Giveaway time! Closed

09:23:00

Dragele , in primul rand vreau inca odata sa va multumesc pentru ca ma sustineti in calitatea mea de ambasador Remington Romania !



Sunt mandra si tot odata onorata sa fiu Ambasador acestui brand cu renume incontestat pe plan mondial, brand ce are grija de frumusetea noastra , nu numai  a doamnelor ci si a domnilor! Brand ce se afla in contiunua cercetare stiintifica pentru a crea cele mai noi tehnologii, cele mai avansate tehnici de ingrijire personala , totul in scopul frumusetii si sanatatii noastre ! Sunt mandra sa aflu prima toate noutatile si sa va prezint voua, sunt mandra de echipa ce se afla in spatele brandului in Romania si sper sa va fiu de folos . Va multumesc !




Ca de obicei , echipa  Remington   e foarte atenta cu toti fanii sai . Si cititorii mei sigur  sunt , nu e asa?
Se apropie ziua indragostitilor si toti suntem indragostiti . Indragostiti de viata, de partenerii nostrii, de copii nostrii si in general , fara dragoste nu exista viata! Asadar , sarbatorim impreuna cu Remington ! 
Un ondulator fabulos  va castiga cineva norocos [ si de ce nu , sa participe si barbatii  pentru iubitele lor , au mai castigat si barbatii aici ] , ondulator din noua gama Silk - Silk Curling Wand.
Daca va doriti bucle superbe si usor de obtinut , acest produs este must have!



Ondulator de par cu tehnologie Silk cu tambur conic, invelis ceramic cu alunecare usoara si afisaj digital al temperaturii.
Iti doresti bucle luxuriante, stralucitoare si impecabile? Incearca noul ondulator conic Silk Curling Wand , cu invelis ceramic avansat ce incorporeaza matase. Parul tau va fi in cea mai buna forma, iar tu te vei bucura de rezultate incredibile.

Afisajul digital iti permite o setare a temperaturii intre 120 si 220 de grade, in doar 30 de secunde. Foloseste manusa speciala din pachet si obtine singura, acasa, buclele perfecte. Primesti si o gentuta rezistenta la caldura in care il poti depozita fara probleme dupa folosire


                                            Ce ziceti ? Va doriti un astfel de produs?
                                    Concursul va dura de azi pana fix 14 februarie
                                  La concurs poate participa oricine , cu cateva conditii
- Urmariti blogul prin GFC si Bloglovin
-Abonati-va la newsletter Remington pentru a fi la curent cu toate noutatile si oferte
-Lasati comentariu cu numele, adresa de mail
-In comentariu va rog sa-mi spuneti daca cititi blogul Remington-Style , ce va place si articole v-ar placea sa fie dezbatute acolo .
Deci, fiti creative,povestiti va rog.
                           Mult succes tuturor si cea mai norocoasa sa castige !
UPDATE :
Dragelor, echipa Remington Romania si eu va multumim pentru interesul acordat si participarea la concurs. A fost extras un numar norocos -2. Felicitari, Ilda76! 

You Might Also Like

48 comentarii

  1. nume - tone monica
    gfc - monica tone
    bloglovin - tone monica
    mail - adrianatone@yahoo.com
    Nu stiam ca cei de la Remington au si blog cu siguranta il voi citi de acum incolo, mi-ar place sa citesc lucruri concrete despre folosirea produselor lor, fiecare produs cui se recomanda/ce face, mici tip-uri de coafare pentru cei mai incepatori /mai neindemanatici pentru a folosi produsele la maximul potential. Poate chiar si videoclipuri care arata cum se folosesc produsele, poate si se pot recomanda produse de ingrijire a parului/protejare termica care se pot folosi odata cu produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Stella!

    Crede-ma, nu rezist sa nu ma inscriu la acest concurs, e-asa de ispititor premiul!!! Multumim! :)

    Felicia Ilie
    E-mail: ilieioanafelicia@yahoo.com
    Nu am citit pana acum blogul RemingtonStyle, azi am facut cunostinta cu el. M-a uimit diversitatea articolelor abordate! Mi-ar placea sa vad cat mai multe tutoriale despre coafuri simple, funny si usor de realizat (pentru diferite lungimi ale parului), tipsuri pe aceeasi tema!

    Pupici!
    Bafta tuturor!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. bloglovin:irina largeanu
    emailul cu care sunt abonata:irina_lia@yahoo.com
    gfc:irina andreea
    largeanu irina
    citesc blogul remington style si mi-ar placea sa citesc mai multe articole despre ingrijirea parului, tipsuri despre cum sa avem parul ondulat fara a-l degrada si cum sa reziste coafura mai mult timp.
    Coafuri usor de realizat atunci cand suntem grabite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Petronela Vintila
    petronela.vintila09@yahoo.com Mi-ar placea ca pe blogul Remington sa gasesc tutoriale care sa ne dea idei cum sa folosim produsele Remington.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te urmaresc cu numele de anna. Iar adresa mea de email este me_anytza@yahoo.com
    Blogul celor de la Remington recunosc ca nu il stiam pana acum, abia l-am descoperit. Dar la o prima impresia mi-a placut foarte mult diversitatea de subiecte abordate, de la ingrijire pana la sfaturi legate de vestimentatie. Iarasi imi place foarte mult ca acolo gasesc diverse informatii despre produsele lor, pentru ca imi place ca inainte de a cumpara un produs sa caut cat mai multe informatii despre el.
    Ce as dori sa gasesc pe blogul lor ar fi tutoriale pentru par, cu cat mai multe tipuri de coafuri, chiar mi-ar placea ca de fiecare data cand este prezentat un produs sa ne arate cate una-doua modalitati in care ne-am putea coafa parul utilizand aparatul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gfc şi Bloglovin:By Sunshine,
    email:elena.kaya@yahoo.com
    Acum am descoperit acest blog şi mi-ar plăcea să văd tutoriale video cu aranjarea părului lung.Tratamente vizibile după prima aplicare pentru păr uscat,deteriorat.
    Mulţumesc vă pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC: Andreea Ristea
    Bloglovi': Andreea Ristea sau Andreea Sirba (nu stiu exact cum apare, pentru ca mi-am schimbat numele :D)
    E-mail: deeea.ablog@gmail.com
    FB: Andreea Sirba
    Nu stiam de blogul lor, acum am aflat, dar sigur am sa-i devin cititoare fidela! As vrea sa vad cat mai multe sugestii de coafuri pentru par mediu/lung, dar coafuri usor si rapid de executat. Cand plec la serviciu n-am prea mult timp la dispoztie pentru pregatire, dar vreau sa arat cat mai bine! Asa ca am nevoie de astfel de sugestii!

    RăspundețiȘtergere
  8. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/581133878630304?stream_ref=10
    email:alinahurmuz_85@yahoo.com
    Buna,mi-ar placea ca pe acest blog sa gasesc tutoriale care sa ne dea mai multe idei cum sa folosim produsele Remington.:)
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume: Badea Nicoleta Alexandra

    GFC: beauty_and_others

    Bloglovin & Facebook: Nicoleta Alexandra

    Email: x_hubba.bubba_x@yahoo.com

    Pana acum nu am stiut de blogul celor de la Remington! Mi-ar placea sa vad diferite tutoriale folosind produsele lor, trucuri, recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: Papp Erzsebet
    e-mail: p_erzsebet92@yahoo.com
    Buna Stela! Acum am aflat blogul Remington dar imi place foarte mult pentru ca sunt multe posturi interesante, mai ales ca marca mea preferata de hair styling este Remington. Mi-ar placea sa vad cat mai multe tutoriale cu produsele Remington :) Pupici!! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai, cat de misto e ondulatorul asta!
    Ma inscriu si eu in concurs, sunt abonata de muuuult si la tine si la newsletterul lor cu frommegwithlove(@)gmail.com / Adina Meg FB
    Stiu despre blogul lor si m-am mai uitat din cand in cand pe el. E fain ca abordeaza subiecte diferite, de la ce sa porti, cum sa porti, par, make up, tips and tricks.
    Chiar mi se pare mai ok asa, sa intercaleze astfel de postari cu prezentari ale produselor.
    As vrea mai multe "marturii" ale fetelor care folosesc produsele. Eventual ce tip de par au, ce produs cred ca li s-ar potri parului lor, VS-uri intre produse si sfaturi.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna,
    FB: Cristina Popescu
    Bloglovin: Popescu Cristina
    email: cristina.popesku@yahoo.com
    urmaresc blogul Remington de cateva luni. Mi-ar placea sa vad coafuri before si after produse Remington.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua! Aveti un concurs minunat, de aceea ma inscriu cu drag!
    Bloglovin: Mere Verzi, GFC: daniela bitoleanu, abonata cu email: alice_verde_de_paris@yahoo.com. In privinta blogului de la remington trebuie sa recunosc ca este prima data cand aflu si o sa trag cu siguranta o vizita la ei pe blog. Ceea ce sper si as dori sa gasesc la ei pe blog ar fi articole cu informatii folositoare si cititoarelor de rand, gen "cum sa intretinem un par lung dar gras", sau "sfaturi pentru coafarea parului cu tendinte de ingrasare", tutoriale cu intretinerea aparatelor pentru ingrijit parul si, de ce nu, sfaturi pentru coafuri usor de realizat si usor de intretinut dar de durata. Mutumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: CarmenG
    Bloglovin: CarmenG
    E-mail: carmen_just_4_you@yahoo.com
    Stiu despre blogul lor de ceva timp. As vrea sa vad cat mai multe sugestii de coafuri/coafuri usor de executa

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!

    Citing blogul Remington am aflat cateva mituri despre par, sfaturi si solutii pentru ondularea parului foarte drept, dar si despre ingrijirea parului(http://blog.remington-style.ro/hair-care/)-un articol al carui continut e bine de retinut.
    As dori sa citesc articole despre coafarea parului extrem de drept, insa si despre machiajul ochilor.

    O zi frumoasa!
    Emilia Dumitru
    Bloglovin: Emilia Dumitru
    E-mail: dumitru_emily94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: Oanna Maria
    Bloglovin: Oana Stanciu
    Nume: Oana Stanciu
    Mail (sunt deja abonata): s(.)oanna24(@)yahoo(.)com

    Din tot ce am citit pe blogul RS cel mai mult mi-au placut articolele despre cum sa ne protejam parul de frig si cel despre ondulatorul Silk Waving Wand. Faptul ca l-ai testat si tu, Stella, imi ofera o mult mai mare incredere. Stiu ca nu ai recomanda ceva daca nu ar fi 100% de calitate. Drept urmare, am achizitionat si eu mult doritul ondulator de 32 mm pe care mi-l doream de aproape 1 an! Sansele au fost de partea mea pentru a-mi indeplini dorina. Tot Remington e si foehn-ul pe care il folosesc si e la fel de bun ca in prima zi, desi il am de cativa ani.

    Mi-ar placea sa vad mai multe articole despre cum puteam folosi diferitele ondulatoare RS pt a ne face o idee inainte sa achizitionam :). Fetele scriu review-uri pe site, dar cateodata nu e suficient pana nu vezi si niste poze edificatoare.

    Mi-ar placea tare mult un astfel de ondulator precum cel care va fi castigat pentru a incerca noi coafuri girly si feminine, perfecte pentru primavara :D.

    RăspundețiȘtergere
  17. Desi am parul cret (sau mai bine zis,cu tendinte de incretire:P),mi-ar placea tare mult sa am aparatul pus la bataie,fiindca asa as putea sa-l aranjez frumos in cazul ocaziilor speciale:) Asa ca iti multumesc pentru sansa!
    Nume:Vaga Claudia
    mail:claudiavaga@yahoo.com
    Pana azi nu am auzit de blogul Remington,insa am aruncat acum cateva priviri;) Cel mai mult mi-a placut articolul depsre cum ne imbracam la birou:) Mi s-a parut folositor si ar fi binevenite si alte idei pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumos e ondulatorul!! L-am vazut la cateva fete pe care le urmaresc si se pot face bucle superbe cu el!!
    Eu sunt inscrisa la tine prin GFC cu numele de mademoisellelorraine si abonata la newsletter-ul lor cu lorena_crai@hotmail.com.

    Cunosc blogul Remington Style insa nu as dori sa vad prea mult sfaturi de ingrijire ci tutoriale pentru par cu fiecare produs de styling in parte sa le putem descoperi la potentialul lor maxim. Asta mi-ar placea sa vad. Probabil ar fi muuult de munca, insa sunt foarte multe idei de coafuri.

    Te pup,
    Lorena Teodorescu

    RăspundețiȘtergere
  19. Numele GFC este Rokolla iar pe bloglovin sunt Ramona Papadopol

    mailul este shivaree_mony@yahoo.com

    Blogul Remington nu il urmaresc insa sunt abonata la newsletter cu mailul mai sus mentionat si primesc noutatile lor. Am vazut ca acest ondulator este ultimul aparut iar eu in momentul de fata folosesc ondulatorul de la Remington care are niste canale pe care intra suvita si de care sunt multumita dar as fi curioasa sa il folosesc si pe acessta nou

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna
    Te urmaresc cu GFC: Iosif Florina
    Bloglovin: Florance
    M-am abonat cu adresa de e-mail:iosifm.florina(at)gmail(dot)com
    Voi citit de acum inainte blogul Remington. Imi place faptul ca au articole diversificate, si mi-ar placea sa vad tutoriale pentru realizarea diferitelor coafuri pas cu pas in imagini, sau de ce nu in filmulete.
    E venita la tanc postarea ta pentru ca sunt in cautarea unui uscator de par- si-a dat duhul cel pe care il aveam si acum imi doresc unul puternic dar care sa
    protejeze parul in acelasi timp.
    Felicitari pentru concurs!
    Un weekend excelent!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Stella. Am urmarit postarea ta de pe blog si filmuletul in care arata cat de usor se pot face bucle. Asadar m-am decis sa particip la cunoscut deoarece vreau si eu un astefel de ondulator.
    Te urmaresc mereu si pe blog si pe FB.
    Bianca Sima
    mail: bianca.ms.76@gmail.com
    Nu am citit pana acum blogul Remigton dar asta am sa fac dupa ce inchid aceasta postare.
    Bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  22. GFC si Bloglovin: maRyya
    email abonare: konadaddict [at]yahoo.com
    Maria Sasa - konadaddict [at]yahoo.com
    Sa fiu sincera, pana acum nu stiam de blogul lor. Am intrat si am inceput sa citesc, dar am fost oarecum dezamagita ca nu sunt descrise mai pe larg produsele Remington. Mi-ar placea sa faca niste filmulete in care arata exact cum se foloseste un produs si sa posteze pareri ale persoanelor care le-au folosit deja, ca un fel de review. In acest moment detin o placa Remington pe care o am de ani buni, dar inca functioneaza perfect. Mi-ar placea sa achizitionez mai multe produse de la aceasta firma in viitor dar mi-ar placea mai multe informatii.
    Multumim pt giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna,
    GFC : Camelia Andrasescu
    email : andrasescu.camelia@gmail.com
    Sunt abonata la newsletter, dar blogul nu prea l-am citit recunosc. Mie mi-ar placea sa aflu detalii despre cum as putea sa-mi fac o coafura cat mai usor, in pasi simpli.
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere

  24. nume Vasile Olguta
    mail: vivicutzz@yahoo.com
    Buna! Nu citeam blogul Remington, azi l-am accesat prima data, insa cu siguranta o sa-l citesc pe viitor pentru ca imi place diversitatea temelor abordate. Mi-ar placea sa citesc articole despre coafarea parului subtire si lipsit de volum.

    RăspundețiȘtergere
  25. GFC: Maria Onea
    Bloglovin : Blogul Pandorei
    Email:blogul_pandorei@yahoo.com
    Mi-ar placea sa gasesc articole cu coafuri usor de realizat, mai ales dimineata cand mereu sunt pe fuga.

    Multumim pentru concurs, esti o scumpa!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC & Bloglovin: Adina//SeptembrieJoi
    Mail: septembrie.joi@gmail.com

    Eu sunt mare fan perii rotative si as vrea sa citesc mai multe despre ele pe blog. Imi par un soi de cenusarese ale instrumentelor de coafare, atat de utile, dar cam nebagate in seama.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,
    Urmarsresc si blogul tau, te urmaresc si pe FB , urmaresc si blogul http://blog.remington-style.ro/.
    Natalia Gociu
    natalia_gociu@yahoo.com
    www.natysianda.blogspot.com
    Sunt utilizatoare de produse remington.Imi plac "retetele" de infrumusetare rapida.
    Iti multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna,
    FB: Natalia Gociu
    Bloglovin: Natalia Gociu www.natysianda.blogspot.com
    email prin care m-am abonat : natalia_gociu@yahoo.com
    urmaresc blogul Remington de cateva luni. Am si produse remington pe care le utilizez. Apreciez sfaturile practice privind coafatul in conditii casnice.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna, Stella
    Iti multumim frumos pentru premiu atat tie cat si celor de la Remington :)
    FB: Daniela Stancu ex Gramu
    GFC: Daniela Stancu sau DanaMakeup de la blog
    mail newsletter: gramudaniela@gmail.com
    Acum... nu am stiut de blogul celor de la Remington... l-am rasfoit putin; imi place ca sunt abordate teme atat de diferite atat sfaturi pentru par cat si make-up sau fashion, INSA pentru ca este un blog de brand eu as aprecia sfaturi adaptate pe tipuri de par si evident recomandari de aparate Remington.
    Articolele despre make-up sau fashion pot fi incheiate gratios cu o recomandare de coafura ( de ex: la smokey eyes finalizati cu un ruj nude si bucle lejere.... )
    Sper ca am exprimat destul ce clar ideea si nu vad nimic rau in a identifica blogul cu brandul Remington!
    Mult succes in continuare tuturor.
    Va pup
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  30. FB: Macy Mac
    GFC/Bloglovin: Macy
    e-mail: beautyandrecipe@yahoo.com
    De curand am facut si eu cunostinta cu blogul Remington, chiar daca stiam ca exista nu l-am vizitat si nu stiu de ce pentru ca am gasit sfaturi interesante pe blog. Unii oameni isi formeaza prima impresie cand vad parul si daca e ingrijit si arata bine sau nu la fel va fi si prima impresie, deci as vrea sa vadd cat mai multe sfaturi despre ingrjirea parului brunet sau vospti. Mi-ar placea sa mai vad si exemple de coafuri pentru parul mediu utilizand produsele lor :D
    Ondulatorul e de vis si ma bucur ca ne prezinti produsele Remington deoarece am aflat mai multe despre ele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna!
    GFC: elena
    Bloglovin: Elena Mariana
    e-mail cu care m-am abonat: vaduva_elena_88@yahoo.com
    Nume : Vaduva Elena-Mariana
    "Se spune ca lumea este mica!" Da, asa este.Saptamana trecuta am descoperit blogul Remington-Style cautand un machiaj smokey eyes :). M-am bucurat mult cand am vazut ca au un blog asa de dragut si diversificat.Nu stiu daca as schimba ceva la el, insa as avea cateva sugestii pe viitor.De obicei urmaresc tutoriale video cu diverse coafuri, eu avand parul lung si drept , si de aceea mi-ar placea sa gasesc si la acest blog tutoriale pentru par lung. Deasemenea noile tendinte in materie de tunsori, culori ale parului, coafuri . Mai pot spune ca in ultimul timp sunt interesata de coafuri pentru MIRESE :D, anul acesta ma voi casatori si vreau din timp sa ma informez ce mi s-ar potrivi. Ca pentru viitorul apropiat urmaresc sa-mi schimb culoarea parului(de 6 ani sunt bruneta ) si desi stiu ca e foarte greu sa scap de negru, intentionez sa ajung la un castaniu-roscat-genul Biancai Dragusan :D.Sper sa gasesc macar un articol despre "Schimbarea culorii parului-avantaje-dezavantaje-sfaturi".
    Sper sa fiu o norocoasa si sa castig acest premiu minunat pe care mi-l doresc de ceva timp.
    Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  32. Fb : Iacob Monica
    Gfc : Iacob Monica
    Bloglovin : Iacob Monica
    e-mail : monikka_h@yahoo.com
    Nu stiam ca exista blog-ul Remington, dar dupa aceasta postare o sa-i fac o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  33. imi doresc tare mult ondulatorul, ma uit la el de cand a aparut. multumesc pentru review, foarte util. se apropie si ziua mea ,poate voi avea noroc.
    denisa84@gmail.com
    denisa lupu,navodari

    RăspundețiȘtergere
  34. Nume : Filip Luciana
    Bloglovin si GFC : Filip Luciana
    g-mail: al.filip92@gmail.com

    Am aflat de existenta blogului Remington de la voi blogaritele si am intrat sa citesc de cateva ori . Imi place ca Remington, un brand de renume international , sustine blogurile romanesti .In privinta articolelor mi-ar placea sa citesc postari de tip tips & tricks sau cum sa-ti realizezi o coafura in cativa pasi simpli .In rest nu pot decat sa spun ca iubesc produsele Remington , sunt cele mai bune de pe piata din punctul meu de vedere si tare mi-as dori sa castig ondulatorul pus la bataie .
    Multumim pentru concurs , te citesc mereu cu drag . Te pup

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna, Stella! Multumim frumos pentru acest concurs!
    gfc si bloglovin: nadia candrea
    nume: nadia alina candrea
    email: new_nadiabios@yahoo.com (abonata!)
    Astazi am descoperit blogul celor de la Remington, am citit cateva articole si mi se pare foarte interesant, initial credeam ca voi citi numai despre ingrijirea parului, dar am descoperit ca nu e asa! Sunt postari foarte interesante, mi-a placut mult aceea despre machiajul "smokey" eyes :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Ce concurs ispititor!
    Iuliana Alina Chiriac
    lugojali@yahoo.com
    Cu aceasta ocazie am aflat si de blogul Remington, de a carui existenta nu stiam, un loc unde as vrea sa gasesc sfaturi utile cu privire la folosirea corecta a produselor proprii, idei de coafuri si evident tutoriale cu realizarea acestora.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  37. GFC: Gavriloiadina
    Bloglovin: Adina Gavriloi
    Mail abonare: gavriloiadina@yahoo.com
    Nu știam de blogul celor de le Remington, insa mi-as dori sa citesc sfaturi si trucuri despre fiecare tip de par.

    RăspundețiȘtergere
  38. GFC-Lena
    Bloglovin-Florina Atomulesei
    Mail de abonare-florinaatom@yahoo.com
    Multumesc ca ne tii la curent cu noutatile din fashion si beauty!
    Blogul Remington l-am descoperit acum,datorita tie si imi place ca,pe langa sfaturile de ingrijire a parului,are si postari de makeup si moda.te pup!

    RăspundețiȘtergere
  39. nume, prenume: Alexandru Benedicta
    adresa de mail: bene_alb@yahoo.com

    Buna seara!

    Am indeplinit conditiile necesare pt a participa la acest concurs :)
    In seara asta am descoperit blogul celor de la Remington, datorita indrumarii Dvs. Apreciez varietatea articolelor iar ideea legata de Valentine's Day este de pus in aplicare! Folosesc produsele lor deoarece sunt calitative si imi mentin parul sanatos. Plus ca sunt usor de folosit ( imaginati-va ca in criza de timp, sunt ocazii cand eu ma machiez si iubitul meu ma coafeaza ). Mi-ar placea sa gasesc pe blog mai multe postari legate de diferite coafuri, simple sau complicate si modul de realizare.
    Sper sa am noroc si sa castig premiul pus in joc deoarece imi lipseste acest produs si mi-ar fi de mare folos.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna! Eu te urmaresc pe GFC - alice.left, pe Bloglovin si newsletterele Remington ajung periodic la mine (pe alice.left@gmail.com).

    Citesc in mod constant blogul Remington, cred ca mi-ar placea sa vad mai multe tutoriale, idei de coafura in functie de ocazie/eveniment. Apreciez, in general, blogurile puse la punct de companii, sunt o punte de comunicare neconventionala cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cucu Petronela
    baby_pepa@yahoo.com

    Nu am citit pana acum blogul Remigton, dar acum ca stiu de el sigur voi il voi vizita des.

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  42. GFC : broken inside
    BLOGLOVING: Alexa
    email : zambeteroz@yahoo.com
    Nu stiam ca exista blog-ul Remington, dar dupa aceasta postare o sa-i fac o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  43. GFC: Gherca Monica
    email: monica_gherca@yahoo.com

    Sincera sa fiu, nu aveam idee despre acest blog, insa de produsele Remington, da! Sunt foarte calitative si durabile, potrivite oricarei femei. Dupa cum se stie, in ceea ce priveste tipul de par, de la natura am fost inzestrata cu un par drept si mereu mi-am dorit sa mi-l pot ondula natural si de durata! Cu certitudine ondulatorul de la Remington isi face datoria si ori de cate ori voi avea ocazia ii voi vizita blogul!

    RăspundețiȘtergere
  44. GFC - MonicaD
    monica.daliu[@]yahoo.com
    Urmaresc blogul Remington de aproximativ 6 luni, sunt destul de interesante articolele, dar mi-ar placea mult o serie "Do It Yourself" in care sunt prezentate diverse coafuri si cum pot fi ele obtinute folosind produsele Remington. :)

    RăspundețiȘtergere
  45. GFC - Milita
    Email - milita.petre[@]yahoo.com
    Articolele sunt interesante, destul de generale, poate ar fi frumosa o sectiune Guest Posts - in care pot fi publicate review-uri la produse.

    RăspundețiȘtergere
  46. GFC - Ion
    Email: petreions@yahoo.com
    Pot spune cu sinceritate ca citesc destul de rar blogul Remington, dar imi plac mult produselor lor, am un aparat de tuns si unul de ras de la ei si sunt extrem de bune!

    RăspundețiȘtergere
  47. Nume: Petre Elena ALINA

    GFC: Petre Alina

    Bloglovin & Facebook: Alina Elena Petre

    Email: alina.petre89@yahoo.com

    Buna! Felicitari pentru initiativa de a organiza acest concurs, cu un premiu asa tentant!
    Ceea ce mi-ar place sa fie dezbatut mai des pe blogul Remington sunt ideile DIY, atat din tema make-up, coafuri, sau chiar fashion.

    RăspundețiȘtergere
  48. Multumesc cu mare bucurie in suflet!:)

    Cred ca faptul ca mi-am dorit cu intensitate acest ondulator a inclinat balanta norocului! Il voi folosi cu mare drag, promit sa fac si un review pe blog!

    Draga mea Stella, inca o data, multumeeeesc! :D Te imbratisez si-ti trimit ganduri frumoase!!!

    RăspundețiȘtergere