Marks & Spencer ss 2014 for men

08:50:00

David Gandy este starul campaniei de primăvară pentru colecţia masculină Marks&Spencer. Supermodelul britanic, ambasador al London Collection, întrupează perfect stilul vestimentar relaxat, fără efort. Noua colecţie Marks & Spencer aduce piese vestimentare de calitate, pentru a fi purtate zi de zi, ce au fost create pentru a construi o garderobă perfectă, aducând încrederea de sine discretă provenită din ideea de a fi bine îmbrăcat.

 

 
Noile colecţii primăvară/vară pentru bărbati M&S sunt caracterizate de încredere şi culoare. Dincolo de branduri, culoarea este considerată a fi o semnătură a stilului, de la stratificarea tonurilor prespălate din colecţia North Coast, la jachete sport în culori primare din colecţia Blue Harbour, până la tonuri pastel rafinate din Collezione.

Mai mult, noua colecție pune accent și pe detalii. Capsele tradiţionale din colecţiile masculine au un finisaj premium, cu o atenţie deosebită oferită căptuşelii, detaliilor buzunarelelor, nasturilor, ornamentelor şi aplicaţiilor. Textura completează formele simple, prin tricotaje de tip polo lejere, sacouri din bumbac de înaltă calitate şi materiale fine ce definesc tendința sezonului. Verdele este culoarea cheie în prezentările de modă pentru bărbaţi pentru primăvară/vară 2014, culoarea regăsindu-se în jachetele North Coast, în pantalonii scurţi Blue Harbour, în cravatele Sartorial, în detaliile şi ornamentele cămăşilor polo şi în cazul şosetelor.

 
Colecţia este compusă din concepte esenţiale atemporale centrate pe calitate şi inovaţie. Colecţia este bazată pe formele clasice iconice M&S, şi a fost concepută cu variante de ţinute pentru orice ocazie. Tendinţele cheie sunt în mod potrivit interpretate pentru a furniza o garderobă perfect stilată cu considerabile detalii interne şi externe şi inovaţii ce sunt uşor de apreciat.

 

North Coast
Colecţia North Coast este definită de un stil autentic casual, având ca sursă de inspiraţie rădăcinile vintage şi uniformele de muncă. Ţinutele sunt uşor de combinat între ele, cu o atitudine discretă relaxată, lipsită de griji. O nouă metodă de tratament a articolelor vestimentare a fost introdusă pentru colecţia North Coast primăvară/vară 2014, ce oferă hainelor un aspect vintage autentic.

Blue Harbour
Stilul Blue Harbour este unul masculin, discret şi relaxat, cu puternice influenţe sportive. Materialul de bumbac pur, fresh şi stilul îngrijit creează un aspect încrezător, unde piesele clasice sunt alese în mod atent şi aduse împreună. Toate costumele de baie din colecţia Blue Harbour primăvară/vară 2014 vor fi Quick Dry.

Autograph
Autograph înseamnă lux şi rafinament. Pentru colecțiile de la prezentările de modă internaționale, Autograph prezintă o serie elegantă de piese-cheie moderne pentru acest sezon cu materiale și croială de înaltă calitate. Bumbacul Supima® se extinde la întreaga gamă și devine o semnătură pentru calitatea colecției Autograph primăvară/vară 2014.

Collezione
Collezione aduce stilul italian atemporal, utilizând tendinţe de referință si materiale sofisticate, care sunt puse într-o paletă elegantă de vestimentaţie formală. Acordând o atenţie impecabilă detaliilor prin materialele europene de lux, Collezione aduce un mix al stilul elegant cu o paletă sofisticată de culori.


You Might Also Like

4 comentarii

  1. Mmm, inspirational!
    Tipul are o privire ce ma ingheata dar a imblanzit impresia imbracand puloverul din ultima fotografie! :)

    Multi pupici, draga mea Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere