L'Oreal infallible 24H foundation review

19:28:00

Primavara intodeauna aduce  multe lansari si noutati in materie de beauty . Stiti ca e mereu sunt atenta la tot ce e nou , asa ca noutatile L'Oreal  nu au trecut neobservate .
Una din aceste noutati a fost versiunea noua a celebrului fdt Infallible , acum cu o rezistenta mai mare - 24H.
Reclama suna bine .. Sa vedem..





Nu folosesc zilnic acelasi produse , mereu le alternez  in functie de dispozitia mea. Dar machiajul meu zilnic este complet. In poza vedeti selectia produselor folosite in una din zile .
Asadar , Infallible stay fresh foundation 24 H promite:



24 H FLAWLESS COMPLEXION
-no transfer
-ni visible imperfections
-no visible shine
-no dry-out
-no mask-effect
Nu stiu cine poarta make-up 24 de ore , eu sigur nu , dar cu cat rezistenta promisa e mai mare , cu atat va rezista mai bine . Pentru mine conteaza mult rezistenta , intrucat lucrand toata ziua cu masca , e important sa arat omeneste cand o dau jos . Nu pot sa ma pronunt daca rezista 24 de ore , dar 8-10 sigur.

Nuanta mea este 200 - golden sand , dar este destul de deshisa , cred ca sa va potrivi foarte bine persoanelor cu ten deschis .

Textura este cremoasa , foarte placuta , aluneca bine pe ten . Mirosul discret, specific tuturor fdt L'Oreal.
Am ramas placut surprinsa de noul fdt [ in trecut am mai folosit fonduri de ten L'Oreal , dar nu le-am ramas fidela] . Imi plac texturile cremoase ce ofera un finish semi-mat si aspect sanatos tenului . Asa este acest fond de ten. Chiar daca acopera foarte bine [mediu spre mare] , totusi nu arata ca o masca , nu se aduna in riduri,  tenul nu e incarcat , cel putin nu arata asa. Da , ofera o matifiere , dar o matifiere glowly . Nu evidentiaza porii si nu dispare de pe fata absorbindu-se total.Acoperirea , dupa parerea mea, este medie.
Este un fond de ten foarte bun , merita incercat cu siguranta. Atat formula cat si ambalajul sunt schimbate complet .



Noi, femeile , tindem mereu catre perfectiune , dorim sa fim mai frumoase pe zi ce trece . In ajutorul nostru vin multe produse de ingrijire si produse cosmetice . Micile noastre secrete . Noul fond de ten Infallible poate fi cu siguranta un mic secret al frumusetii noastre  !

You Might Also Like

21 comentarii

  1. Suna tare bine, Stella! Exact asta caut si eu - ceva cu acoperire medie, semi-mat, care sa se aseze bine pe ten si sa nu arate de parca port 3 tone de machiaj. Ca de obicei, m-ai convins :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca ai scris despre el pentru ca ma tot loveam de el si eram putin indecisa, dar acum aunt sigura ca il vreau :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm suna tare bine. eu inca nu am incercat fondurile de ten l'oreal

    RăspundețiȘtergere
  4. dragelor, ma bucur ca parerea mea conteaza. va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. asteptam un review, multumesc.Mara

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu m-am impacat f bine cu fondurile de ten de la L'oreal, abia astept sa-l incerc si pe acesta, acum ca ai dat unda verde!

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
  7. great post!!!

    there is a gret giveaway on my blog


    SAMMY DRESS GIVEAWAY


    www.celyneglam.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu siguranţă l-aş încerca! ♥
    De reţinut ideea că nuanţa 220 Golden Sand se potriveşte mânuşă unui ten deschis. Eu având un ten foarte deschis, aş opta pentru această nuanţă.
    Vă mulţumim pentru părerile împărtăşite, întotdeauna foarte binevenite şi apreciate! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim pentru review, Stella!
    Good to know!

    Pupici multi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar asteptam un review de la o persoana serioasa asa cum esti tu, cu privire la acest fond de ten! Eu am folosit foarte mult timp Chanel Mat Lumiere, acum am Givenchy Photo'Perfexion, dar in trecut am folosit si L'Oreal si ce-i drept m-a tentat noul fond de ten, dar mi-era teama sa nu arate ca o masca pe fata :D Dar daca tu zici ca este ok, poate am sa-l cumpar :D :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Adina, si eu am folosit mat lumiere, si givenchy si inca o suta de altele, sunt diferite. poate gasesti o mostra sa incerci. mersi

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folosit şi eu acum câţiva ani varianta veche şi deşi mi s-a părut un fdt bun, rezistenţa prea mică m-a făcut să nu-l recumpăr. Acum dacă l-au făcut şi mai rezistent, sună tentant. Eu oricum sunt fidelă fondului de ten True Match de la L'oreal. E perfect.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oh very nice foundation~
    xx

    www.sakuranko.com

    RăspundețiȘtergere
  14. E tentant. :)
    Multumim pentru review.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Thanks for sharing this review!

    Keep in touch on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED


    RăspundețiȘtergere
  16. Suna tare bine, o sa-l incerc si eu! Multumim pt review! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mie imi place pentru ca ascunde cearcane si inceput de cearcane, schimba culoarea palida a tenului fara a arata insa ca o masca... Ma bucur ca iti placa ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. am avut un fond de ten de la ei, de incercat si acesta!!!

    RăspundețiȘtergere