Your hair deserves the best

18:44:00

Dragele mele , toate discutiile pe  tema despre par , tips & tricks , hairstyling este inepuizabila. Imi place sa descopar noile secrete si cat mai multe sfaturi despre ingrijirea parului si cum sa arate de milioane .
Si vreau sa spun inca odata [ parerea mea si punct ] - imaginea conteaza ! Tabloul de imagine este compus din mai multe elemente , desigur, dar ceea ce sare in ochi prima data este coafura ,parul. Poti sa ai ochi frumosi si maciaj impecabil , dar daca ai parul nespalat si nearanjat , s-a zis cu imaginea ta, zau.
Avem la dispozitie o multime de produse , o tona de informatii  si e atat de simplu doar sa-ti speli parul si sa-l aranjezi cat de cat. Da , toate suntem grabite, nu avem mult timp la dispozitie, de aceea exista si cele mai eficiente ajutoare .
Iar ma intorc la un produs absolut minunat, tare indragit de mine - perie incalzita . Toate datele tehnice le puteti citi in acest articol , eu vreau doar inca odata sa povestesc cum cu ajutorul acestei perii sa obtii o coafura draguta foarte usor si rapid.
Cand nu am prea mult la dispozitie , cu ajutorul acestei perii doar perii parul uscat. Da , da, perii pur si simplu cu peria incalzita . Rezultatul- parul perfect drept si stralucitor , ascultator si cu un aspect sanatos. Tot ce face gama keratin therapy v-am povestit aici .

Dar principalul scop al acestei perii este obtinerea de volum.  Si daca te vei stradui putin vei obtine un volum impresionant.
 In imagini puteti vedea parul meu uscat dupa spalare , nearanjat si rezultatul imediat dupa coafare cu peria incalzita. Nu am depus mult efort, doar am pieptanat  parul cu aceasta peria si am ''invartit'' varfurile in interior. Cea mai rapida coafare posibila si parul deja arata altfel.
Ce parere aveti?



You Might Also Like

12 comentarii

  1. Ce bine iti sta! Misto peria asta! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Peria rămâne şi preferata mea. Bine, nu aş putea renunţa la ondulator şi celelalte "ajutoare" de nădejde, dar cu peria încălzită, chiar dacă a mea e mai vechiuţă, lucrurile prind o altă culoare în doar doi timpi şi trei mişcări ♥.
    Aveţi un păr superb, indiferent de modul în care alegeţi să-l aranjaţi.
    O seară frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o perie utila :) eu uneori am prea mult volum la par si alteori e lipsit de volum si poate in acele momente as avea nevoie de perie :) esti superba ca de obicei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, cu aceasta postare m-ai facut sa adaug primul produs pe wishlist.
    Parul tau arata excelent! Pe cuvant!
    Trebuie sa imi achizitionez si eu smecheria asta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. I agree, peria cu aer cald face minuni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Стелла, только заказала такую щётку!!! спасибо за отзыв

    RăspundețiȘtergere
  7. woooww!!! arati perfect!!! si eu cred ca produsele remington sunt cele mai bune calitativ

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumos arata! Si cat de usor d realizat! Arati minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar imi trezeste interesul aceasta perie cu aer cald...Imi place rezultatul obtinut de tine!

    Pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere