My favorite powders

10:52:00

Dragele mele , astazi vreau sa va prezint doua pudre , favoritele mele de-a lungul anilor . Cred ca sunt vreo 10 ani de cand le folosesc constant . Chiar daca mai am multe pudre in arsenalul meu de beauty , folosesc si altele, dar mereu m-am intors la aceste doua produse.
MAX FACTOR  CREME PUFF
MAX FACTOR FACEFINITY COMPACT FOUNDATION
Prima data foarte demult am incercat facefinity compact si acum tin minte cat de tare m-a impresionat .
Descrierea oficiala:


 Max Factor Facefinity Compact is an everyday foundation that protects and hydrates the skin and, leaves a fade resistant and flawless, satin finish of a liquid foundation. Oil and fragrance free.
Aceasta pudra are un design elegant , are oglinda incorporata si un buretel . Eu niciodata nu am folosit buretelul din dotare , am descoperit alt mod de aplicare si anume un alt buretel, cel catifelat . Niciun alt mod de aplicare nu imi ofera rezultatul dorit. Probabil ca fiecare isi va gasi modul de aplicare perfect .
De ce iubesc eu asa de mult acest produs?
Pentru ca are un finish perfect , flawless, acoperire maxima , satinata , nu usuca deloc tenul, nu oxideaza, matifiaza, rezista o zi intreaga. Eu nu imi doresc ceva mai mult , este perfecta! Pretul aproximativ este de 70 de lei si se gaseste in 7 nuante [ ivory, pocelain , natural, sand , golden, bronze si toffee ] . Eu folosesc porcelain si natural , nuante cu subtonuri bej .

MAX FACTOR CREME PUFF 
Aceasta pudra am descoperit-o tot demult si tot o iubesc mult .

 Descrierea oficiala:

Glamorous skin is simple to achieve with the luxurious finish of this high coverage powder make-up compact. It’s perfect for all skin types and gives a flawless matte finish with a soft, subtle glow thanks to millions of miracle light reflecting particles. Choose your look by using it alone over moisturiser for a fresher base, on top of your foundation for a red carpet result or even as an all in one make-up for a groomed, glamorous glow.  Available in 9 shades.



Creme Puff are un design mai simplu, nu are oglinda , costa de doua ori mai ieftin , dar cu toate astea calitatile ei nu sunt cu nimic mai prejos !
Folosesc pentru aplicare acelasi buretel catifel[ il puteti vedea in poze] . Aplicarea este foarte usoara , finish satinat, matifiaza superb , acopera maxim si rezista la fel de mult . Are un miros in comparatie cu cea facefinity , dar pe mine nu ma deranjeaza, este un miros pudrat ce are numai pudra asta.
Nici nu pot sa spun care dintre aceste doua pudre imi place mult, au cam aceleasi calitati, sunt superbe amandoua ,poate ca pretul mai mare pentru prima este justificat pentru designul ei.
Le iubesc pe amandoua , nu imi lipsesc niciodata si recomand sa le incercati , sigur o sa va placa.
Poate cineva deja le-a incercat?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Eu am incercat doar Creme Puff si stiu ca mi-a placut mult dar am uitat sa o cumpar din nou si acum cu campania lor mi-am reamintit de pudra dar in zona mea nu am gasit produsele Max Factor. Poate o voi cumpara online dar voiam sa incerc nuantele lor ca sa o gasesc pe cea potrivita mie :D Sau poate voi cauta Facefinity pentru ca m-ai facut curioasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit si eu mai demult Creme Puff si imi placea foarte mult si mie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu! La indemnul tau si nu m-a dezamagit. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. stateam si ma gandeam ca eu nu am folosit pudra...o sa incerc creme puf!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am folosit pana acum dar sunt pe lunga lista ....
    Multumim pentru review. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am incercat niciodata pudrele astea, am folosit doar Rimmel si Nyx in ultima perioada si parca nu m-as desparti asa de ele dar sincer as incerca Creme puff.. O zi frumoasa, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am ramas blocata pe Rimmel Stay Matte, dar cred ca e cazul sa incerc si altceva, iar produsele Max Factor chiar imi fac cu ochiul de ceva timp.Pupici.

    http://prettyaam.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu gasesc culori indeajuns de deschise la pudrele acestea, chiar ma oftic :(

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa incerc si eu Creme Puff! Stiu ca ai tot laudat-o de-a lungul timpului. Ms de info! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu folosesc pudra,insa mama mea foloseste Facefinity Compact si e foarte incantata de ea !Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Creme Puff este şi pe listuţa mea, anul acesta trebuie să o bifez! ♥
    Mă bucur tare mult că ne-aţi împărtăşit experienţa dumneavoastră cu ele, e o părere mai mult decât binevenită ♥.
    Weekend minunat vă doresc, cu zâmbete şi numai voie bună alături de cei dragi! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Stella eu nu am folosit nici o pudra, parca am una de la Oriflame. Imi place din descriere si as fi tentata pentru a doua, mai ales ca are pretul mai mic si e la fel de buna. pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. max Factor is an amazing brand :)

    Hugs
    Svetlana from Lavender Star

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu acum folosesc o pudra de la Maybelline, si o pudra de la L'Oreal; iar ca fond de ten, am un fond Mary Kay, si mai am o crema din aia BB de la Garnier. Dar m-am cam plictisit de produsele astea mass-market, mai ales la capitolul pudre, si ma gandesc sa trec la alte branduri; pentru data urmatoare cand imi iau pudra ma gandeam la Bourjois sau Lancome.

    N-am incercat niciodata pudrele MaxFactor, dar in schimb imi plac fondurile de ten MaxFactor. Problema este ca in Canada nu sunt produse MaxFactor, se pare ca acestea nu se exporta in Canada. Cand locuiam in Romania foloseam. La un moment dat vroiam sa cumpar fond de ten MaxFactor online din SUA, dar pentru un singur produs care ma interesa nu m-am deranjat, ca ma costa transportul si vama mai mult decat produsul. :))) Acum ca am citit postarea ta, ma gandesc ca poate merita sa fac o comanda mai mare de produse MF, ca sa merite deranjul.
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere