Marionnaud BB Cream

08:39:00

Dragelor, trebuie , trebuie neaparat sa va prezint un produs de care realmente sunt indragostita. Prima oara am auzit despre el de la Federova  , puteti citi si parerea ei. Si cum un review pozitiv ma influenteaza de cele mai multe ori si in secunda doi sunt in cautarea produsului miraculos , asa si a fost, am cumparat acest BB Cream.  Sunt curioasa daca pe voi va influenteaza intr-un fel review-urile bloggerilor .
Cand am cumparat prima oara acest BB Cream  am ales nuanta medium , era perfect potrivita pe tenul inca bronzat . Acum am cumparat nuanta light si se potriveste perfect .

BB Cream

Marionnaud

49 RON
Cum ai putea sa nu te indragostesti nebuneste de aceasta crema 6 in 1 cu actiune multipla ce corecteaza tenul instantaneu. Femeile intre 20-45 de ani vor adora acest produs exclusiv pentru ca hidrateaza, protejeaza, catifeleaza, corecteaza, uniformizeaza, ilumineaza.

Eu as scoate din descrierea asta oficiala varsta , nu de alta, dar cred ca se potriveste si varstelor mai mari, sigur !
A fost dragoste la prima aplicare . Iubesc mult si BB Cream Garnier [varianta for oily skin] , chiar daca  texturile acestor doua sunt total diferite , totusi  fac exact ce promit .
 Textura BB CREAM MARIONNAUD este cremoasa, grosuta, nu curge , se aplica extrem, extrem de usor , uniformizeaza culoarea, ascunde toate imperfectiunile, nu necesita corector. Hidrateaza, ofera un aspect sanatos, glowly tenului . Nu oxideaza, rezista binisor, e ca un fdt cremos .  Nu contine SPF , dar puteti aplica inainte .Nu stiu ce as putea spune mai mult, este absolut minunat, perfect, magic! Doar doua nuante sunt disponibile, dar se adapteaza bine culorii pielii si sunt sigura ca veti gasi nuanta potrivita. L-ati incercat?



P.S. Multumesc pentru comentariile de pe FB , o singura fata a ghicit produsul. Cine se recunoaste [ eu stiu cine ] , sa-mi trimita mail la adamstella2000@yahoo.com

You Might Also Like

16 comentarii

  1. Intersant review si chiar tentant.Va pup
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori sunt influentata de parerile bloggerilor si imi cumpar un produs ce l-am vazut la ei ;)
    E prima oara cand aud de acest BB Cream dar m-ai facut curioasa, nu l-as fi ghicit niciodata pt ca de cele mai multe ori Marrionaud e departe de gandul meu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost foarte convingatoare in review, n-ai cum sa nu fii influentat. Eu momentan folosesc bb cream-ul de la garnier pt ten gras/mixt, dar aveam de ceva timp in cap sa-l incerc si pe cel de la marionnaud. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stella, in mod sigur sunt influentata de review-urile scrise de bloggeri!

    Tu, acum, avand incredere deplina in ceea ce afirmi, m-ai ispitit te-ri-bil!!! Mie nuanta mai deschisa mi se va potrivi. Pacat ca nu are spf, dar asta nu ma va impiedica sa-l incerc!Pretul de 45 e rezonabil pentru un astfel de produs. Ma intrebam: online, il gasesc?

    Te pup, draga mea!
    Multumim pentru review!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ma bucur, fetelor , ca v-am ispitit. Ilda, nu cred ca online gasesti, daca vrei, iti iau eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Buen dia...parece ser muy buena esas bbs!
    Beijos e boa semana
    www.cosasde-ladydiva.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Stella, faci tu gestul asta pentru mine??? In mod normal, iti spun sincer, m-as jena sa apelez; dar mi-l doresc atat de tare incat...ti-as multumi! Cu precizarea: atunci cand poti tu, cand ai ocazia, fara nicio graba!

    Te imbratisez cu bucurie!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel puţin interesant şi de ţinut minte! ♥
    Să vă fiu sinceră, era a 3-a variantă la care m-am gândit în momentul în care ne-am pus pe ghicit la postarea de pe facebook, dar cum lăsasem deja două variante, mi-am zis că a 3-a, e deja prea mult (îl aveam în minte de la acea postare cu imagini frumoase, produse grupate drept inspiraţie - Winter Mood ♥). Mă bucur tare mult pentru norocoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Poti face si o poza cu BB cream ul pe fata direct? sunt curioasa cum arata in poze

    RăspundețiȘtergere
  10. Ioana, nu sunt obisnuita sa pun poze cu fata aproape, dar poti sa-l incerci la Marinnoud.mersi

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai ca m-ai convins sa-mi iau si eu:). Avem aceleasi gusturi, deci sigur o sa-mi placa. Pretul e super:). Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur tare mult ca te-am influentat in bine si nu m-ai injurat. Noroc ca ti s-a potrivit si tie. Mie chiar imi place in continuare acest BB Cream numai ca ar fi cazul sa imi iau si eu Light-ul :).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ah deci despre asta era vorba, l-am vazut la Fede si mi-a placut cum arata la ea, e tentant... cu foarte! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am incercat BB de la ei, dar sa stii ca cel de la Bioderma e fantastic! Pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Recomand BB crema BRONZE Este deosebita si are spf 50 fara parabeni,asiatica ..
    Am luat-o acum ,acum,.. si tare,ma bucur ca vine vara

    RăspundețiȘtergere