Promo Remington

21:06:00

Dragelor, vreau sa va anunt ca in luna martie [ a ramas putin timp] Remington  v-a pregatit multe surprize .

3 x pachete-cadou Spa de Relaxare

Pachetul-cadou "Spa de Relaxare" oferit de www.originalo.ro, iti ofera clipe de rasfat la oricare dintre cele peste 30 de spa-uri incluse, din intreaga tara. Cel care va primi cadoul, valabil pentru o singura persoana, va avea libertatea de a alege oricare dintre serviciile prezentate in catalogul Originalo si isi va putea rezerva activitatea aleasa folosind voucherul cadou care insoteste pachetul. Tot ce-i mai ramane de facut este sa se bucure de alegerea facuta! Un cadou flexibil si inedit!

3 x toastere Russell Hobbs

Cel mai iubit brand de electrocasnice mici din Marea Britanie este acum oficial in Romania, pe www.russellhobbs.ro. Cu o traditie de peste 60 de ani, Russell Hobbs are ca obiectiv infrumusetarea acelor momente care conteaza: mesele in familie, tabieturile de dimineata, timpul petrecut acasa. Designul este gandit special pentru ca tu sa fii inconjurata de frumos fiecare clipa si te bucuri si mai mult de orice moment petrecut acasa.[ produsele Russel Hobbs sunt fabuloase! ]



3 x premii Remington la alegere

Pentru ca ai comandat deja un produs Remington in luna martie, iti lasam libertatea de a-ti alege orice** produs care iti este necesar. Iti poti completa colectia, iti poti alege o placa daca ai deja un ondulator, poti incerca un nou uscator cu ioni sau o trusa pentru coafat. Alegerea este a ta, iar satisfactia este a noastra, pentru ca tu esti fericita.


                                                               Mai stati pe ganduri?

You Might Also Like

3 comentarii