Rouge Boutique

14:52:00

Dragele mele , in mai putin de o luna , pe la sfarsitul lunii februarie se va lansa oficial noul magazin Rouge Boutique . Un magazin online cu produse olandeze TRIND pentru ingrijirea mainelor si unghiilor .
Ca de obicei , inainte de lansare , mai multe fete din blogosfera au primit spre testare cateva produse TRIND , asa ca veti gasi si parerile lor.

                            TRIND - is everything you need to know about hand and nailcare
O companie olandeza care a dezvoltat produse unice , absolut naturale pentru ingrijirea unghiilor si mainilor .
TRIND Cosmetics sunt prezente din 1988 in Europa , iar in 1992 au fost lansate si in Statele Unite . Sunt vandute in celebrul Bliss Spa , dar si in magazinele faimoase precum Dillard , Saks , Lazarus ..
TRIND se distinge prin inovatii si ofera solutii concrete pentru toate problemele unghiilor.
Va invit sa desoperiti produsele si sa urmariti lansarea oficiala aici




Crema de maini are o textura extrem de placuta si usoara , ca un balsam. Are un miros placut , dar cel mai important e ca intra imediat in piele, nu lasa acea senzatie de lipicios si intradevar hidrateaza! Da , mainile sa simt foarte fine mult timp.
Soft cuticle pen e preferatul meu, ma joc cu el de cate ori am ocazia. E usor de folosit, hidrateaza bine cuticula si am observat in timp ca cuticula arata foarte bine si ingrijit.
De pila nu mai zic, e foarte buna si utila.
Chiar daca consider ca am unghii foarte tari si sanatoase , am folosit in scop profilactic nail repair si nail balsam. Sunt produse foarte placute si arata bine. Oja colorata,  sincer , inca nu am folosit-o , astept primavara , dar cu siguranta va fi pe placul meu, intrucat contine doar ingrediente naturale.
Eu zic ca pentru cei care au probleme cu unghiile, aceste produse vor deveni indispensabile . Asteptam deschiderea oficiala!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Si mie imi plac foarte mult produsele lor.
    M-au surprins (si la propriu si la figurat)!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper să găsim produsele şi online ♥.
    Cel puţin interesante, atât prin forma sub care vin, cât şi prin beneficiile pe care le aduc. Vă mulţumim pentru noutate.
    O seară frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Que colores tan bonitos de esmaltes! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere