Sephora Rouge Infusion

22:09:00

Asa cum v-am promis , revin cu  review la un produs din colectia de primavara Sephora .
                                                            Rouge Infusion  







SEPHORA COLLECTION Rouge Infusion 10HR Lip Ink

What it is:A zero texture lip ink that leaves the lips soft, bathing them in intense color that lasts for up to 10 hours. What it does:This must-have Lip Ink delivers intense color with no sticky residue. It provides buildable coverage for a natural, sophisticated, or glamorous look, and lasts for up to 10 hours. The weightless formula leaves lips stained, soft, hydrated, and refreshed upon application. What it is formulated WITHOUT:- Parabens- Sulfates - Phthalates Research results:In a scientific test on 20 voluntary participants: - 10 hours of long-lasting wear In a use test on 23 voluntary participants: - 100% of women found the Rouge Infusion color to be intense
                                                                         Suna bine ? 

Nici nu stiu cu ce sa incep, atat de mult m-a impresionat acest produs...
O textura nemaintalnita de mine pana acum, o textura cu totul noua , un fel de lip tint , dar nu apos ci cremos. Dar nu la fel de cremos, cum sunt lip stain-urile , dar totusi ca un tint. Deci , sincer , nu stiu sa descriu textura, trebuie neaparat sa incercati si voi! 
Coloreaza buzele , dar nu usuca  DELOC , sa simt extrem de moi pe tot parcursul purtarii. Nu stiu daca rezista 10 ore, probabil , daca nu mananci si nu bei nimic. Dar chiar daca mananci, buzele raman colorate inca mult timp. Initial are un aspect putin mai glossy, dar nu e ca un  gloss. Apoi ramane doar culoarea si nu se prelinge peste contur. Deci, fetelor, trebuie sa aveti un astfel de ruj, este uimitor! Eu abia astept sa apara in magazine sa-mi iau mai multe nuante! 




You Might Also Like

12 comentarii

  1. M-ai facut tare curioasa! Vazusem poza cu el pe instagram si mi s-a parut interesant. Trebuie testat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ioooooi! De abia astept sa apara in magazine ! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai facut si pe mine curioasa in legatura cu acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata, cremos si hidratant. Abia astept sa il vad in magazine, sper sa aiba multe nuante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, cat de bine suna, pe mine cu siguranta m-ai convins intrucat sunt mare amatoare de acest gen de produs! Neaparat imi achizitionez cand voi mai ajunge acasa!

    Te pup si te imbratisez cu drag, scumpa mea Stella!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arată tare bine, să vă bucuraţi din plin de el! ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Am pus si eu mana pe 2 nuante: 10 red essence si 11 Ruby infusion. CUm zici si tu ,textura e speciala fata de alte glossuri sau lips tains si nu usuca buzele .BIne, eu nu am mari probleme, dar de la alte produse rezistente se usuca marginile. Rouge Infusion au o formula care mentin buzele hidratate si pigmentul se sterge dupa cateva ore de pe buze.

    RăspundețiȘtergere