Fitto cafe - everyday lifestyle

11:59:00

Nu e prima data cand va prezint locuri si localuri frumoase din Bucuresti. De data aceasta , Fitto Cafe e vedeta. Acest loc minunat mi-a intrat in suflet imediat ce am pasit acolo prima data. Apoi am revenit de multe ori , mereu cu placere. In preajma craciunului ne-am adunat acolo cu o gasca frumoasa si am stat la povesti cateva ore bune , am savurat preparate absolut delicioase si fresh , love this place!
Conceptul Fitto Cafe incearca sa impuna un mod de viata sanatos unde veti gasi cele mai proaspete preparate , toate organice. Din partea casei mereu veti primi morcovi cruzi si meniul va v-a surprinde .
Nu pot sa va descriu diversitatea si prezentarea meniului , este fantastic, credeti-ma. Gusturi delicioase , arome fresh , atmosfera de milioane , servirea impecabila  - just perfect place! Aici puteti lua micul dejun , pranzul sau sa iesiti seara cu familia sau prieteni . Va veti indragosti de acest loc.
aici si aici puteti urmari meniurile si sa faceti parte din Fitto lifestyle .






You Might Also Like

11 comentarii

  1. Doar vazand pozele si m-am indragostit de acest local :) mi se pare un concept foarte frumos si ar trebui sa fie un asemenea local in toate orasele si sa fie si in Targu Mures, nu doar in orasele mari, ca sa pot ajunge si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata totul pe-acolo...
    :P
    Te pup Stella, si LA MULTI ANI!
    :*

    www.emanueliuhas.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Какая вкуснота! Салатик со свеклой приметил наверное в самом конце и Махито.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ideea care sta la baza acestei locatii! Frumos!!!

    Pupicei, Stella!
    Iti doresc weekend minunat!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât de bine arată atât localul, cât şi preparatele servite! ♥
    Weekend minunat, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am vrut de cateva ori sa intru la ei. Din pacate nu am ajuns pana acum niciodata, nu prea este in drumul meu. Dar cu prima o ocazie...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata! O sa-l tin minte:)! Ms!

    RăspundețiȘtergere