JOICO Salon I _ deas

12:02:00

Ca sa fim cu adevarat creativi trebuie sa incepem cu un canvas gol.  Uita de toate preconceptiile  legate de parul tau si increde-te in hairstylistul tau.. pentru ca el char are multe idei (I _Deas).
 
Orice ai crede, sa crezi opusul” – Paul Arden
 
 
La Joico totul este diferit.
Fiind o companie formata dintr-o echipa plina de  pasiune  .. dorinta  este  sa intelegem in totalitate persoana din fata noastra.
Scopul nostru  este acela de a te cunoaste din interior fara sa ne intereseze in mod special parul tau, forma fetei tale, felul tau de fi, sau starea financiara .. noi putem sa interpretam un look nou, pe care o sa il  iubesti; devenim croitorul parului tau si iti construm o noua personalitate!
Ce reprezinta Salon Ideas? 


    
      Salon I-Deas by JOICO este un concept 360 de grade cu o multime de elemente care inspira dezvolta si sustine ideile hairstyl-ist-ului din salon.  Stilul Salon I-Deas a fost conceput ca fiind usor adaptabil si versatil tocmai pentru a permite adaptarea in functie de individ .
       Este un concept care prezinta 4 tehnici spectaculoase de tunsoare, culoare si styling extrem de usor de aplicat in salon .  

 
    De ce este atat de special conceptul Salon I-Deas?     

                                                                                                 
Pentru ca tunsorile, culoarea si tehnicile de styling aplicate au fost create ca fiind versatile, potrivite pentru orice ocazie si foarte usor de adaptat oricarui eveniment .
      Salon I-Deas by JOICO a fost creat special pentru stilisti la toate nivelele de experienta la care se afla si implicit pentru toate clientele din salon . Tehnicile si ideile conceptului sunt pe cat de simple, pe atat de provocator de creat si aplicat.
      Salon I-Deas este  un  program  holistic in primul rand datorita faptului ca este despre oamenii adevarati, de fiecare zi, totul constand  in  tehnica de aplicare si nu in copierea exacta a look-ului
                            O noua gandire, o noua cale de a invata



                      Exclusiv in Top Line si in saloane-partenere Top Line

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Preciosos peinados, me encanta el primero. Besos

    RăspundețiȘtergere
  2. In Another life I want to be' a woman in red...I like too much red hair...

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bate gandul sa ma tund un bob lung asimetric!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant concept! Precizia fiecărei coafuri din această postare vorbeşte de la sine despre modul în care-şi doresc să se diferenţieze pe piaţă. A doua coafură îmi place foarte mult, definită şi precisă în cele mai mici detalii ♥.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant concept, creative ideile... :) Like!

    Pup cu drag, Stella!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant conceptul. Cei de la Joico ne surprind mereu! Foarte frumos! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a plăcut mult ce-am văzut că a ieșit din mâinile stiliștilor Joico. Și zău că așa mă apucă, unoeir, o poftă de tuns :)) Te pup, zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere