Be happy !

21:26:00

Dragelor, doar ce a trecut ziua indragostitilor, se apropie martisorul, ziua femeii ..  Pentru multe femei nu sunt sarbatori tocmai fericite . Tot mai des aud in jurul meu multe femei exprimand nemultumirea si  nefericirea . Tristetea si disperarea in a gasi un partener  , singuratatea , proasta dispozitie , vesnica nemultumire  pune stapanirea pe viata lor . Am multe exemple in jur , tocmai de aceia vreu sa exprim cateva ganduri cu privire la asta si le-as numi manifestul pentru fericirea femeilor  [ ma scuzati daca gandurile mele vor fi imprastiate,creierul meu gandeste in limba rusa si mi-e mai usor sa ma exprim in limba mea , dar cred ca fericirea e un sentiment universal, ne intelegem noi, nu e asa ? Scuzati gramatica, idea e importanta ]
Pentru fiecare femeie exista o definitie diferita in ceea ce priveste fericirea, fericirea de femeie . Pentru cineva e familia, pentru altele- munca  sau totul impreuna. Mai usor de zis ca fericirea unei femei implica mai multi factori care le  permit sa se simte iubite,  dorite, de succes .
In mod firesc toate femeile doresc sa fie fericite si vor sa stie cum sa devina un pic mai fericite , dar raspunsul la intrebarea asta nu exista, exista doar cateva recomandari [ nu numai ale mele personale] si poate fiecare va gasi un gand bun si chiar de azi se va simti mai fericita...
In primul rand, nu astepta ca cineva sa-ti aduca fericirea pe tava
Umple-ti viata cu mici bucurii . Fericirea e tot ce ne inconjoara in fiecare zi , asa ca incercati sa va inconjurati cu lucruri frumoase care aduc aceste bucurii - un hobby interesant , oameni pozitivi,  comunicarea cu prieteni, o prajitura facuta de tine chiar pentru tine sau pentru colegii tai.
Ofera bucurii celorlalti . Aminti-va, ca totul in viata noastra e ca un bumerang , bucuria oferita de tine  si fapta buna se va intoarce inzecit.
Un alt pas important - traieste prezentul! Nu te uita inapoi si nu iti face griji pentru viitor [ prima e inutila si a doua e fara perspective din moment ce nu se poate intampla] .Traieste cu ceea ce se intampla cu tine acum si bucura-te de asta , e singurul mod sa-ti dai seama cum sa fii fericita.
Traieste in dragoste si armonie cu tine insuti . Trebuie sa fim constienti ca nu exista oameni perfecti , trebuie sa te iubesti asa cum esti! Creaza fericirea ta acum si aici , nu astepta vreo schimbare in viata ta . Si daca nu ai partener , ce, s-a terminat viata? Cate familii cunosc eu personal care ''pozeaza in familia fericita'' si ei de fapt nici nu isi vorbesc. Traieste pentru tine .Si daca ai un partener , o familie, sa stii ca linistea si intelegerea in familie depinde de femeie . Femeia e centrul universului .
Pune-ti in aplicare ideile tale. Fericirea femeilor depinde de multe ori de modul in care au fost capabile de a se realiza in viata sociala. Da, necesita munca multa . Dar trebuie sa te realizezi pe plan social.
Pentru a fi fericita e nevoie de dorinta! Dorinta de a fi fericita ! Si nu un esec ne face nefericite, ci atitudinea!
Crede in tine si vei fi fericita!
Si daca tot se apropie sarbatorile frumoase de primavara si poate tie nu are cine sa-ti ofere o floare, ce daca? Cumpara-ti un buchet de flori doar pe placul tau si bucura-te de ziua de azi!
Fetele  mele dragi, fiecare ne facem fericirea si bucuria cu mainile noastre, cu gandurile noaste , cu viata noastra.  Eu zic sa multumim ca suntem sanatoase, avem maini, picioare si un cap limpede,  restul depinde numai de noi ! Va imbratisez cu drag si va iubesc !


You Might Also Like

16 comentarii

  1. Ce frumos ai scris, Stela :)
    vorba ta, poate fi o inspiratie!
    asta trebuie sa fie o inspiratie!
    si pe mine ma doare sufletul cand imi vad prietenele nefericite, fie pentru ca sunt singure, fie ca nu pot/vor sa iasa dintr-o relatie care nu le satisface!
    mereu le spun, intr-un fel, mai bine singura decat in companie nepotrivita... important e sa fii tu bine cu tine. daca vine si un partener ok dupa asta, e foarte bine. daca nu, macar sa fii multumita tu cu tine si micile tale bucurii de femeie.
    pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da, cata dreptate ai, doamna mea draga! Am experimentat mai ales asta: bucuria oferita de tine si fapta buna se va intoarce inzecit. Si ce crezi? Am constatat ca e pe bune! Depinde doar de noi cum vrem sa ne traim viata si cum ne-o facem! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc, fetelor, ma bucur ca am fost inteleasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stela, gandim la fel! Ai exprimat in mod foarte clar, ai pus punctul pe i, ai oferit exemple concrete! Mai stiu ca tu te ghidezi dupa aceste idei, nu sunt doar ganduri ci este ceea ce aplici in viata! :)
    Minunat ai scris, te felicit!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. "Si daca ai un partener , o familie, sa stii ca linistea si intelegerea in familie depinde de femeie . Femeia e centrul universului ."


    Foarteee adevarat!!! Ma regasesc :)) femeia e foarte importanta si din pacate uitam asta si ne facem rau singure!

    Mi a placut ce ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Fericirea depinde de atitudine intr-adevar...indiferent ce ai sau nu ai langa tine! Din pacate greu realizam acest adevar si ne pierdem in superficialitate, in dorinta de a corespunde unui tipar; atata timp cat nu ne vedem pe noi si nu ne apreciem, nu avem cum sa ne deschidem spre altceva; mie mi-e greu de multe ori sa raman pe linia aceasta, recunosc, insa incerc sa identific fiecare gand negativ si sa il "anulez" cu unul pozitiv, incerc sa privesc copacii cand merg pe strada, sau norii de pe cer...si mi-am creat un reflex in a multumi universului pentru absolut orice lucru din viata mea! Multumim pentru articol :)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact,fiecare suntem stapanul propriei noastre fericiri si stare de bine:) Fericirea trebuie sa vina din interior,nu din afara.Mai ales femeie fiind trebuie sa avem grija de noi atat pe dinafara,cat si pe interior.Trebuie sa ne ascultam sufletul,intuita si sa fim blande cu noin insine.Foarte frumos articol!

    RăspundețiȘtergere
  8. Revenind, m-a mai strabatut un gand: are multa lumina postarea asta! :)
    <3

    O zi frumoasa, cu oameni buni si zambete!

    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  9. ai mare dreptate! sa ne inconjuram de lucruri frumoase, sa ne facem zilele fericite cu multe lucruri marunte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoasa postare, multumim pentru ea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă spun sincer şi deschis, ca şi până acum, bucuria mea vine şi din tot ce alegeţi să împărtăşiţi cu noi. Vă preţuiesc din suflet şi văd în dumneavoastră acea forţă interioară, blândeţe şi căldură în fapte, dar şi în gânduri, de care sper să mă bucur şi eu pe întreg parcursul vieţii.
    Ne sunteţi sursă de inspiraţie, frumos, blândeţe şi căldură sufletească, atât prin prezenţa dragă, cât şi prin gândurile deosebite, transmise mereu cu aceeaşi bunătate ♥.
    Pentru tot acest frumos, eu vă mulţumesc din suflet şi vă doresc bucurii de suflet înmiite, după placul sufletului special pe care-l aveţi ♥.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da cata dreptate ai! Asa e, fericirea vine din lucruri marunte si de cele mai multe ori depinde numai si numai de noi!
    Foarte frumos! M-ai emotionat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gandurile tale si-au atins scopul, mesajul lor a mers pana in suflet. Iti dau dreptate! Postarea aceasta e un bun indemn de citit in momente grele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca toate realizam ca ai dreptate dar uneori poate avem nevoie sa ne reaminteasca asta cineva din cand in cand. Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Minunata postarea, cred cu tarie ca si tine in aceleasi lucruri clare si simple puse in aplicare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere