira dupa nastere, cred si eu ca au ales-o imaginea lor!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare ca Shakira chiar se potriveste ca imagine la Activia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult Sakira , precum si Activia, iar spotul publicitar chiar este deosebit. Cred ca o sa vanda mult cu aceasta reclama, dupa parerea mea,foarte reusita.

    RăspundețiȘtergere