Organic Concept Store

08:37:00

Dragelor, in primul rand vreau sa va anunt ca ORGANICBABY are un program special de afiliere pentru blogeri, gasiti pe site toate informatiile , asa ca nu ezitati sa va inscrietei. M-am inscris si eu , mi-am comandat doua produse , despre care vreau sa va povestesc azi.
Marca JASON este deja vestita in blogosfera si nu numai , asa ca am mers la sigur cand am ales pasta de dinti Powersmile Jason si balsam de par  cu biotina Jason .


Ca medic stomatolog, acord o deosebita importanta ingrijirii orale si de mult timp folosesc [ si toata familia] paste de dinti organice. Nu am avut ocazia sa folosesc marca Jason , dar am auzit multe review-uri pozitive la aceasta pasta de dinti .
Pasta are o cantitate mare, 170 ml [ dubla fata de paste obisnuite] . Imi place mult acest sistem de deschiderea capacului, nu trebuie desurubat -insurubat , e mai comod asa. Am afirmat de multe ori ca in igiena orala cel mai important rol joaca periuta de dinti si tehnica periajului. Tehnica periajului presupune 3 minute , 3 minute de periaj corect si numai asa reusim sa curatam toate suprafetele de placa bacteriana.  Cu atat mai bine , cand pasta de dinti este adecvata , organica, nu contine fluor si nici un alt ingridient nociv organismului , intrucat prin saliva si  mucoasa in organism patrund toate aceste ingridiente!

Mi-a placut mult pasta de dinti, are un gust placut mentolat, dar nu pisca limba , curata eficient , are cantitate mare. Recomand , recomand! Nu uitati, periajul dintilor este foarte important!
Balsamul Jason cu biotina pentru intarirea parului si volum a fost exact de ce aveam eu nevoie. Dupa o iarna lunga, caciulite purtate si parul mereu strans , parul are nevoie de regenerare si  hidratare intensa .
Ma bucur ca a aparut soare si pot sa port parul liber.


Recipientul are o cantitate mare de produs, 454 g , ambalaj practic si comod.
Ce mi-a placut textura! Textura e cremoasa, destul de densa, dar cand aplici balsamul pe par , se transforma cumva intr-o spuma usoara, foarte placuta. Balsamul nu are vreun miros pregnant , e foarte usor si placut.
Doar un minut e suficient pentru ca parul sa devina moale , se clateste fara probleme. Imi place ca dupa uscare parul arata foarte bine si da, are volum. Asa ca recomand cu draga inima persoanelor cu parul uscat, vopsit, deteriorat.
Pe site-ul Organicbaby veti gasi o multitudine de produse bio , organice pentru ingrijirea personala, cosmetice, de uz casnic, pentru bebelusi. Eu deja am pus ochii pe cateva produse.

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Acum imi doresc si eu pasta de dinti Powersmile. :D
    Sa le folsesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place si mie pasta asta de dinti, am avut-o de 2 ori pana acum, de fapt al 2-lea tub e pe terminate. Acum mi-am luat varianta cu fluor, tot de la Jason. Vreau sa te intreb care e de fapt treaba cu fluorul? E nociv? Recunosc ca nu m-am documentat, am ramas nu stiu de unde cu ideea ca fluorul ajuta la prevenirea cariilor.
    M-ai facut curioasa si cu balsamul, ms. pt. review.

    RăspundețiȘtergere
  3. au produse super, m-am inscris si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu drag

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Great review sweetheart...thx for sharing..:-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pasta de dinți mă interesează cel mai mult :)
    Să folosești produsele cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  7. Stella, asa cum am mai spus si voi mai tot spune: Jos palaria! Multumim pentru pont! Chiar ma voi inscrie!

    Pasta aceea de dinti o ochesc de mult timp si eu! :)

    Pupicei multi de tot!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut ca aceasta pasta de dinti este la mare cautare si are review-uri pe toate blogurile de la noi. Va recomand, totusi, sa cautati mai multe informatii despre ingredientul "caragenan". http://cesamancam.ro/e407-caragenan.html. Nu este unul foarte prietenos, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Simona, e cumva posibil in viata asta sa te feresti de tot ce e nociv? mananci 100% bio , speli vasele cu apa de ploaie , samd?
    Nu cred ca intr-o pasta bio se gasesc mai multe ingrediente nocive decat in simplu colgate sau blend-a-med. sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar m-ai facut curioasa in privinta pastei de dinti, dar mai ales a balsamului. Nu am folosit produse Jason pana acum, dar am auzit multe lucruri pozitive despre ele si sunt cuioasa sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu, chiar nu sunt absurda, nu caut mancare 100% bio samd. Intamplarea face ca acest ingredient sa nu fie totusi prezent in pastele de dinti din supermarket si sa fie unul invinuit de foarte multe ori pentru probleme digestive si altele mai grave. Nu l-am cautat in mod special, dar a aparut din ce in ce mai des in alte articole pe care le citeam si m-a surprins prezenta lui aici. Chiar imi doream sa incerc pasta respectiva, tocmai datorita reclamei sustinute.
    Eu am facut o observatie, nu am dat cu parul. :) Evident ca nu va obliga nimeni sa tineti cont de ea.
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Să vă bucuraţi încântată de ele! ♥
    Trebuie să le vizitez şi eu site-ul, sunt convinsă că au produse cel puţin interesante. Vă mulţumim! ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. O sa incerc si eu pasta de dinti! Am incredere totala in recomandarile tale! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu le-am incercat si acum ca am vazut review par tentante :)

    RăspundețiȘtergere