Remington i-light pro face&body

15:25:00

Dragelor , pe noi toate ne preocupa ingrijirea si frumusetea noastra . Toate ne dorim cea mai fina piele .
Stiati ca Remington are solutia perfecta?
De ce sa mergi la salon cand poti sa ai grija de tine acasa ? De ce sa nu beneficiezi de cele mai performante tehnologii ? Acum poti alege epilator  cu tehnologia IPL , un aparat special conceput si pentru cea mai sensibila piele cu rezultate de lunga durata .
Totusi , noi avem un privilegiu imens , avem cele mai bune tehnologii in scopul frumusetii noaste .
Epilarea nu e cea mai placuta procedura pentru majoritatea femeilor . Chiar epilarea la cel mai sofisticat salon nu garanteaza eficienta , lipsa durerii sau efectelor secundare . Acum , noul epilator Remington i-light pro pentru uz casnic schimba radical perceptia asupra epilatului acasa ! Acum nu ai nevoie sa pierzi timp in salon si poti face economii serioase pentru budget .Acum numai tu detii controlul absolut , numai tu stii secretul frumusetii tale!
Tehnologia IPL se bazeaza pe utilizarea lampi de xenon flash care genereaza o lumina cu spectrul complet.
Epilarea definitiva cu ajutorul Remington i-light pro este complet nedureroasa si nu afecteaza pielea in niciun fel . Aparatul poate fi folosit pe toate zonele , inclusiv pe cele mai sensibile . Deasemenea , dupa epilarea cu acest aparat , puteti face plaja chiar dupa 24 de ore!!!
Dar cea mai mare si importanta diferenta si avantajul suprem al acestui epilator constitue tehnologie i-light patentata PowerCoreTM si permite miscarea dispozitivului exact cum ti-ai rade cu lama si in comparatie cu alte aparate de genul asta elimina din start nu unul, ci mai multe fire de par .
Studiile clinice au aratat ca Remington i-light pro este primul si unicul dispozitiv este la nivelul aparatelor profesionale .
Daca veti folosi acest epilator, veti simti beneficiile lui imediat. Este extrem de usor de utilizat , rapid si fara durere. Primele trei proceduri trebuie repetate la intervalul de 2 saptamani , dupa aceia sa ia o pauza pana la trei luni , pana va creste parul.
REmington i-light pro  este un epilator de noua generatie si considerat la nivel mondial ca cel mai sigur, eficient si rentabil ! Si inca un avantaj major - poate fi folosit pentru fata si corp!
Date tehnice si filmul de prezentare puteti vedea aici  si sa va bucurati de reducerea considerabila.
Sper ca v-am convins ca meritati tot ce e mai bun! Fiti frumoase!



Se apropie Ziua Indragostitilor si de ce nu , acest epilator poate fi un cadou minunat pentru perechea ta!
Sa nu uitam nici de barbatii nostrii care pot folosi cu succes acest dispozitiv . Si nu uitati , urmariti toate informatiile, oferte , concursuri aici  .

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Asta consider eu a fi o investiţie de viitor! ♥
    Vă mulţumim! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant!Eu l-am cumpara ca sa intretin rezultatele ipl-ului de la salon. Ms de info! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. da, chiar mi-ar trebui unul, al meu da semne de oboseala!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ba sint ceva dureri cind il folosesti, mai ales in zonele sensibile, dar chiar are efect

    RăspundețiȘtergere
  5. Clar, am nevoie de un asemenea epialator mai ales pentru pielea mea sensibila la durere :D

    RăspundețiȘtergere