BioGreens - invata sa traiesti sanatos

16:28:00

Am avut placerea de a participa la evenimentul de lansare BioGreens , eveniment sustinut de Andreea Marin.
Andreea spunea: 
sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii. Vă recomand cu căldură produsul BioGreens!“, explica Andreea Marin, sustinatoarea campaniei lansate de Zenyth.

Super-alimentele sunt ingredientul-cheie pentru o alimentatie perfecta. Conceptul de super-alimente este binecunoscut de adeptii dietelor raw, insa nu este strain nici consumatorilor de rand. Beneficiile consumului sunt numeroase, cum ar fi: cresterea calitatii vietii,  reducerea riscului de boli cronice, o silueta slim, reducerea riscului de cancer, intarirea imunitatii, scaderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului.
 Datorita compusilor sai, BioGreens este un cocktail de nutrienti naturali, concentrati, care au un rol semnificativ in procesul de alcanizare al organismului uman, ajutand astfel in combaterea aciditatii din organism si in reglarea echilibrului acido-bazic. Acest lucru a fost demonstrat in cadrul unui studiu clinic propriu Zenyth: 80% dintre cei care au urmat o cura de BioGreens au observat cresterea alcalinizarii plasmei (*studiu clinic propriu, cu o durata de 2 luni, pe doua populatii heterogene).

BioGreens: Energizare * Detoxifiere * Alcalinizare
In toate formele sale, capsule sau pudra, Bigreens este un adevarat elixir al tineretii fara batranete care contine grau verde, spirulina, chlorella, orz verde, menta, germeni de grau, germeni de broccoli, germeni de orz si acerola sau, pe scurt spus, un cocktail de super-alimente! Suplimentul alimentar Biogreens are la baza alimente verzi ce contin elemente nutritive usor absorbite de organism, fiind recomandat celor care isi doresc un plus de energie, protectie antioxidanta si imunitate mai puternica, o metoda de detoxifiere naturala, de prevenire a imbatranirii si a efectelor nocive ale stresului, dar si pentru vegetarienii si veganii care se pot confrunta cu diverse carente nutritive (http://biogreens.ro/cine-are-nevoie-de-biogreens/).
Iata cateva dintre beneficiile miraculoase ale compusilor BioGreens:
  • Renumit pentru capacitatea de alcalinizare si eliminare a toxinelor din sange, graul verde este un “super-erou” in orice dieta de detoxifiere.
  • Stiati ca orzul verde este o sursa mai buna de calciu decat laptele de vaca si previne anemia?
  • Dar ca Chlorella imbunatateste sistemul imunitar si ajuta digestia?
  • Cercetatorii ne spun ca spirulina are actiune hepatoprotectoare, in timp ce menta stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste starea de spirit.
  • Germenii de orz, de broccoli si de grau sunt considerati bune surse de fibre, dar si de aminoacizi. O super-calitate a acestora este si faptul ca au efecte protectoare impotriva cancerului (mai ales germenii de broccoli, care contin sulforafan – substanta cu proprietati anticancerigene dovedite).

Produsul BioGreens este disponibil sub forma de:
  • Flacon cu 120 capsule – cu un invelis 100% natural, ofera doza zilnica de minerale, vitamine, fibre si enzime alimentare.  Pentru un efect garantat, se recomanda administrarea a 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Pret: 79 lei.
  • Flacon 100 g pudra – un super-aliment 100% organic, ce poate fi cu usurinta incorporat in sucurile naturale sau apa, rezultand o bautura miraculoasa pentru trup si minte. Pret: 89 lei.
  • Cutie cu 28 plicuri x 4 g – recomandat pentru plecarile lungi (intalniri de afaceri, concedii), incorporand in doar 4 grame principiile nutritive ale unui superfood. Disponibil in curand.

Traim vremuri grele , tot mai greu e sa alegi o alimentatie echilibrata . Fiecare facem anumite alegeri. Eu aleg sa traiesc sanatos!

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Ce-mi place ultima poza cu tine si cu Andreea Marin, aratati foarte bine! Produsul se consuma in cure, sau poti lua in fiecare zi cat timp doresti? Si ai idee daca se poate lua si de catre femeile care alapteaza, vi s-a spus ceva despre asta la intalnire? Mersi

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc, apreciez foarte mult astfel de testimoniale şi mă încred în ele. Merg pe principiul că un om cu o asemenea carieră în spate, cum e şi cazul doamnei Andreea Marin, nu-şi permite să se asocieze cu anumite concepte sau proiecte în care nu crede sau pe care nu le-a testat în prealabil, acesta fiind şi motivul pentru care mă voi interesa de acea pudră la 100g, o văd şi foarte convenabilă.
    Vă mulţumim! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am incercat niciodata produsele BioGreens si recunosc ca m`ai facut curioasa
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce te referi cand spui "alcalinizare"?

    RăspundețiȘtergere
  5. abiaam inceput de cateva zile, peste o luna o sa spun exact! m-au rugat fetele sa spun ce si cum! si eu sunt tare curioasa, maasteptam sa fie mai greu si se pare ca nu este chiar asa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Iuly, alcalinizarea organismului.e un termen bine cunoscut

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e, este important sa incercam sa traim cat mai sanatos. Te invidiez pentru poza cu Andreea Marin:P. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt tare curioasă de produsul ăsta, cred în super-alimente.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine m-ar interesa daca pot lua biogreens daca alaptez. Astept raspuns. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamaria, acum m-am uitat pe ambalaj si nu, nu se recomanda. mai asteapta un pic si apoi .mersi!

    RăspundețiȘtergere