Essence cosmetics review

14:16:00

Fetelor, ati vazut pe FB poza cu produse Essence. Eu m-am dus tintita in piata Domenii [ chiar in piata este un centru comercial, la etaj cum intrati veti gasi un stand mare Essence] , stiam de acest punct de vanzare de pe pagina oficiala Essence Romania . Am vrut neaparat sa fac cunostinta cu noua colectie .
Foarte populare in Europa, cosmetice Essence  sunt destul de cunoscute si la noi. Se remarca prin calitate buna si preturi foarte mici . Produse in Germania , nu punem la indoiala calitatea lor . Am folosit si folosesc produse cosmetice Essence , desigur , nu toate sunt potrivite pentru mine , dar unele sunt vedete .

Nu sunt aberanta sa -mi iau tot ce vad , chiar daca dorinta e mare . Am luat cateva produse , nu ca nu ma atrag si altele , dar trebuie sa fim rationali.


Fdt Stay all day 16 H -  nu e din noua colectie , l-am mai avut, dar intr-o nuanta mult prea inchisa[ 030 ] si nu puteam sa-l folosesc , l-am dat cadou
Acum am ales nuanta 020 , este un bej natural perfect
Mi-a placut mult acest fdt , are acoperire mare , acopera bine totul , este foarte cremos , ofera aspect mat , dar nu plat . Nu se prabuseste in pori, nu dispare nicaieri dupa un timp si chiar rezista bine. Deci, pentru un pret asa mic[ cam 20 de lei] este foarte, foarte fain

Fdt All about matt - este din noua colectie . Nuanta aleasa de mine e 10 matt beige
Acest fdt mi s-a parut mai usor . Nu are acoperire mare, as zice mica spre medie , dar e cremos,placut , ofera matifiere parca mai mare decat primul , rezista bine intreaga zi.
Daca as alege intre cele doua, clar as recumpara primul- Stay all day 16H , mi-a placut mai mult
Sunt curioasa cum sunt noul BB Cream si CC Cream .

Fardurile cu texturi metalice au acum si nuante noi. In poza vedeti doua farduri din gama metal glam si unul obisnuit. Ambele au textura metalica, stralucitoare , dar gama metal glam este mai prafoasa [se vede si in imagine] . Totusi , am aplicat astazi nuanta rozalie metal glam pe baza de fard tot Essence si acum ma uit in oglinda si vad ca fardul sta pe loc. Deci, e ok, a rezistat bine. Imi plac atat farduri mate cat si cele metalice.Cu texturi metalice poti sublinia frumos coltul intern al ochiului sau [ cum fac eu] pe toata pleoapa.
Nu am folosit niciun fard mat Essence.

Am vrut neaparat sa incerc fardul de obraz [ chiar daca am o suta].
Nu am luat cel din colectia noua, mi s-a parut prea aprins . Am ales nuanta 60 [life's a cherry] , o nuanta cu tenta roz, intrucat tot ce mai am acasa este numai piersica . Fardul de obraz este foarte pigmentat! Trebuie aplicat cu grija . Nu este deloc prafos , chiar e very silky pretty blush. Mi-a placut, as incerca si alte nuante

Vedeta noii colectii este rujul lichid cu aspect mat. Am ales nuanta de rosu clasic, intrucat mai exista o singura nuanta- ceva natural, prea pal pentru mine. L-am purtat toata ziua si vreau sa va spun ca imi place tare mult! In primul rand - nu usuca deloc buzele ! Asta e important pentru mine, intrucat nu imi place deloc senzatia de uscaciune . Nuanta e frumoasa, un rosu aprins ,purtabil si ziua . Destul de rezistent, adica daca nu bei , nu mananci , nici nu ai treaba. Mi-ar placea sa avem mai multe nuante.

Si da, o veste buna- aproximativ in aprilie vom avea Catrice la noi!
Fetelor, ce produse preferate Essence aveti?






You Might Also Like

21 comentarii

  1. Am si eu cateva produse Essence, dar m-ai facut curioasa cu fondul de ten.
    O sa merg sa il testez la un stand sa vad cum e.
    Si mie mi se pare ca raportul calitate-pret e foarte bun in cazul essence

    RăspundețiȘtergere
  2. rujul cred ca il vreau si eu! daca nu usuca cum ai zis...nu-mi place nici mie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac produsele Essence mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai convins cu fondul de ten stay all day! :d Unde o sa gasim produsels Catrice? Le astept cu nerabdare..xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac produsele Essence în general, în special ojele, o singură dezamăgire am avut cu baza pentru fard de la ei. Din noua colecție mi-am luat azi un rimel, abia aștept să-l încerc. M-a tentat și rujul lichid și acum că am citit părerea ta sigur o să iau unul când mai ajung pe la stand.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. FDT Stay All Day e preferatul meu! Sa le folosesti cu placere!pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, am scris la inceput,in piata domenii, centrul comercial, la etaj, intreaba de Catalina

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine arata toate, mai ales rujul lichid! Abia astept sa apara Catrice la noi. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunate noile produse! Abia astept sa le incerc si eu! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am doua nuante de fard de pleoape, sunt foarte multumita de ele. Am mai incercat primerul pentru pleoape si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  12. Singurul produs de la ei este o oja sand effect de care sint foarte multumita. Cred ca voi trage o fuga prin zona. Multumesc de informatii!
    Foarte utile, ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine arata blush-ul :X, imi plac super mult produsele de la essence in special rujurile si creionul pentru sprancene:X

    RăspundețiȘtergere
  14. sa le folosesti pe toate cu placere
    blush-ul arata tare bine.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar imi plac produsele essence! Sunt mai multe care-mi plac: o ascutitoare grozava (atat pentru creioane subtiri cat si pentru groase), mascara Multi action (cea cu ambalaj negru si galben verzui), creioanele de buze...

    Intr-o buna zi, voi incerca acel fdt Stay all day!

    Multi pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  16. Fondul de ten All Day mi-a trezit şi mie interesul, cu siguranţă îl voi căuta. Despre Essence, numai de bine, cel puţin în ceea ce priveşte produsele pe care le-am încercat.
    Abia aştept să ne spuneţi mai multe despre sosirea brandului Catrice şi la noi, o veste minunată! ♥

    RăspundețiȘtergere