It's time to get tanned

16:18:00

Dragelor , s-a incalzit afara , deja trecem la garderoba mai usoara , scapam de ciorapi ,purtam fuste si rochii colorate .  Ce poate fi mai frumos decat picioare frumoase , usor bronzate .. Pana cand vom ajunge la mare sa ne bronzam natural  va prezint solutia ideala - bronzare organica , rapida , fabuloasa , chiar la tine acasa .
V-am prezentat  anul trecut acest produs , l-am laudat , intre timp am mai folosit si altele, dar vreau sa va spun ca este cel mai bun autobronzant !

                                                        VITA LIBERATA  !



Produsul se gaseste exclusiv in Sephora  in mai multe variante de prezentare. Eu zic ca acest pachet este cel mai convenabil , intrucat contine
manusa
exfoliant
autobronzantul
Produsul este certificat organic si nu contine niciun paraben!
Pasii pentru autobronzare sunt foarte simpli si daca le respectati , efectul va fi wow si va dura vreo 2 saptamani pana la urmatoarea aplicare . Exfolierea este esentiala pentru a obtine un bronz uniform! Puteti aplica o crema hidratanta usoara pe coate , genunchi ,incheieturi dupa exfoliere si apoi aplicati produsul autobronzant cu manusa speciala . Culoarea obtinuta este foarte frumoasa si naturala, in niciun caz nu veti avea aspect de portocala . Si inca un sfat, pentru a mentine cat mai mult bronzul , hidratati intens pielea. Totul e foarte simplu , rezultatul e fabulos! Da, este cel mai bun autobronzant!







You Might Also Like

16 comentarii

  1. Tocmai am primit vestea neplacuta ca nu mai am voie sa ma expun la soare, asa ca singura solutie pentru a nu arata deprimant intreaga vara, sunt autobronzantele. Sugestia ta de produs e binevenita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. miki, imi pare rau de veste. dar ma bucur ca ai luat in considerare sugestia.pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde ai cumparat minunatia asta? si vine cu tot cu manusa sau aceea se cumpara separat? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. flipps, am scris,la sephora exclusiv se gaseste. cu tot cu manusa.mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. Great review dear...thx for sharing..:-)
    have a nice weekend!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sun bine. Mie oricum nu prea imi place sa stau la soare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O singura data m-am dat cu autobronzant si mi-am patat hainele. Nu era acesta, dar era unul de top la vremea lui. De atunci spun pas acestor produse si din fericire nu sunt chiar atat de alba. Oricum eu nu cred ca sunt atat de sanatoase pe cat se spune in reclama, dar ma rog, fiecare decide pentru pilea lui. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare binevenită e şi această postare, la fel şi review-ul. Cu siguranţă voi lua în calcul acest produs, cu atât mai mult că nu mă pot bucura prea mult de razele soarelui, având o piele extrem de sensibilă, dar şi foarte deschisă.
    Mai întâi, vreau să încerc un produs abia primit, un flash bronzer de la Lancome, tare curioasă sunt de el, după care, cel amintit.
    Vă mulţumesc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat dar suna bine:)! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Offf, cat ma ispitesti! :)
    Vita liberata! De retinut!!!

    Pupicei, draga mea Stella!
    Sa ai weekend frumos si relaxant!

    Ilda
    lavender thougths

    RăspundețiȘtergere
  11. aici am scapat de cheltuit bani, sunt bronzata de la natura :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. vreau, vreau sa-l incerc! cat de curand ! pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-am propus sa ma feresc de soare cat pot de acum incolo asa ca ma bucur sa aud de recomadarea ta. Nu stiu cand voi ajunge prin Sephora, niste preturi mi-ar fi placut sa afisezi dar aflu eu. Sper sa nu ma dea pe spate :P.

    RăspundețiȘtergere
  14. I also need to get tanned!
    Can't wait for easter holidays where I can finally stay out and get tanned.
    rIght now it's quite impossible because I am studying all day :S

    Hugs
    Svetlana from Lavender Star // BlogLovin //
    Instagram // Faceboook

    RăspundețiȘtergere
  15. Am auzit de el de ceva timp si tot ma gandeam la el, dar mi-am cumparat unele mai ieftine care m-au dezamagit si daca adunam banutii il luam pe acesta dar macar ar fi fost bun :) sper sa nu mai repet greseala :D Te pup

    RăspundețiȘtergere